Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
appi
 
kätlin 05. märts 2008, kl 10.09
Mure selles et läksin mehest lahku ja kolsin tema juurest minema kuid meil 2 last ja oleme veel abielus.Nii mees ei jäta meid kuidagi rahule küll saadab onu tädi külla ja ämmad äiiad tüütavad ja nüüd lõpuks ka veel lastekaitse saatis külla .Mida küll teha sellise mehega ega selline komejant mind ju teda uuest armastama ei pane....... ja tagasi ka ei lähe.
Aidake kuidas toime tulla lastekaitsega kuidas ette valmistuda ja mida nad küsivad uurivad milleks ültse tulevad...
 
tean tean 05. märts 2008, kl 10.30
Kummaline,et lastekaitsega tegu.Mis sul ikka karta,kui kõik korras!Kui lapsed puhtad ja kasitud,siis pole ju probleemi!Kuula ära mis neil öelda!Pabistada pole küll mõtet!Ja lahuta oma mehest ära!Mina teeks seda juba kohtus!
 
kätlin 05. märts 2008, kl 10.44
...tean tean

Mees saatis nad mulle kaela süüdistusega et peksan oma lapsi üks laps on 1.6 k ja teine 2.7 a.
 
noh 05. märts 2008, kl 11.02
valesüüdistuse eest on võimalik mees vastutusele võtta. Ja see, et te veel abielus, ei takista elatise nõude andmist tema suhtes.
 
kätlin 05. märts 2008, kl 11.04
aga see süüdistus on ju paras pauk .....
 
... 05. märts 2008, kl 11.34
Paugu võib lahti lüüa küll.
 
tunne 05. märts 2008, kl 11.53
On Kätlin 21 s katk?
 
noh 05. märts 2008, kl 21.37
Lastekaitse tuleb kohale, vaatab kuidas te lastega elate. Kuidas suhtlete, kas lastel on märke peksmisest või muud taolist. Küsivad, kas isal lastakse lastega kohtuda, kui saab siis pole neil midagi rohkem seal teha.
Mehe juurde kolimist nad nõuda ei saa, see pole nende asi. Lahutamist nad ka nõuda ei saa.
Panevad kirja, et käisid ja mis nägid.
 
tore mees sul 05. märts 2008, kl 22.45
kas ta on vaimuhaige? Kui peksmise süüdistab, on asi tõsine. Kas sul ikka endal südametunnistus puhas? Lambist sellist asja pakkuda on ikka täiesti haige. Loodan, et vabaned sellisest idikast. Jõudu sulle, kui ikka tõesti ise pole selleks midagi teinud... Loomaaed suur siin ilmas.
 
jjj 08. märts 2008, kl 09.57
Lastekaitsega probleemi pole kui lapsed söödetud-kammitud-rõõmsad...
Nemad panevad toimikusse linnukese kirja ja kõik
 
lea 23. juuli 2020, kl 12.31
Tere

Kes oskab anda nüu ,olen imikuga kodus nüüd lasp kahenädalane ,aga lastekaitse töötab koguaeg käib 2 korda nädalas ja muidu kõik korras ütles ,aga kuna emal oli kunagi pandud kirja ,et tepresioon ja nüüd probleem olen 18 a ise.Kui abi vajan siis ema käib ja poiss sõber kui vaja .
Misa ma pean tegema väga hakkab ära tüütama

tänan ette
 
rahu, ainult rahu 24. juuli 2020, kl 18.55
Tundub, et ikka on veidi närvid korrast ära, kui selline asi nii häirib. Laps alles kahenädalane, siis tähendab, et see lastekaitse on alles ca 3 korda saanud käia, mis seal nii häirituna tunda. Rahune ja püüa hakkama saada, küsi abi, kui vaja, oled ju nii noor alles.
 
lea 25. juuli 2020, kl 00.54
Tere

Ei häiri ,aga ütleb et kõik korras ja käib üle päeva las käib omasta ajast ,aga miks ta sunnib mind üüri korterisse sisse kirjutama ja vahetama perearsti ,kui on enda oma ja laps ka tema juures ainutult ,et veidi kaugema ja saan käidud ju tema juures .Kas ma pean siis nii tegema kui tema ütleb ei pea ju .ja häirib see ,et ta on väga peale käib ja ukse taga ei ole kannatust kui jõuan vastu minna kohe ei saa ju kui vaja lapsega tegeleda ennem ,kuna jõudsin just koju oleks võinud küsida et kas olen kodus ,aga tema kohe on sul need asjad tehtud ja on ju küll korras ,aga tema ei ole rahul ,et pole ümber vahetanud .oeleks ka rahulikum kui ta käiks nädalas korra ja teayaks ette aga mitte nii tihti ja närvid mul korras maga lihtsalt emameeldiv inimene sunnib asju tegema mida minu arust ei pea tegema ja korteri omanik pole isegi nõus kirjutama ja ei tahagi oma pärist kodust välja kirjutada mis ma ikka jooksen nii kirjutamisega.

tänan vastamast
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!