Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
eelkool
 
Maris 11. aprill 2002, kl 12.34
Sooviksin oma lapse panna järgmisest aastast eelkooli (kooli ettevalmistusrühma), aga kahjuks ei ole mul võimalik viia teda sinna tööpäeviti 8-17.00`ni, aga enamus selliseid koole töötab just äripäeva hommikupoolikul. Kas keegi oskab soovitada mõnda, mis töötaks õhtuti või nädalavahetusel (elame Tallinnas)? Kas kellegi laps on käinud AUDENTESE eelkoois, see töötab ka ainult laupäeviti? Palun kirjutage kuidas teie või teie laps selliste koolidega rahule jäid ja kas sellest mingit kasu ka oli?
 
tsinna 11. aprill 2002, kl 13.15
Minu laps käis ka Audenteses, ja vähemalt tol ajal paar a tagasi oli seal mitu rühma, osad käisid laup, osad argipäevadel, osad ühe, osad kaksx näd. uurisin tookord ka elukohajärgse lasteaed-algkooli juurest, nende ettevalmistusrühm käis ka laup.
 
Maris 11. aprill 2002, kl 14.15
Tänan vastuse eest.
Tahaksin küsida täpsemalt Audentese kohta. Nad reklaamivad välja nii tohutult palju õppeaineid: arvuti, inglise keelt jne kas lapsele sellest mingit kasu ka oli? Kas talle endale meeldis seal?
 
tea 11. aprill 2002, kl 15.34
Minu lapsele meeldis seal küll väga, ta käis 2 aastat enne päris kooli seal eelkoolis. Arvutis on vinge käsi, juba 5-aastaselt sai ise maili saatmisega hakkama, olles eelnevalt üles leidnud ka hoti koduka jms. Mängudest rääkimata, eks ole. Ingliskeelseid laulukesi, mida joriseda oskab, sai kokku üks kümmekond, muid lihtsamaid fraase pealekauba. Aitavad siiani multikatest aru saada. Käelise tegevuse tundides olid küll tunduvalt huvitavamad teemad kui lasteaia voolimistunnis. Kombeõpetus oli päris heal tasemel, luges mullegi õhtul ette, kuidas tuleb lauda katta. Ainult lubatud majanduse alustest ei olnud aru saada, kas ja kuipalju seda õpetati. Ülejäänu küll viis pluss.

Edasi panin lapse küll peaaegu tavalisse kooli (on ainult tasulised muusika, näitlemise ja kunstitunnid juures) ja ta saab väga hästi hakkama. Eelkooli panekuga oli mu eesmärk, et laps saaks targemaks, mitte et kindlustada eliitkooli sissepääsu. Ja seda sai ta seal kindlasti.
 
tsinna 11. aprill 2002, kl 19.54
Minu lapsele ka meeldis. Küllap sai targemaks ka, arvutit meil siis veel kodus polnud, nii et ei saanud seda kontrollida.
 
mari 12. aprill 2002, kl 17.53
kas nüüd peab lapsel eelkooli ajaks lugemine ja kirjutamine juba selge olema, et majanduse aluseid õpetatakse? või on see lihtsalt rehkendamise peenem nimetus? (kuidas poes limpsi osta ja mitte tüssatud saada?) ausõna,loe ja imesta, mida juba nii varakult õpetatakse!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!