Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
probleem alkoholiga
 
mall 22. oktoober 2003, kl 10.51
Kevadel tegin mehele ultimaatumi ,kui ampulli ei pane lahutame ära.Palus jumala keeli ,et teeb kõik ainult et ei lahutaks .Pani ampulli sisse .Pool aastat rahulikku elu .Nüüd joob jälle ,ei mingit abi .Kõige rohkem vihastab maha visatud raha.Ei mingit reaktsiooni.Lapsed tahavad isa .Omal mul on närvid läbi .Lihtsalt enam ei jõua.Viskaks välja ,aga peaks talle korteri ostma.Kust ma selle raha võtan?Kas keegi teab mis aitaks .Ta ise on ka nõus abi vastu võtma .
 
maiu.. 22. oktoober 2003, kl 11.25
Ei saa aru,mis abi vastu võtma? Et nagu korteri või?
 
www 22. oktoober 2003, kl 11.33
sama küsimus vanemate suhtes. mida teha et neid kuidagi aidata. ei oska midagi ette võtta, kelle poole pöörduda. elame võrus. äkki keegi oskab öelda, kelle jutule minna. või kas üldse saabki kui asjaosalised ise ei taha?
palun aidake
 
xy 22. oktoober 2003, kl 13.02
Ega joomist siis ampulliga ravita??? Selline psühhoteraapia pole ennast kunagi õigustanud (ning ampull ise täiesti kahjutu; joo, palju tahad).

Seda tehakse ikka muude meetoditega. Mingu Wismari kompetentsemate narkoloogide juurde ja rääkigu oma probleemidest tõsisemalt.

Sellest "ampulli-idiootsusest" on kunagi kas siin või kuskil mujal rubriigis tõsisemalt juttu olnud. Vaata otsingust.
 
tablett 22. oktoober 2003, kl 18.44
Antabus on ravimi nimi, sisaldab disulfiram`i. 1 tablett päevas. Ravi alustamine eeldab vähemalt nädalast karskust ja loomulikult mehe enda nòusolekut. Ravi algul tuleb vòtta paar vere analüüsi ja kahe kuu jooksul neid paar korda korrata - vahel harva kahjustab disulfiram maksa. Ravi kestab vastavalt vajadusele.
Ravi ajal alkoholi kasutada ei saa, ka väikesed kogused pòhjustavad iiveldust-oksendamist, vereròhu langust, higistamist jne. Ravimi toime kestab nädala, st kui ununeb üks tablett vòtmata, toime ei vähene.
Küsi oma perearstilt täpsemalt aga enne räägi mehega asjad selgeks - salaja hommikukohvi sisse ära tablette pista!
 
Elfi 23. oktoober 2003, kl 20.27
Raviminfo otsing ütles Antabuse kohta,et päring on tühi?
 
Andu 23. oktoober 2003, kl 21.36
Antabus on juba ammu ajalugu ja seda vist enam ei toodetagi. Antabus andis tõesti teatud reaktsiooni (kuigi erinevatel inimestel erinevalt ning paljudel üldse mitte, kui alkoholiga kokku puutus), kuid olles ise arvukalt arstidega konsulteerinud, on kõik nad väitnud, et seda tuli iga päev võtta ning see ei kõrvalda mingilgi määral viinahimu . keerab ainult närvisüsteemi p...

Küll aga pole mingit toimet nn. torpeedosüstidel või nn. ampullidel. Ühtegi ainet pole võimalik ühekordse süsti (st. torpeedo) tagajärjel kestvalt organismis hoida, ainevahetuse tulemusena eemaldatakse see sealt üsna kähku ning neil "meetoditel" on ainult psühhoteraapiline tulemus (mis ilmneb vähestel).

Arstid on arvukalt rääkinud, et joodikutel kes on nn. ampulli kasutanud, on läinud viinahimu sedavõrd suureks, et nad on oma pudeliga läinud näiteks haigla WC-sse ning seal selle sisse kaaninud, et vajadusel kiiresti abi saada - aga ega neil midagi (peale purjujäämise) küll juhtunud pole.
 
sam 23. oktoober 2003, kl 23.20
disulfiramiga on ainult see jama, et enamus alkohoolikuid lihtsalt ei taha seda v6tta!
 
jah 24. oktoober 2003, kl 18.57
ainult Wismar - see on pealegi tasuta.
 
Endine A 25. oktoober 2003, kl 20.55
Ei aita see ampull midagi. Endal peab olema tahtejõudu ja visadust ning eneseaustust. Mulle aitas see, kui sai oma silmaga nähtud neid Wismari kliente. See oli küll juba 18 aastat tagasi, kuid pilt on ikka silme ees. Ning sai endale lubatud, et enam mitte üks tilk, ja lubadust sai peetud.

Praegu ei kujuta ettegi, et kunagi läks liiter viina päevas ja kaineid päevi oli aastas tunduvalt vähem.

Kui mees on mees, siis saab jagu. Kui on tavaline narts, siis muidugi lakub omasuguste lakkekrantsidest sõpradega edasi.

Sa ei pea teda nännutama, kui sa ei kuulu just nende naiste hulka, kes kaifib joodikuga elamist. Sest siis kui ta on kaine, on ta madalam kui muru, kuulab sõna, ei vaidle vastu, vaatab peksasaanud koera silmadega alt üle. Väga paljud naised kannatavad sellepärast need väiksed joomatuurid välja.
 
endise A naine 28. oktoober 2003, kl 13.53
minu mees oli ka sõltlane ja küllap oma olemuses on praegugi.saime lapse ja pani omale ampulli,pea kolm aastat on kainena möödas,käib ülikoolis ja on omale hankinud teised sõbrad.Loodan, et see nii jääbki
esimesed pool aastat on ampulliga kõige raskem.raske on praegugi, sest üliaktiivsel inimesel on vaja ennast maandada ja kui varem tegi seda alk, siis nüüd on vaja palju aseaineid ja sinu kannatlikust.usun, et on võimalik ümberkasvada, aga mees peab seda ise tahtma.elukvaliteet peab ka kõvasti muutuma ning ole õnnelik iga kaine päeva eest, sest see kujundab ka iseloomu ümber. meie maailm on palju suurem ja tõelisem.
kirjuta,kui tahad lähemalt teada.
Anna Malyar 28. juuni 2023, kl 12.58
Antabuse ilma retseptita - https://euhealth24.com/et/drug/antabuse Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!