Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Kust leida kaaslast
 
hämmingus 19. märts 2004, kl 18.14
Tööpäevad lõppevad 19-20 paiku, pärast seda kulub enamik ajast lapsele ja kodule, kõikvõimalikele kohustustele. Diskodel ei käi ja poes tutvuda ei oska, kõik toredad mehed oleks justkui toredas paarisuhtes.
 
unihiir 19. märts 2004, kl 19.20
aga proovi rate.ee-d
 
keegi 19. märts 2004, kl 19.28
Internetist näiteks.
Mina olen 2 toreda mehega nii tutvunud (küll vaid sõbratasandiks suhe jäigi). Üks on juba 3 aastat mu hea kirjasõber, tutvumiseks panin kuulutuse (mega.ee enam ei ole, aga on ok.ee ja uno.ee, no rate.ee ka, aga see pole nt. minu maitse), minu kirjale vastas õige mitu meest, see üks jäi püsivaks kirjasõbraks. Teisega saime jutule siinsamas delfis feministi/shovinisti foorumis kirjutades, sattusime ühte teemat arutama ja ta palus, et me foorumiväliselt sama teemat arutaksime. Muidugi aitas kaasa see, et mul oli püsiv kasutajanimi ja tal oli juba mingi visioon minust mu eelnevate sõnavõttude põhjal.
Aga kui paned üles tutvumiskuulutuse, siis on sellegi juures omad nipid, kuidas heas mõttes silma jääda. Midagi optimistlikku ja rõõmsat tuleb vaid kasuks, ei mõju hästi nukrad heietused mehe või paarilise otsimisest, pikkadest tööpäevadest ja lapsele kuluvast ajast. Lapse olemasolu on mõistlik hiljem mainida, nt. esimesel pimekohtingul. Sest kohe last mainides on võimalus, et satud mingi pedofiili peale või ehmatad ära toreda mehe, kes alles lähemal tutvusel oleks võimeline lapse olemasolu aktsepteerima.

Kõike ilusat Sulle ja ära unusta homme kevade algust tähistada! :)
 
keegi 19. märts 2004, kl 19.30
Muide, palju toredaid mehi on uuel ringil, taas vallalised - enamasti vanuses 30 - 35.
 
Tillu 19. märts 2004, kl 19.31
Mine Flirt.ee-sse. Ühel minu sõbrannal õnnestus sealt koguni üks Riigikogu liige hoovi tõmmata.
 
rediz 19. märts 2004, kl 20.57
Ikka diskole soovitaks minna. Koos sõbrannaga.
 
naine 19. märts 2004, kl 22.35
leidsin oma mehe Amigost...
 
aqua 20. märts 2004, kl 12.34
Ajakirjanduses soovitatakse sel puhul liikuda selles ringkonnas, kus ka mehi oleks. Kas sinu töökohas on ainult naiskolleegid. Mine spordiklubisse ja ikkagi ka tantsima. Kui sa end nähtavaks ei tee, siis koju vaevalt keegi tulla oskab.
 
unihiir 20. märts 2004, kl 14.50
mine siis sõjaväkke või astu kaitseliitu.
 
Soovitus 22. märts 2004, kl 12.33
-esiteks lühenda oma tööpäeva ja lõpeta normaalsel ajal, kl 5-6

-kui suured su lapsed on? koolieelikud suudavad kodus üksi ka olla mõned tunnid.Või saad lapse vanaemale-vanaisale hoida anda?

-hakka sõbrannadega pubides,kohvikutes,spordisaalis käima.Leia endale hobi,mia harrastavad ka mehed.

-pane rate.ee, uno.ee, flirt.ee lehele pildiga kuulutus
 
h2h 22. märts 2004, kl 14.55
rate.ee'sse pannakse tavaliselt parimad pildid endast, lähed kohale ja mees ei oska suudki lahti teha ja ei näe pooltki nii hea välja ;)
 
vilma 22. märts 2004, kl 16.00
rate.ee-s satub üsna suure % tõenäosusega sekssuhte peale, tõsisemat suhet raske leida
 
hämmingus 22. märts 2004, kl 23.27
Keegi, sul on toredad ettepanekud. Aga, kui palju sa internetis istumisele aega kulutad? Ma hästi ei kujuta ette, et veel pärast tööd arvuti taga viitsiksin olla.
Spordiklubis käin, ujumas - bassinis ju eriti ei tutvu. Või vähemalt mina pole tutvunud, sest suurem osa ajast kulub ju ikkagi ujumisele. Pealegi olen ma lühinägelik :) ja ega eriti hästi ei näe neid kaldal istujaid.
Võib-olla tõesti tuleb minna Kaitseliitu. Sõpruskonnas mul küll ühtegi vallalist meest ei ole ja sõpradel viimasel ajal selline komme ka, et istuks ainult veiniklaasi taga. Alkohol ei huvita mind mitte üks raas. Vist lootusetu juhtum.
 
kahh vaba... 22. märts 2004, kl 23.52
Mina mõnikord end Kuldse Börsi ja Soovi tutvumiskuulutusi lugedes lõbustan,vaatan kas keegi minusugust otsib või kas keegi ehkmulle sobiks. Seni mängin vaid mõttega kuulutusele vastamisest...Ehk siis,kui yxindus, õigemini yxildustunne väljakannatamatuks läheb, vastangi. Omast käest tean, et just siis, kui suhet ei otsi,võid leida suhte kasvõi bussi oodates...Lootuste täitumise kevadet!
 
