Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
õel ämm???
 
ketu 21. september 2007, kl 18.31
kui paljudel teist on probleeme ämmaga? et ämm aina õelutseb ja üritab lahku ajada???
 
emalendur 21. september 2007, kl 18.38
mh kas sa ei oska oma ämma paika panna? Minul ämm just vägagi ktsepteerib mind, kuigi no väga soojad suhted temaga pole.
 
teist korda abielus 21. september 2007, kl 18.48
minu esimene ämm oli täielik katastroof. ma ei osanud teda kuidagi paika panna ka eriti, olin noor ja loll.
nüüd muidugi paneks muti suu kohe kinni, aga siis nutsin ja halasin salaja. lõpuks pani mu mees oma emme paika, minu nähes, aga lahku läksime ikkagi.

praegune ämm on unelm - kohtume max 2 korda aastas, elab välismaal ;)
 
ütleks nii 21. september 2007, kl 19.12
aga võib-olla oled sina hoopis halb minia, milleks tulid siia halama, mine perekonnanõuandlase.
 
ämm 21. september 2007, kl 19.28
Küsiks, kas sa ikka oled MINIA staatuses?
 
kopp ees 21. september 2007, kl 22.31
mul on ka selline, nüüd juba muidugi saab aru, et tema ponnistused ei kanna vilja, aga alguses oli nõme küll(elasime ühe katuse all, suur viga ja katsumus). Õnneks olen ise ka parajalt kange iseloomuga ja ega ma alla ei andnud. Nüüd kehtib reegel, et mida kaugem, seda armsam.
 
ketu 21. september 2007, kl 23.16
ei tea kes ma siis olen kui mehega mitmed head aastad elatud ja ühised lapsedki???
 
kopp ees 22. september 2007, kl 00.00
noh, ämma meelest oled sa kindlasti lehtsaba, kes tema poega ei vääri ja kes kunagi noore ja süütu poisi orki tõmbas jne. Soovitan sul hakata vastu õelutsema, mõnele tuleb samaga vastata, ega enne aru saa.
 
mees 22. september 2007, kl 08.04
naised tulevad ja lähevad kuid ema jääb.
 
mul 22. september 2007, kl 08.19
oli ämmaga kogu eelmine aasta üks kraaklemine ja maa jagamine. Pidevalt toppis oma nina meie asjadesse, kirjad tegi lahti mis meile tuli(kui küsisin siis ütles et ega ma sealt ühtegi tähte ega numbrit ära ei vötnud).Elame samas aias aga eri majades.Viimati viskas üle kui viskasin hallitanud leiva ära ja nad selle meie prügikastist ära vötsid ja tegid umbe probleemi et viskame sööki ära ...ja siis veel palju muudki.Näiteks see et kui kolisime Eestisse siis minu nime ei kirjutatud siia sisse,polevat piisavalt palju tööd teinud siin.Aga laste ja mehe nimi küll.Seega kirjutasin ainult ühe lapse siia ja teise kirjutasin koos endaga oma ema juurde.Suht solvav värk,sest oleme mehega koos olnud juba 8 aastat,kaks last,abielus....ja kusjuures koos oleme vötnud ka pangalaenu et ehitada siin edasi.Aga muidugi see polnud midagi.See laen olevat tühiasi.
Siis jäi ette ka see et kui tellisime küttepuud siis et need seisid nädal öue peal...tuldi kohe ütlema et olgu ära pandud..samas nende omad puud olid paar kuud öuel, kedagi ei häirinud.Väikeste laste körvalt on väga raske midagi teha, anult siis kui magavad.Siis ma tegingi tööd, iga päev panin puid siis riita.Ja siis oli ka mul autokool, mis neid häiris.Neile ei meeldinud et teen omale load.Neile ei meeldi kui mul käivad vennad öed külas.Neile ei meeldi mitte miski.Uskumatu et nad teineteisele meeldivad.Ja veel oli ka nii et kui keelasin oma poega siis nemad lubasid, ja nii mitu korda kuni neil üle viskas ja söimasid mind jälle et mul pole mitte mingisugust öigust siin keelata.Et reeglid tuleb paika panna.
Tänaseks on asi nati maha rahunenud, ainult et mees veedab oma vaba aja nende juures mitte kodus. Ta ütleb mulle et käib isaga juttu ajamas, seda iga jumala päev iga nädalavahetus jne.ühesönaga kogu vaba aeg on ta seal.
Ehk on viga minus aga samas tean et lastest on ta eemale jäänud, kasvatan neid üksi siin.Lihtsalt keegi tuleb koju, sööb, jätab asjad nii nagu on, magab voodis,loobib riided laiali jne.Vigu on palju aga samas kui olen kodune ema siis kes mind ikka ju toidaks.
Mina oleks jäönud välismaale elama aga tema tahtis nii väga Eestisse ja nii me kolisimegi. Nüud ise kahetsen seda.Siin pole ei tööd ega oma elu.Köik jäi sinna kaugele......
 
