Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
teema jätkuks: noormees ei võta suhet tõsiselt
 
meriel 03. oktoober 2007, kl 11.37
Teema jätkuks... oeh, süda ja hing jälle haiged. Ootasin kaks nädalat, et tüüp ühendust võtaks. Kuna seda ei juhtunud, helistasin talle sooviga kokku saada. Noormehe sõnul tal nii hullult kiire. Mul oli nutt suht kurgus juba, sest näha, et noormees blokib mingil põhjusel. Ütlesingi otse, et oleks vaja arutada paari asja. Selle peale noormees levist ja msn-st kadus. Ma ei mõista, kuidas noormeestel ei jätku julgust silmast silma asjad selgeks rääkida? Kas ma pole siis pisematki selgitust väärt??
 
holka 03. oktoober 2007, kl 12.37
Jah, nii mönigi mees on arg, leian ka kui suhe löpetada, tuleb see välja öelda ja lool löpp. Siis vöta sina see otsus endale vastu. Säilitad respekti.
 
holka 03. oktoober 2007, kl 12.37
Jah, nii mönigi mees on arg, leian ka kui suhe löpetada, tuleb see välja öelda ja lool löpp. Siis vöta sina see otsus endale vastu. Säilitad respekti.
 
manna 03. oktoober 2007, kl 12.55
kui ei võta, siis polegi midagi teha. ega sa muud teha ei saa, kui saata talale sõnum või meil, et loed suhte lõpetatuks, siis vähemalt enda poolt on asjale punkt pandud. kui ta aga siis välja ilmub, siis ei maksa end ilusate sõnadega korraks petta lasta, ega inimene ei muutu ja kui sa sellsit suhet, kus kadumine on normaalen, ei taha, siis ei jäägi muud üle, kui asi lõppenuks lugeda
 
einoh 03. oktoober 2007, kl 13.05
Mida sa halad ja jooksed ta järgi??? Mehi vähe v6i? Käitud ju täieliku jalamatina - teine teeb sulle puust ja punaselt ette, et ta pole huvitatud ja pole isegi sellest huvitatud, et sulle öelda, et ta huvitatud pole, sa ikka aru ei saa. Kuula siis mind: SEE "SUHE" ON LÄBI JA MINE NÜÜD OMA ELUGA EDASI! Mida sa ulud! Oled järjekordne s6ltuv ja eneseväärikuseta "naine".
 
meriel 03. oktoober 2007, kl 13.11
Kõrvaltvaatajatel on alati lihtsam öleda, mida teha, kuidas käituda. Kui aga ise selle tunnete virr-varri sees olla, siis ei suuda mina alati nii tahtekindlalt käituda.Lihtne on öelda, mine eluga edasi, kui süda kildudeks. Tunded ei kao üleöö.
 
K 03. oktoober 2007, kl 13.34
Kui kaua need tunded siis olnud ka on? Selles mõttes, et kuna teil nagunii selline kohtamise-msn-mailimise mäng on, siis suhet kui sellist pole ju- pole kooselu ega vastastikuseid lubadusi ega midagi sellist...
Siin raputatakse haava peale soola, aga kibedate sõnade taga on kahjuks tihti tõde. Ma arvan ka, et kui ei taheta arutada (mehed üldse hirmsasti kardavad seda "me peame rääkima" pealekäimist), siis pole sealt midagi rohkemat ammugi mõistlik loota. Ja pärast tuleb hoopiski välja, et kogu tundeline värk on sinu ühepoolselt loodud mull, mis nüüd plaksuga lõhki läks... ;(
Suhe saab suhe olla ainult siis, kui mõlemad seda tahavad. Lihtne tõde. Valus leppida, aga kui üks enam ei taha, siis võib teine sada metrikki ära teha, tahtma enam ei pane.
 
