Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
To: Huhuu
 
Tree 22. aprill 2002, kl 13.55
Hakkad Nordi lõpetama! Mida Sa seal õpid? Mis on need puudused, mida mainisid? Kas Sa käid päevases,õhtuses või kaugõppes?
 
huhuu 23. aprill 2002, kl 14.00
Marketingi õpin, õhtuses. Puudused - eks nad ole osaliselt õpilastes endis kinni. V-o info liikumine ei ole kõige parem olnud siiamaani. Ei ole muidugi me ise ka kõike uurimas käinud. Just lõpu eel on tulnud mitmeid (ebameeldivaid) üllatusi ette. Aga kõik on positiivselt lahenenud. Ja v-o ei ole ka kord väga range, see teeb laisaks. Olen kuulnud, et EBSis nt rangem. Aga - suured inimesed tegelikult kõik, peaks mõistus peas olema ja ise kõike võtma mis võtta annab, mitte utsitamist ootama.
Eks nn puuduste põhjus võib olla ka selles, et kool pidevas arenemises, kõik reeglid ei ole vast välja kujunenud ja seetõttu pisut segadust ja süsteem paindlik.
Ja marketingi puhul muidugi see, et ei ole akrediteeritud. Aga selle riski võtsin ise teadlikult; kool ka lubab, et niipea kui võimalik, püüavad ära organiseerida. Ja lugedes Täpi poolt eelmistes kommides saadetud linki (tõesti väga asjalik!), siis olen ka ses suhtes üsna optimistlik, sest hinnangud teistele meie koolide erialadele on olnud vägagi positiivsed. Ja kui vaadata teisi kõrgkoole, siis ega teistel ole rohkem akrediteeritud erialasid.
Lõppkokkuvõttes - mina olen rahul, sest eriala on just see, mida mina tahan ja see pisut "lõtv" kord on tegelikult mulle kui tööl käijale tegelikult vägagi sobiv.
Seda ma aga kommenteerida ei oska, kuidas päevastel see kord on. Kas nad on paremini informitud ja utsitatud või mitte.
No sai vist piisavalt põhjalik :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!