Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Miks ma nii teen ?
 
Nimetu 16. august 2004, kl 08.59
Olen õnnelik, vähemalt peaksin olema. Millegipärast tuleb aga masendus peale, tunnen ennast õnnetuna ja mõtlen negatiivseid mõtteid. Mul on inimene, keda ma väga armastan ja kes ka mind väga armastab. Samas on mul nagu hirm, et ta jätab mu maha või et ta tegelikult ei armasta mind nii nagu ta räägib... Seltskonnas olles hakkan mossitama mingi aeg, sest mulle tundub, et ta nagu ei pööra mulle piisavalt täehelepanu, kuid tegelikult ju pöörab. Siis hakkan teda süüdistama ja kõik on taas halvasti. Samas ei tee ma ise ka midagi selleks, et ma ei tunneks end kõrvalejäetuna. Võiksin ju ise minna tema juurde ja endale tähelepanu tõmmata kui ma sellest nii puudust tunnen. Aga ma ei tee seda... Sest kardan olla pealetükkiv. Siis ei meeldi mulle veel see, et ta alkoholi tarbib. Mul on nagu mingid luulud kallal, ausõna. Ma ei tea, miks ma nii käitun. Samas ma saan aru, et ma teen valesti, aga ei suuda ka seda endas maha suruda.
Mida ma küll tegema peaksin, et ennast positiivsemalt mõtlema panna ja mitte olla igasuguste nõmedate kahtluste küüsis ? Tunne, et olen paha inimene.
 
Katarina 16. august 2004, kl 10.57
Nii kaua sa mängid teisepoole tunnetega, kui tal ühe päeval kõrini saab sinu sajast tujust ja ta läheb oma teed ning siis on sul hilja mõelda mida valesti tegid. Suru oma tujud alla ja naudi seda,et sul on keegi kes sinust hoolib. Suhe on kahe inimese töö ja kahe inimese tujude alla surumine.
 
vs 16. august 2004, kl 12.13
Mul sama asi, mida rohkem aeg edasi, seda kapriissemaks ma muutun..endalegi käib närvid3le, püüan ennast muuta ;)
 
ära nüüd muretse liialt! 16. august 2004, kl 12.30
ole siis paha inimene:) kes keelab, ütle et sulle ei meeldi see ja kui ei meeldigi, mine ära, räägi kathlustest, kui kergemaks ei lähe, ju siis tuleb katastroof, aga nimodi kurja sõnudes teed ainult endal ja teistel elu jamaks
 
Inx 16. august 2004, kl 13.13
äkki aitaks, kui teeksid endale plaani:
näiteks märgata esimesel päeval ühte head asja, teisel kahte jne. Võibolla siis sujuvalt harjuksid positiivsete mõtetega ja muutuksid pessimistist optimistiks. Muidu töötab sinu fantaasia kogu aeg halbade asjade väljamõtlemise kallal. Tuleks ta panna tööle vastupidises suunas. Eks see nõuab tahet ja pikka harjutamist. Olen ise ka sedamoodi harjutama hakanud. Võrreldes varasemaga on nüüd elu palju ilusam ja kergem, ka teistega suhtlemine.
 
nimetule 16. august 2004, kl 13.27
seegi suur samm, et tunnistad endale oma viga.
soovitan samuti Inx'i eeskujul toimida või kui ise hakkama ei saa, siis pole häbiasi ka psühholoogi juures käia. ausalt!
 
neti 16. august 2004, kl 14.22
Las su armastatu loeb ka selle jutu läbi.Sellest oleks pidanud alustama!
 
aga 16. august 2004, kl 14.52
kas sa seda tead et sa oled võib-olla liiga vastuvõtlik ümbruskonna mõjudele ja lased igal asjal oma tujul langeda ja siis ei mõista et teed sellega halba ainult endale, endale teadvustamata et õige kurbus tabab sind siis kui see inimene minekule asutab ja sinul äkki plahvatab et vot nüüd hakkan heaks ja toredaks aga mis parata kui võib juhtuda et hilja on... Mõtle! ja ära lase igal tühiasjal tujul langeda ning mida rohkem rõõmsaid mõtteid sa oma pähe tiirlema paned seda paremaks sul enesetunne läheb.
 
ülle 16. august 2004, kl 17.55
Omal sama kogemus. Armastan teda ikka veel ja tean, et ka tema armastab, aga lihtsalt ei jaksa enam ta tujudega kaasa minna. Mõtle enne, kui kõik ilusa ära rikud. See piin jääb südamesse mõlemale elu lõppuni, kui nii lahku minnekse.
 
