Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
kuidas seksite kui lapsed kodus?
 
tädi maali 20. august 2007, kl 12.51
minul tekkis küsimus, et kuidas te oma mehega saate vabalt seksida kui lapsed on kodus, teises toas ja ei maga?
kas seksite siis pimedas, teki all ja hääletult või panete kõik mängu ja ei tee sellest üldse väljagi, et keegi võib midagi kuulda?
varem nagu seda muret polnud aga nüüd on poisid suureks sirgunud ja vaatavad vahel hommikulauas hirmus kavala näoga - umbes nii, et he-he-hee, me teame küll, mis te isaga seal tegite, sest kõik oli ju kuulda... ühtegi kommentaari pole küll tulnud aga endal on natuke nagu imelik piinlikkustunne :o(
 
heh 20. august 2007, kl 12.57
seksida saab ka päeval, kui lapsed õues
 
tädi maali 20. august 2007, kl 13.03
päeval oleme mõlemad tööl. ja pisut vanamoodsate inimestena eelistame ikkagi magamistuba, mitte mingit lifti või kähkukat kusagil ei-tea-kus.
mehel tuleb seksiisu enamasti enne magamaheitmist aga siis vaatavad poisid tavaliselt telekat või istuvad arvutis.
 
Takjamesi 20. august 2007, kl 13.09
..ja kuhu jääb siis seksuaalkasvatus..? üldiselt lastele asi selgeks mis on mis ja kuidas..ning siis juurde selgitus et ka ema-isa on kõigest inimesed..oma vajadustega..ning vajavad privaatsust..
 
eelmisele 20. august 2007, kl 14.28
no sa võid ju soovitatada seksuaalkasvatust aga minuarust on see siiski imelik, kui ema kiljub, ähib ja röögib, et pane mind, ära lõpeta, uuuuu ma tulen ja isa raiub nii et kotid peksavad vastu kanne samal ajal kui lapsed kõrvaltoas ja see kõik neile kuulda on. Ma näiteks ei taha praegu ka kuulda-näha, kuidas minu vanemad asja ajavad, kuigi mul aastaid juba 30.
See on nagu peeretamine -kõik me seda teeme, aga mitte teiste ees.
 
aga meie 20. august 2007, kl 15.05
ei seksinud 13 aastat. Nüüd ostsime maja ja meil on OMA tuba!
 
u. 20. august 2007, kl 15.10
Tädi Maali,kas teil oma magamistuba pole? Kui ei,siis muretsege ruttu,sest poisid kasvavad ja kui rahulikult sexida ei saa,mõjub see suhtele väga halvasti. Tean omast käest. Et peres rahu säiliks,on kõigile vaja privaatsust.Nõukaajal sai ka kolm last kahetoalises korteris üles kasvatatud,aga nüüd pole lapsed endised ja ka lapsevanemad mitte.
 
tädi maali 20. august 2007, kl 15.21
oma magamistuba on olemas. ja selle kõrval on poiste tuba. seinad on sellised, nagu nad paneelmajas ikka on.
ega varem suurt probleemi tunnetanud aga nüüd tundub kuidagi, et hakkab mingi seksuaalelu tippaeg saabuma ja samas on poisid juba 13 ja 15. keeruline nii ja teisiti.
meie jaoks ei ole normaalne püstijalu asi "ära ajada". ja samas on kuidagi ahistav suruda nägu patja, et mitte mingit häälitsust ei kostuks... tahaks vabalt seksi nautida, ent laste olemasolu seab kahjuks naudingutele tugevad piirid.
 
nõuanne 20. august 2007, kl 16.11
Aga tehke siis, nagu me täna otse presidendilossi pargi kõrval pealt nägime: päise päeva ajal ja puu najal!
 
keegi 20. august 2007, kl 16.11
Seksime oma magamistoas. Lastel on alati muusika-tümps nii kõva, et sealt ei kuule nad iseennastki.
Kui mitte, siis paneme meie muusika mängima ja kui lapsed kodus, saab ka ilma kisamata.
Ja mis veel - väiksest peale lapsed on harjunud, et kui ema-isa magama lähevad, panevad oma magamistoa ukse lukku.
Sellepärast ei mõista vanemaid, kes harjutavad oma lapsi enda voodis magama ja siis kurdavad, et seksida ei saa.
 
rahu, ainult rahu 20. august 2007, kl 17.07
Siis tuleb magamistoaga midagi ette võtta. Lakke helisid summutav ripplagi, põrandale ja seinale pehmed paksud vaibad. Uks polsterdada. Ja igal juhul on parem tegutseda siis, kui teises toas telekas mängib, mitte siis kui kogu korteris vaikus valitseb. Ja üleüldse selles vanuses lapsed juba teavad, et nad ei ole kapsalehe alt leitud, nii et te ei üllata neid millegagi.
 
ei 20. august 2007, kl 17.49
seksigi enam, kuivame kui voblad akna taga.Kõik elumahlad nirisevad tühja:) Ole normaalne, kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab.
 
