Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Kes teab kõrgkoolidest..
 
Keegi 22. aprill 2002, kl 15.08
Kas keegi oskab midagi rääkida TÜ Pärnu Kolledzi kohta?
Kuidas seal tase on, kas sealt saab ainult rakendusliku kõrghariduse?
 
mari 23. aprill 2002, kl 01.20
rakendusliku kõrghariduse jah, mida sa siis veel tahad? Võibolla hakatakse seal ka kunagi bakalaureuseõpet tegema, eks näis.Praegu on võimalik Pärnus lõpetamise järel Tartusse edasi õppima tulla, et BA kätte saada. Ise seal küll õppinud ei ole (õpin TÜs), aga tunnen inimesi, kes õpivad. Suurim probleem olevat seal heade õppejõudude puudus, just akadeemilist seltskonda on vähe. SAmas paljusid aineid loevad Tartu õppejõud- nii on see kõigis TÜ kolledzhites. Üldiselt ollakse ikka rahul, meeldiv juhtkond on seal. Seal on väga head õppetingimused, mis pole just ebaoluline.
 
Keegi 23. aprill 2002, kl 10.16
To: Mari

Aitäh info eest. Mida Sa mõtled heade õppetingimuste all võrreldes TÜ-ga?
 
uitaja 23. aprill 2002, kl 10.32
Üks märkus, mida võiks igaks juhuks kontrollida. Minuteada peale kolledzi lõpetamist ei ole sul enam tasuta võimalik ülikoolis mõnd muud eriala õppida (iseasi on ilmselt sama eriala jätkamine Tartus). Asi selles, et kolledzis õppimist loetakse kõrghariduse omandamiseks ja riigi finantseerimisel ei ole võimalik mitut kõrgharidust omandada.
 
mari 23. aprill 2002, kl 11.42
mõtlen seda, et seal on väga uus õppehoone, mis on väga mõnus ja kaasaaegne.
uitaja küsimuse peale- need, kes astuvad sel aastal Pärnusse, saavad jätkata edasi uues magistriõppes Tartus ja nad saavad seda ikkagi teha RE kohal, sest see on ju teine õppeaste. Magistriastmes võib edasi õppida nii senist eriala (kuigi kõigi Pärnu erialade puhul see pole võimalik, sest turismindust Tartus ei õpetata) kui ka mõnda muud, kui eeldusained on tehtud. Aga see on kõik alles tulevikumuusika. Kuidas nendega lugu on, kes sel aastal Pärnu lõpetavad ja tahavad Tartus edasi õppida, ausalt öeldes ei tea täpselt- kui BA's vaba kohta pole, siis peavad jah maksma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!