Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
mänguasjad kutsusid nutu esile
 
Sirli 15. aprill 2002, kl 14.06
Mul on varsti kaheseks saav poiss. Kõik on siiani tore ja lilleline olnud, kuid nüüd olen nati mures. Käisime mõni aeg tagasi külas ja seal üks mänguasi mängis sama muusikat, mis tema esimene pehme mänguasi (see, mida tõmbad nöörist ja siis mängib muusikat). Selle peale ta hakkas nutma ja ei tahtnud seda mänguasja enam ära anda.
Eile otsisin ära pandud mänguasjad välja. Nende hulgas oli ka käimistooli peal olnud autoklaver(nuppudele vajutades mängib mingit erinevat tilu-lilu muusikat). Sama lugu- Nuttis ja oli kohe emotsionaalselt liimist lahti, nuuksus.
Kas võib asi olla selles, et mingid mälestused tulevad esile, kuid ta ei oska nendega veel hakkama saada? Või oleme ise midagi valesti teinud?
Palun teie kommentaare.
 
muhkel 15. aprill 2002, kl 14.49
miks need mänguasjad ära panid? kas enam ei huvitanud või otsustasid, et liiga palju kola pole hea?
mind niisama huvitab. mul lapsepõlves vanemad kinkisid ühe minu (peaaegu lemmik) auto naabri lapsele, kuna arvasid, et ma juba suur ja... no ma olin mingi 5-aastane ka juba :-)
 
Sirli 15. aprill 2002, kl 15.22
Sellel pehmel mänguasjal läks lihtsalt nöör katki, st, et jäi välja tolknema ja enam sisse tagasi ei läinud, seega ka muusikat enam ei mänginud.
Teine käis ausalt öeldes endale närvidele, sest polnud puhas muusika vaid mingi pool/veerandtoonid sees ja kõrvad ei pidanud vastu. :(
 
Kaaslane 15. aprill 2002, kl 16.30
Minul sama mure,kui poja lemmik multika subtiitrid
jooksma hakkavad.Nutab ja nuuksub.
Võtsin lapse lihtsalt sülle ja lohutasin.
Millest see aga tingitud on ei oska ka mina öelda!
 
vitamiin 15. aprill 2002, kl 17.46
Mõni asi on liiga ilus, et olla tõsi.
 
emotional 16. aprill 2002, kl 10.27
Ma arvan ka, et liiga ilus. Ma olen ise kogenud viimasel ajal paaril korral Frank Sinatra plaati kuulates. Pisarad hakkavad iseenesest voolama, midagi tagasi hoida ei saa. Mul ei ole mingit mälestust sellega seoses. Ja kuna need laulud ei ole üldse kurvad, siis järeldasin, et NII ilusad. Märkuseks veel, et mul ei ole silmad muidu üldse märja koha peal.
 
Norija 16. aprill 2002, kl 13.26
Ole õnnelik, et su poega tundelisusega õnnistatud on. Muret sellega, nagu iga andega muidugi on, aga küll nendegagi hakkama saab.
 
Patsient NR128 17. aprill 2002, kl 11.00
Oske arvuti oma lapsele
 
Sirli 17. aprill 2002, kl 11.19
Patsient NR128, sa vist tõesti ei tea lastest mitte midagi, seega ära võta ka sõna. Alla 3 aastasel lapsel ei soovitata isegi telekat vaadata (mida aga enamus ei tee ja telekas üürgab juba imikueast peale ja vahel terveid päevi), mis siis veel arvuti(mängude)st rääkida!!! Selles vanuses lapsel on kõigepealt vaikust vaja, et ümbrusest kostvaid helisid mõistma hakata (sina juba tunned neid, kuid temale on kõik uus) ning seda, et täiskasvanu temaga tegeleks ja suhtleks ja räägiks ja mängiks jne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!