Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Nõustaja Pärnus
 
meeleheide 14. mai 2005, kl 15.47
Kas keegi teab Pärnus mõnda suhetenõustajat vms? Mis nende hinnad võiks olla ja kus nad asuvad? Kõiksugu informatsioon teretulnud! :)
 
S. 14. mai 2005, kl 20.51
Ene Talvist tegeleb selliste asjadega.
 
mina 15. mai 2005, kl 18.21
Pärnus on ka pereabikeskus... oliver ja nemad pakuvad ka n6ustamise värki... minumeelest peaks see olema seal sots osakonna teisel korrusel. See mis asub kuninga tänaval. Seal peaks olema sellise nimega naine nagu Toiger... eesnime ei mäleta...

Edi ja päikest ;)
 
S. 16. mai 2005, kl 19.39
Anne Toiger on ta nimi jah.
Kuid seal Sots osakonnas on järjekorrad ikka väga pikad, umbes paar kuud.
 
Tundmatu 09. aprill 2018, kl 01.40
Ärge valige elus Anne Toigerit. Suhteid taastada ei oska või ei tahagi, et kellel mingi kohtuasi käsil lapsega, vältige seda nõustajat. Hullemat jama kui tema kokku kirjutab ei suuda te ise ka kokku mõelda. Usun,et kui teie abielu nõustab siis varsti on ka see karil kui enne veel ei olnud. Jõudu ja jaksu teile.
 
tuntud 09. aprill 2018, kl 09.23
Kes siis peaks "suhted taastama"? Kas nõustaja või nõustatavad?
 
Tundmatu 28. aprill 2018, kl 11.24
Ülle Pikmaa soovitan igal juhul kuid Toigerit vältige ,et oman isikliku kogemust,et küll mitte abielu nõustamisel. Minu teema keeras nii pekki,et ise ka ei usu. Olen suhelnud veel paari inimesega ja tagasiside on ka neilt olnud negatiivne. See inimene võiks pensile ära minna,et mitte rohkem jamasid kokku keerata.
 
eks ta ole 28. aprill 2018, kl 16.16
Nii ongi, nagu tuntud 09. aprill 2018, kl 09.23 kirjutab
Inimesed kujutavad ette, et kui nõustaja juurest tullakse, siis ongi rõõm ja õnn majas. Ja kui ei ole -no siis ei kõlba nõustaja kuhugi.
Ega ometi asjaosalised ise midagi tegema pea?
 
Tundmatu 29. aprill 2018, kl 21.34
Asi ei ole selles,et kohe oleks õnn ja rõõm majas. Räägin siin ise enda kogemustest,et mulle suutis see Toiger nii keerata,et paha hakkas. Kui sina said abi on kõik hästi ja käi edasi seal. Igal inimesel on oma arvamus ja nägemus asjast. Ma ei hakka siin oma teemat lahti kirjutama,et mis ja kuidas. Mina isiklikult soovitan Ülle Pikmaad on vähemalt sõltumatu mitte ühe või teise osapoole lükata ja tõmmata nii kuidas Toiger seda on. Edu tema tulevastel klientidele,sellega on minu teema lukus.
Aamen.
 
Ülle 11. juuli 2019, kl 14.07
Olen ainult Anne Toigeri juures käinud ja sealt professionaalset abi saanud. Mõtlesin praegugi minna ja otsisin, kus ta võiks vastu võtta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!