Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Dna-test!
 
n 23. aprill 2011, kl 23.48
kahtlane, testi minnakse tegema koos lapsega, aga ka ema ja isa. Kas isa siis ei teanud, kumb laps on?
Ja mis mõttega teha seda kui laps juba teismeline?
 
testilt tulnud 24. aprill 2011, kl 09.08
mis mõttega testi teha? nt minu lapse isa nõudis testi sel põhjusel, et ta poolnud kindel, kas laps on tema oma ja juhul kui laps bioloogiliselt temast ei põlvne siis see laps ju ohstab tema teisi lapsi pärandi saamisel!

testi saab ka teha nii, et ei pea kõik korraga seal olema, aga siis tehakse kõigist testil käinutest pilt.
ja kui ikka is apole lst 10 aastat näinud sisi eitema tea ka sed amilline laps võib sel hetkel välja näha.

Mehed ei märka paljusid asju. nt mul enda lapsed olid lahku mineku ajal 7 ja 9a ja 5a hiljem juhtusid kooliekskursioonil täiesti juhuslikult selles linnas kus elas laste isapoolne vanaema oma isaga kokku. Lapsed tundsid isa ära ja teretasid - isa aga poisse ära ei tundnud ja kõndis edasi.
Hiljem muidugi kuuld aoli, et mees ajas oma ema, laste vanaema, matuse asju ja mõtted võisid lihtsalt mujal olla
 
juhan 04. juuni 2011, kl 00.38
litsid ja nende pseudoproleemid...
 
Uugametsa DNA doonor 01. aprill 2020, kl 23.31
Sai antud kolm tilka verd geeniuurijatele pidime saama abi ravis. Uue kampaania ajal küsisin mind apteegis peatanud geenikülvivolinikult et kus mu vanad andmed on. Soovitas pöörduda e mailiga sinna tänna. Pöördusin, aga ilmselt elutusse kosmosesse vastust eikuskilt. Mis vandenõuteooria kui vandenõupraktikud hullemad Andsin kolm tilka verd märts 2007. Kätte jõudis aasta 2018 püha vaikus. Läksin Tartu geenilaborisse asja uurima. Sekretär ehmus poolsurnuks küsides väriseval häälel: "Kuidas te siia sisse saite võõrad meie hoonesse ei pääse." Vastasin talle, et mingi koristajatädi pistis kaardi uksel olevasse pilusse ja kui tema ees uks avanes siis tormasin ka mina tema selja taga sisse. Mõned päevad hiljem kutsuti mind ametlikult vastuvõtule kus anti mulle isegi DNA uuringu tulemused paberkandjal lausa värviprinteriga tehtud. Tulemustest sain teada et geneetiliselt põhjustatuna on mul laktoositaluvus (võin juua piima otse lehma udarast ja kitse nisast) mind ei kimbuta suhkrutõbi (võin suhkrut kühveldada suhu kahe lusikaga korraga) OK jäin tulemustega rahule
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!