Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Naine on jube kuri
 
madis 05. juuni 2007, kl 22.48
Nii ongi. Naine käib päev otsa ringi, kulm kortsus ja nina vingus. Lihtsalt õudne. Mõtled, et lähed kallistad teda siis ka enne magamaminekut..mis juhtub? Kas sa ei näe, et mul on see ja mul on teine, oled ikka pime, kes siis teeb kui mina ei tee, jne, jne...Elu on sitaks keeranud. Ei ole enam särtsu ega midagi. Homme teen uuele sekretäritipsile silma vastu.
 
+ 05. juuni 2007, kl 23.00
ju sa siis oled selline tüüpiline diivanikaunistusest mees, kes midagi kodus ei tee, aga õhtul tahad k...i saada küll. äkki tegeleks ka veits majapidamistööde ja lastega, oleks ka naine lahkem?
 
madli 05. juuni 2007, kl 23.19
Lausejupist "Kes siis teeb, kui mina ei tee" peaks nutikas mees ikka üsna palju välja lugema. Ilmselgelt tahab naine, et kodus oleks kõik kena ja korras, ja ilmselgelt on ta hakanud tundma, et üksi seda kõike teha käib talle üle jõu. Ilmselgelt ootab ta sinu abi, aga on ilmselt liiga uhke, et seda paluda.
Sekretäritipsile silmategemise asemel mine homme varem koju, osta kubu lilli kaasa, vii naisele ja ütle: olen mina alles tobu - sina muudkui rabad, et kodu kena ja korras oleks, ja mina olen sellega nii harjunud, et ei märkagi, kui palju sa selleks vaeva näed. Aga sa väsid ju ära mul niimoodi! Teeme nüüd nii, et jagame kodutööd ära - ütle, mida mina saaksin teha?!?
Ja õhtusöögilauas võid silma küll teha - oma naisele. Millal viimati tegid, muide?
Ei maksa unustada: naised armastavad kõrvadega ning jumaldavad romantikat ja tähelepanuavaldusi. Proovi vähemalt! Õnnelik olla on maru mõnus!
 
kustas 05. juuni 2007, kl 23.22
las see noor tips tuleb ja parem teeb teie kodus seni tööd,kui sina kuskil naisega pidutsed .Ta noor ja palju võhma.Hoia oma naist ikka paremate asjade jaoks,mitte ära lase kuluda kodutöödes.
Äkki see tips on kodus ka pips ja ainult tööl flirdib.Ja äkki su naine on tööl ka lahke näoga.8 tundi tööl olla nina vingus ja pärast kodus ka ,see nõuab professionaalsust.
 
naiska 06. juuni 2007, kl 06.59
no tüüpiline olukord, kus mees järjekordselt millestki aru ei saa. naine on ju väsinud ja ootab mehelt rohkem abi ja tähelepanu. mehed, tehke ometi silmad lahti, te olete justkui silmaklappidega. ükski taim ei saa elada, kui tema eest ei hoolitseta. ja uskumatu, et minnakse kohe uue juurde silma tegema.
 
leelo 06. juuni 2007, kl 07.04
just nii, ära tee ennast narriks, siis kui aitad naise raskest olukorrast välja, siis jääb tal ka enda jaoks aega, hakkab särama kohe ja on lahke
 
Margit 06. juuni 2007, kl 08.24
Küll sa oled ikka juhm ja laisk mees!
 
nipi 06. juuni 2007, kl 08.31
silita ja räägi temaga hellalt, küll siis kurjast naisest hea naine saab. alustuseks võid kohvi voodisse viia ja ise nõud ära pesta:)
 
m&m 06. juuni 2007, kl 08.44
jubehead nõuanded...et hakka aga vaipu kloppima, küll siis naine heaks muutub...krrrt...täiskasvanud inimesed- rääkige omavahel, et milles probla...
et mis häirib, mida oodatakse teiselt poolelt..ühe inimese enesestmõistetavused ei pruuugi seda teise inimese jaoks ollla...seda enam, et tegemist on nais-ja meesinimesega...
räääkida tuleb- elu tuleb jagada, muresid, rõõõme...'
mtte mõsitatada...
kõigehullem mis juhtuda saab küsimisega, on see et saadki targemaks...
ja rääkimisel on see hea külg, et asjade üle rääkimine aitab asju ka iseenese jaoks mõistetavamaks teha...
kurja naist aga silitama minna, kohviga voodisse??
kamooon...
ja nõuanded teemal 'tee romantikat jsm'- romantika tuleb ise, kui muud asjad paika saaavad...
 