Khh 20. august 2007, kl 18.58
Tehke sagedamini ja kõvemini, harjute teie ja harjuvad lapsed. 13 ja 15 pole enam mingid pisilased ka, nendega ei juhtu midagi.
 
häh 20. august 2007, kl 22.37
kas tõega 13-15 aastased on teil kell 21.00 kodus ja passivad, mida teie teete?? ei ole meil sellist probleemi. selleks ajaks, kui meie teismeline koju jõuab (reeglina kell 22.00), on asjad aetud.
 
öö 20. august 2007, kl 23.41
No mul lapsi igas vanuses vahemikus 2a-16a. Seega keegi ikka kodus neist. Meil aga suur maja ja magame eraldi korrusel. Nii, et kui väiksem magama pandud ja suured veel üleval, on meil vaba voli.
 
ki 21. august 2007, kl 10.31
mina seksiks kyll vaikselt voi siis kui lapsed magama on jäänud... ma mäletan jälkkusega siiani kui kuulsin oma vanemaid pealt.. töesti see on rõve.---
 
mõtlen, et 21. august 2007, kl 10.40
Minu arust on see küll jube, kui sul on väiksed lapsed ja sa lähed õhtul magama ja paned magamistoa ukse lukku !!! Vaesed lapsed.
 
seksija 21. august 2007, kl 14.02
Me seksime õhtul(öösel), lapsed magavad siis juba ammu. Päevasel ajal pole me iial seksinud, issand! Mu mehe jaoks on seks päevasel ajal ja väljaspool abieluvoodit täiesti vastuvõetamatu. ta pole kunagi kusagil mujal nõus olnud. Ikka pärast õhtust pesu, voodis.
 
kai 21. august 2007, kl 15.02
hehehe, vabandage, aga viimase postitaja postitus ajas naerma. ei teagi, kas uskuda või mitte :D kui see nüüd tõesti tõsi on, siis on küll kurb, päriselt ka!
 
tädi maali 21. august 2007, kl 15.46
põhimõtteliselt 14:02 kirjutaga samas situatsioonis - mees tahab tõepoolest seksida enne magamajäämist magamistoas ja voodis. ju siis on kategooria mehi, kellele nii meeldib ja kes puu najal või köögilaual kähkukast mõnu ei tunne. ega tunneks minagi. seega naljakat pole siin midagi - meie seks iseenesest on väga hea.
meest laste lähedalolek ei häiri. mind aga natuke küll.
 
kris 21. august 2007, kl 17.30
on mitu varianti-kui lapsed teises toas magama jäävad, teeme vaikselt ära, kui isu peale surub...ok, peab jah end vaos hoidma ja ei karju nagu loomad :) kui lapsi pole-õues või mis iganes-lubame endale rohkem vabadust-nii see seksielu läheb...lapsed 8 ja 12
 
tt 22. august 2007, kl 00.30
muusika variant pole küll hea. ses suhtes et mulle küll ei meeldiks mingi rocki või tümpsu saatel seksiga tegelda, muusika segab meeleolu. Teiseks siis tekib lastel selline arusaam et vot näe, muusika mängib, ju nad siis seksivad praegu.

Samas ütleks veel seda, et kui elate paneelikas siis ju isegi kui lapsi pole kostab ju karjumine naabrile ju. Ise olen ka paneelikas elanud ja mäletan kui muusikamängimine oli kosta, kuidas naabri äratuskell oli hommikul kosta, vahel telefonihelingi, (naabril oli ühetoaline).


Usun et lastele ilmselt ei meeldiks need hääled ka, no uudishimu võib-olla jah, aga tekiks mingi pinge suhetesse.
Seega variandid on uus korter/maja muretseda kus rohkem tube kui 2.
Vaikselt öösel nagu vene ajal.:D

Saate mehega peale tööd kokku ja teetegi kähkukaid.

Hommikuti? kui vara lapsed kooli lähevad? ärgake hiljem kui nemad.
 
vanaema 22. august 2007, kl 13.43
See on tõsine probleem. Minu lapselapsed kaebavad mulle oma vanemate s.t. minu laste peale, et jube vastik need vanad inimesed seksivad, oigavad ja nemad peavad seda kuulama. Imestavad, et kas siis 40-ne aastased ka veel seksivad. No mis sa kostad?
 
naine35 23. august 2007, kl 16.01
sama siin, ega polegi midagi teha, tuleb seksida tagasihoidlikumalt kui lapsed kodus. Tean inimesi, kes tegid remondi käigus toa seina ja ukse vastava materjaliga müra mitteläbilaskvaks , aga jah, laste jaoks on vanemate seks tabu.
 
PEETER TOOMBERG 03. oktoober 2022, kl 09.56
No ega kui lapsed kodus siis nendega ka nussima ju voi ei no mina prooviain pRIA LOBUS OLI
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!