to meriel 03. oktoober 2007, kl 13.50
Selles suhtes on sul täitsa õigus,et kõrvaltvaatajal on kergem targutada,aga olles ise probleemi küüsis ta sellele lahendust ei leia kahjuks.Kogesin seda ise hiljuti.Selle noormehe puhul tundub tõesti,et tema poolt on see suhe lõpetatud ja kujutad omale mõningaid asju lihtsalt ette.Pea püsti,küll haavad paranevad.Igaühe jaoks on kuskil keegi ja usu ka sinu jaoks.Iga asi omal ajal ja seda pole vaja pingsalt otsida,küll ta tuleb.
 
t 03. oktoober 2007, kl 14.51
no aga mida sa sellest mehest tahad? suhe on läbi, kas sa tahad rääkimisega panna teda meelt muutma või? võin kinnitada, see ei õnnestu.
 
Tüüp 03. oktoober 2007, kl 15.29
 
elviira 03. oktoober 2007, kl 16.25
no kuule sellise jobutsemise peale ma võtaks telefoni ja sõimaks teda argpüksist pasapeaks, kes poeb peitu nagu prussakas. sõna ka suust ei tule, mees või asi. ja siis saadaks sõna otses mõttes @!#$, ütleks et ärgu ukse taha rottima tulgu.
 
tõlk 03. oktoober 2007, kl 16.51
-Ootasin kaks nädalat, et tüüp ühendust võtaks. Kuna seda ei juhtunud, helistasin talle sooviga kokku saada. Noormehe sõnul tal nii hullult kiire-

Te sookaaslased olete ikka nii totud. Kui mees ise nädal v. rohkem ei helista, siis pole tal mitte telefon katki või teie number kadunud, vaid ta lihtsalt EI OLE HUVITATUD. Nii lihtne see meeste hingeelu ong.

Mees ütleb: "mul on hullult kiire"
Tõlge: "sa ei paku mulle huvi, mul on parem naine silmapiiril"
 
irw 03. oktoober 2007, kl 16.53
to elviira:
usu, see tüüp ei tuleks niikuinii ukse taha rottima :D Ta ei taha ju naisega mingit tegemist teha. Selle k6ne üle ta ka ainult muigaks ja siis istuks msn-s ja räägiks teiste naistega edasi :)
 
elukogenud n 03. oktoober 2007, kl 16.56
Naised, järgneva jutu võiksite välja printida:

1.Mehed vihkavad, kui naine alustab juttu teemal "räägime meist..", "me peame rääkima suhtest" jne. Meeste jaoks suhe kas on või seda pole, mõlemal juhul RÄÄKIDA on mõttetu. Tuleb tegutseda: kas suhet hoida või põgeneda lolli eide eest, kes "meist rääkida" tahab:)
2.Kui saate tuttavaks mehega, ta küsib te numbrit, kuid ei helista:
-ta lihtsalt pole huvitatud teist(on kiire jne on vaid ettekäänded)
-numbrit küsis selleks, et "igaks juhuks oleks tagavaraks mingi eide nr"(noh kui paremat parajasti võtta pole ja igav õhtu juhtub olema)
 
keegi 03. oktoober 2007, kl 16.56
ma su eelmist teemat pole lugenud, a saan aru, et noormees pole sust karvavõrdki huvitatud, et ei pea vajalikuks isegi niipalju sinuga suhelda, et midagi selgitada.
Kui arvad, et teistel hea targutada, siis anna andeks, aga eks teisedki ole sedasama südamevalu kunagi tundnud, ei ole sinu südamevalu midagi erilisemat kui teistel. Niimoodi omandataksegi kogemusi ja saadakse targaks, et pole mõtet meeste sabas joosta ja oma tunnetega pinda käia. Mehed on nagu tramm, ootad veidi, tuleb järgmine, ootad kauem, tuleb vana ringiga tagasi.
Armunud inimene mõtleb kaaslasele kuu ja tähed selga, ehk oli teie suhe ka ainult sinu fantaasiavili, no selles mõttes, et poiss võttis vastu, mis talle pakuti ja oli ehk pisut õhevil (uus on alati huvitav), aga ei midagi erilist, sellest siis ka tema hoidumine sinuga millegi seletamisest. Kardab, et hakkad talle liialt pinda käima oma tunnetega, mida temal sinu vastu pole ja pole kunagi ka olnud.
 