vanainime 06. juuni 2007, kl 09.11
kle ta ütleb "kes siis teeb, kui mina ei tee?" Vasta sellele küsimusele! Siin ongi vastus. See et üks diivaniehe musitama tuleb on tore küll, aga hea oleks kui ta enne tolmuimejaga põranda üle käiks või nõud ära peseks, siis jääks naisel aega musitamiseks ka
 
kodumasin 06. juuni 2007, kl 09.51
mina olen ka kuri siis kui on koristamata, kõik hoiavad minust siis eemale aga appi tullakse siis kui "luuaga mõnele vastu pead paned", ühesõnaga kui ma ise ei ütle kurjalt ja mitu korda siis ei tee keegi peale minu midagi. tahaks ka tulla koju ja diivanil pikutada aga pesu vaja pesta ja triikida. lapsed tahavad süüa jne. õudustemaja - ma olen ka inimene.
 
45 06. juuni 2007, kl 10.25
tundub et meeste-naistevahel tuleks telepüaatilisi oppe tegema hakata
siis polegi enam rääkida vaja
...vaatad otsa naisele/mehele ja asi vask,täpselt tead mida teine mõtleb
...no las ta käib vingus ja mossis,kas naisi vähe vä?
 
irma 06. juuni 2007, kl 10.54
Kahjuks ongi vist paljud eesti mehed sellised halvas mõttes kergema vastupanu teed minejad. Pärast on aga kibestunud ja kiruvad kogu maailma, süüdistavad neid oma hädades.

Lollid naised a la m&m veel võistlevad selliste pärast - no andke minna, tehke kõik ette ja taha ära. Ärge pärast imestage, miks ei saand õnnelikuks ei mees, veel vähem aga teie ise.

Mõnikord kergem või etteantud tee ei olegi see parim tee (teie jaoks).
 
Tarmo 06. juuni 2007, kl 13.34
Anna korra kanale vastu hambaid, küll siis lahkeks muutub.
Proovitud ;)
 
ui ui 06. juuni 2007, kl 13.54
Tüüpiline hoorade ving pääses lahti kuidas mees kõiges süüdi on. Vean kihla et see naine on kodukana ja mida kodukana peabki tegema, kui kodu korras hoidma ja lapsi kasima.Krt mees tuleb pika päeva pealt töölt ja siis hakka kodus ka veel sakitsema sest mampsel ei viitsi ise midagi teha. Saada see vingujast eit naaahui ja võta parem.
 
irw 06. juuni 2007, kl 14.05
RÄÄKIGE OMAVAHEL SELGEKS! pange paberile üksteise + ja - kirja, siis siis lugege koos läbi.
 
mai 06. juuni 2007, kl 15.19
Ja miks see naine peaks kodukana olema, seda pole küll kuskil kirjas. Arvan et seal peres rabab naine kõike teha, mees aga on lihtsalt mugav õllekõhuga laiskvorst, kes ei oska hinnata seda mis tal on. Paras maha jätta niisugune juhmard(aru ei saa ka et valesti käitub) ja oma eluga edasi minna
 