ki 22. september 2007, kl 09.02
minu ämm on supper--- oleni nii onnelik...

aga jah mina ytleksin otse näkku mida arvan ja ongi koik kui sa just temaga yhes majase ei ela siis sa ei pea ju ömmaga suhtlema..
 
siiri 22. september 2007, kl 10.30
minu ämm on tuhat korda jälle parem, kui mu oma ema.
 
kahju 22. september 2007, kl 11.07
jama värk jah...Keellegil pole õigust teiste ellu sekkuda..ei ämmadel ei äiadel ei sõbrannadel ega õededel-vendadel!...mehele tuleb üks korralik peapesu teha...räägi hingelt kõik ära...ja kui asi viib lahutuseni või lahkuminekuni ära karda...jääd üksi...no ja mis siis,kas praegu on parem? seegi ajutine...alati leidub mõni mõistlik mees ja just sinu kõrvale...ära ainult karda ja tee õige otsus !
 
eelmisele 22. september 2007, kl 14.03
vabad naised ootavadki juba su meest, ega mees kauaks üksikuks jää.
 
naine 22. september 2007, kl 16.05
Aafrikas tehakse õieti süüakse ämmad pulma lauas ära ja rahu nende põrmule ning pole mingeid tülisid ämmadega.
 
aafrikast 22. september 2007, kl 16.57
viimasele,
nägid sellist und vä`?
 
rr 23. september 2007, kl 16.25
tuleb üksteisest võimalikult eemal elada, siis ka vähem probleeme.
 
hm 23. september 2007, kl 19.12
mul pole meeleski, et mul ämm olemas on, irw
 
L 24. september 2007, kl 10.57
ämma tuleb hoida nagu roosi: külmas keldris ja kaelani vees
 
anneli 24. september 2007, kl 10.59
minu ämm,oh jubedus ju..polex kunagi halvemat ämma soovida osanud...tuleb külla ,teeb mis tahab minu sisekujundus ei meeldi,oma poeg on maailma parim talle peab kõik ette taha ära tegema,aga panina asja paika ja nüüd tuleb külla ja siis on ka külaline mitte oma koduperenaine..
 
to mees 24. september 2007, kl 14.18
-Autor: mees
Aeg: 09-22-07 08:04

naised tulevad ja lähevad kuid ema jääb-

Siis abiellu ja tee keppi ka OMA EMAGA!
 
n 24. september 2007, kl 16.16
mul
kurb lugeda et oled enda elu maha matnud! aga naistega on nii, et nad ohverdavad ennast kole palju. kas mehed jätaksid hea elukoha, töö, sôbrad maha ja koliksid vasti tahtmist mujale? kahtlen selles. tee midagi enda heaks, ennem kui vana, kortusus, ja ratastoolis oled ning siit elust lahkuma hakkad. meest pole môtet süüdistada, sest ise lasksid asjadel niimoodi minna. laste nimel pole vaja ka ohverdada, sest nemad on ônnelikud siis kui ema (ja isa) seda on, olgugi et eraldi. jôudu sulle.
 
n34 24. september 2007, kl 21.12
Ämm tuleb paika panna, tulgu või riid. Minul oli ideaalne ämm, parem kui oma ema.Kahjuks surnud.Tõesti, kellelgi pole õigus teiste ellu sekkuda.Igal ühel on oma elu.
 