Margit 16. august 2004, kl 19.29
Ju sul on kõik elus liiga hästi ja lihtsalt alateadlikult otsid põhjust vingumiseks ja mossitamiseks. Vaata aga ette, et mehel su tujutsemiset kõrini ei saaks ja siis on juba tõesti halvasti.
 
mina tegin samuti 17. august 2004, kl 11.45
jah, ja sellise meeleolu muutustega suutsin oma pika kooselu ummikusse ajad ja nüüd hilja, lihtsalt liiga palju koledust suutin vahele tekitada. ja kus juures teame mõlemad, et armastus pärast aasta tagust lahkuminekut mõlemal veel suur. ja jääbki haiget tegema. ja minu meelest inxi soovitus tõesti väga hea.
 
ele 17. august 2004, kl 14.29
ehk Sinu alateadvuses on hirm ,et ajalugu kordub...?
Aga ..kui alkoholilembest ei paranda armastus ,parandab seda ainult haud
 
x 18. august 2004, kl 11.37
Loe läbi raamat "Kuidas võita sõpru ja mõjutada inimesi", Ehk õpid midagi selat uut, kuidas seltskonnas ennast hästi tunda ja enda elu paremaks muuta ning huvitavaks kaaslaseks saada.
 
eve 19. august 2004, kl 11.19
lugesin sinu kirjutist, nimetu, ja tundsin nagu kirjutaksid sa minust, või õigemini endisest minust. Mina ärkasin oma tujutsemisest üles siis kui kallim tõesti mõtles ära minna. Õnneks suutsin teda veenda, et olen võimeline end tema jaoks muutma...tolerantsemaks, vähem temperamentsemaks, positiivsemaks kui tema ka mind piisavalt armastab et end minu jaoks muuta samuti tolerantsemaks ja kannatlikumaks. Leppisimegi kokku :) ja nüüd olen end mossitamast tabades lihtsalt enda üle naernud, kui tobe üks naine võib olla, et selliste pisiasjade pärast tujust ära minna. Ja kui seltskonnas mulle tundub, et mu kallim minuga piisavalt ei tegele, siis surun selle tunde all et nagu oleksin ma pealetükkiv ja lähen ise tema juurde, sest kuidas saab armastava ja kalli inimese seltskomd pealetükkiv olla :)? Vaata end kõrvalt ja võta midagi ette. loomulikult ei ole võimalik ja ei tohigi olla vajalik enda iseloomu muutma hakata, kuid iga suhe nõuab ju kompromisse.
 
kas tead, ... 19. august 2004, kl 19.30
'Mul on inimene, keda ma väga armastan ja kes ka mind väga armastab. Samas on mul nagu hirm, et ta jätab mu maha või et ta tegelikult ei armasta mind nii nagu ta räägib... '

nii see lähebki, kuigi ta seda ei usu ja vannub igavest armastust. Mul oli niimoodi. Ütlesin talle ja ütlesin ka seda, et ta leiab kellegi teise ja siis abiellub ka temaga ja ta ikka ei uskunud ja tõsi mis tõsi - vähem kui kolme aasta pärast oligi tal teine ja sellega ta poolteist aastat hiljem ka abiellus ja minu viskas kõrvale kui prahi ja hoidis temaga kokku nagu takjas.

Tee üks katse: küsi temalt, kas te abielluksite lähema poole aasta jooksul. Tema vastus saab sind jahmatama. Ent siis tead tõde ja hakkad temast vaikselt eemalduma.
 
... 23. august 2004, kl 14.29
Teema algataja on nagu minupealt maha kirjutanud. ma olin no täpselt samasugune aga õnneks läks üle aga peale pikkasi omavahelisi rääkimisi ja eks ta natsa rohkem pöörab tähelepanu mulle ka. vähemalt ma näen et ta üritab. aga ei tea kauaks see on...
 
plix 24. august 2004, kl 19.47
räägi mehega oma tunnetest!ja alkohool on jah,üks nõme asi!minu meees õnneks ei joo.talle ei istu see.tegeleb hoopis spordiga.
 
Helen111111 24. aprill 2021, kl 17.40
Esimene asi seda lugedes. Et issand, oma suures mures tulid küll valesse kohta. On tasuta e-nõustamine olemas pk.ee. Guugeldades leiad üles e-nõustamine pk. Siis kirjutad, kas oma päris emaili aadressi alt või valekonto alt, kuidas sulle endale sobib. Kuid esmapilgu põhjal, mis mulle tundus, Sa oled täiesti terve normaalne inimene, kes peaks minema lihtsalt psühholoogiga rääkima. Tema ei anna Sulle hinnanguid, et sa oled, kes iganes. Ei hakka solvama ega halvustama ka. Kui satud sellise otsa, vaheta psühholoogi.
Lugupidamisega
Helen
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!