pole enam ori. 06. juuni 2007, kl 17.04
mina olen muutunud aastatega. kui ma näen ,et keegi mid ei aita ja midagi ei tee, SIIS MINA KA ENAM EI TEE. nii lihtne see ongi. aga mees teemale tõrjuma ma ei hakka. nii me siis nahistamiegi , kui soovi on ,aga... tolmurullid on voodi all ja nõud kraanikausis virnas või liiv põrandal. kui selle peale keegi sõna võtab, siis ma ei reageeri enam. kui vinguvas ja inguvas kõneviisis veel ,sisi ma sõiman ta läbi, ükskõik ,kelle siis.või ütlen ,et tee ise, kui ei meeldi ja jaksu on. mine näiteks täna enam tööd ei tee, tahan niisama vedeleda ja puhata. ja pealegi ,mina ise lagastan kodus kõige vähem ja mina ise suudan enda järelt alati nõud ära üpesta ja asjad ära panna. peale 17 a abielu olen ma otsusele jõudnud ,et ma ei pea iga päev koristama, pesu ma ei triigi enam aastaid(vahets mingit triiksärki või muud sellist). olen arvamusel ,et kui kõik tegelevad oma asjadega, kes vaatab telekat ,kes arvuti taga, kes õues või loeb vms, siis mina ka ei pea tegema midagi vaid võin ka külili diivanil ajakirju või raamatuid lugeda. siis pole ma ka õhtuks nii laip, kui 10 a tagasi olin. pealegi, olen ma nüüd 10 a võrra vanem väsinum ja väetimgi, ka ilma lõputute kodutöödeta. mõtlesin järgi ,ja leidsin ,et kodutööd pole asjad, mille pärast tõmmelda.
 
mai 06. juuni 2007, kl 17.13
karta on et see pole ju ka lahendus, kui peab mustas elamises elama, aga kuidas keegi.... Oleneb kui suured elamised teil on - meie kolme toaline korter ei lähegi enam nii hirmus segamini ja mustaks, kuna laps on suurem jne. Kui iga päev asjad enda järgi ära koristad ja köögi puhas hoiad, siis ei pea ju nii meeletuid ponnistusi tegema suuremaks korrastamiseks. Ei näe probleemi!
 
rosa 06. juuni 2007, kl 18.33
elu ei keera ise sitaks. elu keeratakse sitaks ja kes muu süüdi on kui keeraja ise. madis, sea end kordki naise olukorda. ta rabab ja rahmeldab ilmselt üksi kodus. ja kui sa siis lähened vahetevahel selleks et tagumikku tal patsutada siis ajab närvi jah. naisel ilmselt võhm väljas. mida siin vaja rääkida on??? see peaks ju selge olema et üks inimene üksi ei peagi jaksama kodus kõike ära teha. muidugi pole ainult üks süüdi. ma ei tea, äkki on su naine puhtusefriik ja sellisega on põrgu koos elamine. igal juhul võiksid proovida temaga midagi koos ära teha, hakka nii tasapisi ja märkamatult millestki pihta. ja mida iganes sa teed tee südamega, nii et sa tunned et tahad kallist inimest aidata. sekretäriga võid flirtida, kes sind keelata saab aga see ei too sinu kodusesse olukorda lahendust. edu ja tarka meelt sulle!
 
to pole enam ori 06. juuni 2007, kl 19.52
Ma samasugune. Täitsa hea tunne kohe, et veel keegi selline on. Kodu ei ole must ega räpane aga nii nagu kunagi tegin, et 2x päevas pesin põrandad üle ja võtsin tolmu ning õhtuti triikisin paar tundi korraga ning süüa tegin pidevalt- vot ei ole enam selline. Olgu tõesti mõni tolmurull diivani all või paar pesemata nõud kraanikausis, enamuse riietest saab kuivama pannes sirgeks lüüa aga mina puhkan ka nüüd rohkem mitte ei tegele ainult kodutöödega ja mehe-laste järgi passimisega nagu varem.
 
kah kuri naine 06. juuni 2007, kl 19.52
jöudsin täna varem töölt koju kui tavaliselt.mehel söök tegemata löunased nöud pesemata,ja naabrinaisega lobiseb.ajab ikka kurjaks küll.
 
madis 06. juuni 2007, kl 20.56
Tarmole: vastu hambaid ei and aga olin ise piisavalt @!#$ ja vastik. Tuletasin meelde kui palju mina teen ja....ja nüüd on küll justkui leebema näoga vähe. Isegi süüa viitsis teha. Ja lastele läks lasteaeda järgi. Ja külaeided on mul köögist kadund. See on hea märk. Olen endiselt omas majas peremees.
 