Ka keegi 23. märts 2004, kl 08.50
keegi "hea" pakkumine ei pruugi kõigile sobida: esimesel ringil naisterahvas ei pruugi tahta "second-hand" meest. Selleks puhuks tuleb end enne "alla hinnata".
 
Soovitus 23. märts 2004, kl 09.42
paratamatult osadel esimese ringi naistel lihtsalt ei jää muud üle kui võtta "teise ringi mees" või hoopis üksi jääda. Sest eestis mehi ligi 100 000 võrra vähem kui naisi.
 
masha 23. märts 2004, kl 15.04
Mul polnud enam tahtmist käia diskodes või mujal, pigem pühendasin ennast tööle ja hobidele. Ja nii olin üksi 2 aastat. Aga täiesti ootamatult tuli see inimene läbi interneti minuni, nüüd juba mõnda aega suhtes ja väga õnnelikult.
Point on tegelt see, et igaühe jaoks on keegi ja ta tuleb õigel hetkel. Varu vaid kannatust .......
 
1 mees 23. märts 2004, kl 16.34
Keegi soovitas eespool, et mine diskole või baari vms...ei usu eriti sellesse varianti, nt. mina olen kindel, et kuskilt suitsusest baarist ma omale kaaslast ei leia...mingi ajavahemiku järel, nt. pool aastat, (kuna seda ikka kinnitatakse, et leitakse ka baarist) on saanud jälle mõnest baarist/klubist läbi käia, aga ikka on see kinnitanud teadmist, et niimoodi ma kedagi ei kohta, ei tea, ehk viga ka minus (mõni ehk leiab ka). Mis puutub sellesse et kõik toredad mehed on juba võetud, siis...ei usu hästi. Ise 30, elukoht, auto, töökoht jne kõik olemas. Muidugi ei kiida ennast ja ei ütle et ma hirmus tore, aga oma töö juureski päris mitut asjalikku sõpra, kes tegelikult üksi elavad. Seega on vabu ja OK noormehi küll. Ilmselt sama kehtib ka neidude kohta, peab ainult üles otsima....<<pole veel siiani õnnestunud endal. Selline väike mõtisklus siis....
 
milli 23. märts 2004, kl 16.43
Mina leidsin ka endale mehe Uno.ee-st..... :) Kui inimesed küsivad, et kuidas leidsite teineteist, ja peale seda kui olen öelnud, et interneti vahendusel, on kõigil üllatus suur. Aga ega tänapäeval ongi nii, et väga paljud leivad endale sõpru ja rohkematki tutvusmisportaalidest......nii ka mina ja oleme väga õnnelikud koos :)
 
1 naine 24. märts 2004, kl 10.09
Hah, 1 mees, ja kus te oma s6pradega siis ringlete?? Me astuks s6brannadega läbi ;)
 
teine naine 24. märts 2004, kl 10.27
ma tuleks ka... :)
 
kris 24. märts 2004, kl 10.46
kirjutas: Autor: 1 mees
Aeg: 03-23-04 16:34

täiesti nõus selle kirjutajaga. kuskil baarist või diskolt-no sry, ma ei ole sinna midagi kaotanud ja minna sinna suitsu sisse koos rate.ee kooliõpilastega lakkuma? on palju muidki asju mis pakuvad mõnusat äraolemist -hea söök ja jook, oma sõpruskond jne. muidugi, olles oma sõprade ringis, on võib-olla raskem ka uusi tutvusi luua. net on selline lihtne võimalus ennast petta.
a eks palju ka selles eestlasele omases kinnises iseloomus kinni,. äkki peaks rohkem sellist positiivselt eelarvamust ja julgust olema võõrastega suhtlemisel?
vabandust, et kirjutasin siia naistele mõeldud foorumisse ja olge rõõmasad! isegi sama vana, sama vaba ja väga hästi toimetulev (isegi tekib küsimus, et miks üldse vaja kedagi).
 
1 naine 24. märts 2004, kl 10.56
Mina ei ole näiteks eestlane ega kinnise iseloomuga, lihtsalt on elu nii läinud kuidagi. Tuttavaid on küll palju, aga seda õiget pole veel.
 
yks naine 25. märts 2004, kl 16.22
1 mees
oled sa küsinud endalt,miks sellises vanuses veel üksi?

kas oled üldse kellegagi püsisuhtes olnud? Kui ei, siis kahtlane inimene...sellises vanuses peaks mitu püsisuhtekogemust seljataga olema

kas on asi su iseloomus,välimuses või oled liiga kinnine ja arglik suhtleja?Ei julge naistele läheneda?
 
Silver 10. oktoober 2019, kl 20.29
Võin aidata sul mehe leida.
 
naiivitarid 18. oktoober 2019, kl 20.23
keegi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Muide, palju toredaid mehi on uuel ringil, taas va
> llalised - enamasti vanuses 30 - 35.

Tere talv! Vallalised 30-35 aastased mehed, kellel pole mingeid suuri vigu, jahivad püsisuhteks lasteta 25 aastaseid, kes pole krimpsus ega konksus. Laiskuse korral võtavad mõne samaealise või vana 40 aastase ette ja rapivad niisugust kuu aega.

Suhte otsimisel on kõige tähtsam oma turuhinda teada. Paljud hindavad ennast väga palju kõrgemaks kui nad tegelikult on.
 
Jufgaicusohdosgdodhdkxjxkdb 24. oktoober 2019, kl 11.24
Kust saaksin ma inimesi osta
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!