tulevane ämm 25. september 2007, kl 08.10
Naljakas juba lugeda neid ämma teemasid. Kas on mul nii hea ämm või olen ma ise hea suhtleja? Oleme mõlemad head inimesed ja head suhtlejad? On rõõm teile öelda, et ka teist kõigist saavad kord ämmad. Kellega mõned miniad ei oska ega tahja suhelda vaid vinguvad selja taga kui nõmedad ja halvad te olete. Või vintute ja kirute teie, kui laisad ja lollid miniada või väimehed on. Võin nõu anda - ainus moodus sellest pääsemiseks on mitte lapsi ja meest soetada
 
lugeja 25. september 2007, kl 12.18
tulevasele ämmale

sa oled ikka tõesti nõme ja tuhm tüüp ja ilmselgelt selline vingats tulevane ämm, kui ei suuda ette kujutada, et on olemas inimesi ilmas, kellega ei aita mitte mingi suhtlemine, kui see inimene on oma lapse suhtes haiglaselt armukade ja paranoiline.
sulle hea soovitus - ära tee last. sest ilmselt sinust saab samasugune oma lapse kaasa õudusunenägu ja seega ka oma lapse õnne rikkuja.
 
saaresinine 25. september 2007, kl 15.10
to teist korda abielus: et see on siis ideaalne ämm, keda näeb ainult 2 korda aastas? kas sa ei arva, et pigem on probleem sinus, kui sa inimestega läbi ei saa?

ideaalne on ikka ämm, kelle nägemine rõõmu valmistab. olgu siis kaks kord aastas või kaks korda kuus.

minul on ämmaga väga vedanud
 
lugejale 25. september 2007, kl 16.04
mul juba on 2 last. Pojad. Ja neil juba oma silmarõõmud. Ja tean, et ükski inimene pole vigadeta, kaasa arvatud ma ise. Ja et eriti noortel inimestel on vaja oma nurka ja aega, et üksteisega kohaneda ja õppida elus iseseisvalt hakkama saama. Nii et seisku või pea peal, peaasi et nad ise rahul on. Kui abi vajavad, siis teatud piires olen nõus aitama. Ja loodan, et kui jõüuab kätte aeg`"hartjutusi iseseisvaks eluks", siis selleks ajaks soetavad nad endile oma pinna mitte ei toimeta seda minu katuse all.
 
teist korda abielus 25. september 2007, kl 17.25
saaresinisele
miks ma siis inimestega läbi ei saa?
inimesed, kellega olen sunnitud suhtlema ja keda pole ISE endale sõpruskonda valinud, nendega tõesti ei pruugi alati hästi läbi saada, sest need inimesed ei pruugi minu loomusega ideaalselt sobida ja nendega lihtsalt eksisteerin viisakalt koos, mitte ei sõbrannata ja ei ole meeledi nendega oma vaba aega nõus veetma.
ja ideaalne ämm mul kahjuks tõesti pole. on tavaline, igavavõitu, minust erineva huumorimeelega naine. rõõmu temaga kohtumine mulle ei valmista, kuid vastumeelne ta mulle ka pole, saame kenasti hakkama, kui vaja.
suudad aru saada sellisest asjast? proovi.
 
Ilustüdruk 25. august 2021, kl 03.05
Minu peigmehe emale väga meeldis meie suhe, kui käima hakkasime. Aga viimased 5 aastat on ta nagu ära vahetatud: talle ei meeldi, et mina ta pojaga käin. Räägib mu mehele, kui halb naine ma ikka olen jms. Ämm lihtsalt ei salli mind :( kuid mul on pohhui tema arvamusest!
 
MikuTartu 19. jaanuar 2024, kl 04.40
Kui me peikaga käima hakkasime jaanuaris 2016, siis tema emale väga meeldis meie suhe. Aga sügisest 2016 on tal midagi viga: ta ei salli meie suhet silmaotsastki. Kustutas mu isegi sõbralistist ära, kuna teda ärritas, et ma oma kontosse enda peikast kirjutasin. Ei tea, mis tal järsku sisse on läinud. Kui oleme peikaga tülis, siis on ta rahul ja õnnelik. Õel mutt!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!