elli 07. juuni 2007, kl 01.30
mõni naine ongi kohe niisugune nõme ja vastik - siblib vingus näoga ringi, muudkui tegutseb. tegutseb mingite tühiste asjade kallal, et end tähtsana tunda.
 
elli 07. juuni 2007, kl 01.32
muidugi peate omavahel rääkima, et milles asi siis tegelikult seisneb. äkki oled sa tõesti laisk mees ja naisel ongi põhjust kuri olla, või on sulle lihtsalt üks totter kana naiseks sattunud.
 
n 07. juuni 2007, kl 13.05
ah, mõni ongi selline, et peab kogu aeg sebima - tolmu pühkima...triikima...Hoidku jumal kui sellisel veel on aed...siis ei lõppe tööd kunagi. Samas võib vabalt ära elada ilma selle sebimiseta. Kuskile tuleks perekonnas ikka tõmmata piir mis on standard, mida mõlemad aktsepteerivad. Päris nii ka ei saa, et naine ALATI peseb nõud ja mees deklareerib ALATI, et teda pesemata nõud ei häiri. Piiri mõtteka ja väljamõeldud töö vahel aga pole olemas, see on iga inimese oma peas
 
mina enam pole kuri 07. juuni 2007, kl 13.57
tõmblesin, mis tõmblesin, aga nüüd on elu kui lillepidu. millest? a sellest, et mu mees kord nädalas käib lapiga põrandad korrus üle. võtab see 0,5h. mis sellest, mul läheb kauem koristamisega jm. põhiline on see, et aitab ja ei vingu. (oli koristaja, siis vingus ikka). mees mul tähtis nina tööl ja vahepeal tekkis selline suhtumine, et tema tähtisnina, kodus midagi tegema ei pea. ise rohkem komandeeringutes, kui kodus ja lapsed, majaehitus jm kõik minu õlul. a nüüd olen rõõmus, sest mees muutis suhtumist ja missest et ainult pool tundi nädalas- asi seegi ja suur asi seegi.
 
elli 07. juuni 2007, kl 19.31
kusjuures olen kahte kurja naist ise näinud. kaks mu tuttavat. olin neil külas ja minu sealoleku ajal mühisesid, kohisesid ning turtsusid nad oma meeste peale täiesti põhjendamatult. ükskõik, mis see mees siis tegi või ütles, ikka oli vaja kritiseerida või vihaselt mühatada. imestasin, et no kas selle tunnikese jooksul, kui mina, võõras inimene seal viibin, ei saa siis ka end tagasi hoida. nüüdseks on nad mõlemad lahus. muidu iseenesest toredad inimesed ja seetõttu oli mulle üllatuseks, et nad oma meestega sedasi suhtlesid.

võib olla on asi selles, et inimesed ei oska lihtsalt normaalselt suhelda.
 
madis 07. juuni 2007, kl 20.42
Olge mureta, kõik on juba ok. Taipas vist, kelle leiba sööb. Ma poleks seda talle nina peale viskama läinud aga...närvi viskas maha. Krt, tulen töölt, ta sitsib külaeitedega köögilaua taga, süüa netu, lapsed istuvad lasteaias...@!#$ küll, kas ma oleks pidanud selle ninavingutamisega leppima? Ja kui, siis kui kauaks lõppude-lõpuks? 10, 20, 30 aastat? Midagi ju võiks naisterahvas teha, mis te arvate? Mina teen tööd, ehitan nagu sõge suvilat, palkan koristajaid ette ja taha, et naisukesel väga raske ei oleks, vean ühte last kooli ja kahte last lasteaeda ja pean õhtul vingus nägu vaatama? No teate. Kui ausalt rääkida, siis ma usun, et see lugu läheb varem või hiljem lõhki. Vale inimese otsa lendasin. Kahju. Aga eks elab veel.
 
hm 08. juuni 2007, kl 09.05
Mulle tundub, et madis tahab siin niisama nalja visata naiste kulul.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!