keegi 03. oktoober 2007, kl 17.13
lugesin siis ka eelmist teemat

No mis suhe teil oli? See ju tõesti ainult sinu unistustes.
Palju tööd ja muu bla-bla on niisama suusoojaks öeldud. Kui ikka tung ja torm oleks, küll siis kokku saadaks. Lauluski seisab, et ei takista vallid, ei takista kraav jne.
Kus su eneseuhkus on, piiga? Mis sa veel nurud mingeid seletusi ja kokkusaamisi. Neela oma tunded ja pettumus alla ja ela edasi, egas see viimane mees maa peal ole, küll leiad selle, kes ka sinust hoolib ja sinuga olla tahab mitte ainult korra 2 nädala jooksul (kui kedagi teist parajasti võtta pole, väheusutav, et noor mees 2 x kuus ainult k...i tahab).
 
:S 03. oktoober 2007, kl 19.58
Kullake, tunded ei kao tõesti üleöö aga usu , et kõige parem on noormees rahule jätta. Aja jooksul tunded kaovad. See suhe elas rohkem sinu kujutlustes. Kõik me tahame olla armastatud ja hoitud. Otsime tihtipeale tundeid sealt, kus neid pole. Nii raske on endale tunnistada, et inimene kellest me väga hoolime ja kellesse armunud oleme võiks meie tunded lihtsalt kuidagi ära kasutada. Siin keegi eespool mainis, et kui mees terve nädala ühendust ei võta siis on see ilmselge märk sellest , et mingit tõsisemat huvi tal sinu vastu ei ole. Meeste"hullult kiire" on tõepoolest ainult ettekääne. Ja see teine asi , mis siin öeldi, et väheusutav, et noor mees ainult 2x kuus ke..i tahab. Tegelikut ongi nii. Kui tal sinu suhtes ikka tugevad tunded ja tõmme oleks siis tahaks ta sinuga intiimsusi jagada. Mees lihtsalt ei suudkas sinust eemal olla. Kõik me väärime seletust, et miks meiega enam suhelda ei taheta kuid tihtipeale jäetakse meid teadmatusesse. Ära loo endale illusioone, liigu eluga edasi. Kunagi kui leaid mehe kes sinut hoolib ja sinu jaoks olemas on siis naerad ise ka selle üle kui rumal kunagi olid. Sry, aga nii see tagantjärgi tõesti on.
 
njh 03. oktoober 2007, kl 22.27
Tunded ei kao üleöö, aga tihti nad petavad. Unusta ära need tunded ja mõtle peaga.
 
K 04. oktoober 2007, kl 12.09
Mõtle nüüd ise. Kui sinu tunded on nii kuumad nagu nad praegu on, kas sa ise suudaksid telefoni ainult kähvata "mul on kiire", kui kallim helistab? Ja 2 nädalat on nii permanentselt kiire, et ei leia 3 minutit helistamiseks, ole nüüd... Ja südamerahuga mitte võtta ühendust 2 nädalat, praktiliselt ära unustada teine? Sa saad ju isegi aru, et tuliste tunnete puhul selline käitumine pole võimalik. Järeldus- temal selliseid tundeid pole ;(
 
*** 26. juuli 2021, kl 11.48
Mina itsisin teemaalgataja esimest osa, et seda lugeda. Aga ma ei leidnud seda, kuigi otsisin. Oleks tahtnud teada, kuidas oli enne nende vahel kõik. Ainult see jätkulugu on foorumis olemas
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!