Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
tuulerõuged
 
emps 14. veebruar 2003, kl 16.38
laps põeb tuulerõugeid,millal ma ta lasteaeda uuesti võin viia?pean sin.leha ka lõpetama,arstile algul helistasin,too pani lehe jooksma,soovitas briljanti peale panna ja 5 päeva pärast olevat terve.tegelikult olin pisut närvis kah,pole varem sellist asja olnud.Kas viimasest punnist 5 päeva edasi või esimesest? imelik on arstilt uuesti üle küsida...ise arvan ikka,et viimasest...
 
margit 14. veebruar 2003, kl 16.50
tuulerõuged nakkavad veel nädal aega peale punnide ja villide teket. kui villid on kadunud ja laps tunneb ennast normaalselt võib teda viia nii õue kui lasteaeda.
 
puhh 15. veebruar 2003, kl 08.50
kaks nädalat
 
Murakas 16. veebruar 2003, kl 21.58
Mis sajandist see arst on, et ikka veel briljantrohelisega määrida käseb? Desinfitseerimiseks on muidki tõhusaid vahendeid.
 
moss 17. veebruar 2003, kl 08.59
Meil ka eelmine aasta lastearst käskis briljantrohelisega määrida. Kuivatab siiski väga hästi, kuigi määrib. Nakkusohtlik on laps niikaua kui haavandid vesitsevad. See viis päeva oli kindlasti mõeldud peale punnikeste kuivamist. Ja lastearst ei ole ju koll, et ei taha uuesti helistada? Meie lastearstile meeldib, kui lapsevanem ise teadlik ja aktiivne on. See on loomulik kui pole sellist asja varem olnud,sest mõned haigused käivad ja vaid üks kord elus.
 
hypik 17. veebruar 2003, kl 12.29
Üks kord igat punni rohelisega määrida on sellepärast hea, et uued punnid on näha. Ise tegin just nii, edasi kasutasin värvituid vahendeid.
 
Paula 17. veebruar 2003, kl 12.58
Lasteaeda võib lapse ikka siis viia kui arst on ta üle vaadanud ja terveks tunnistanud. Kui sa oma perearsti ei usalda, siis on viimane aeg uus perearst otsida. Mõtle selle peale, et kunagi on võibolla lapsel seda sama arsti vaja usaldada ja sinna üksi minna. Meil on küll perearst, kellele võib alati helistada ja laps läheb alati arsti juurde hea tujuga.
 
karmen 17. veebruar 2003, kl 20.16
ka minu laps oli tuulerõugetes ,jäi 2.-sel veebruaril ,homme läheme arsti juurde ,tõenäoliselt saame siis ka lasteaeda .arvesta kahe nädalaga !
eid_15c878d15aaf54 27. juuni 2022, kl 10.23
Ma ei tea, kas te olete arst või mitte, aga teie hinnang on erinev kõikidest senistest arstide hinnangust. Tuulerõugete nakkusohtlikkust ei mõõdeta nii nagu teie väidate (esimesed punnid + nädal). Erinevad inimesed põevad erineva kiirusega. Nakkusohtlikkus on kadunud siis, kui kõikidel täppidel on koorik peal ning uusi täppe pole juurde tulnud. Mõnel võtab sinnani jõudmine aega 2 päeva, mõnel 2 nädalat.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!