Ma olen 18aastane ja ikka ei tea veel, mida teha, et poisile meeldida. Ta on tavaline Eesti mees, 25aastane, 10 korda istuma jäänud ja käib 9ndas klassis, kuigi mina lõpetan sel aastal. Igapäevaselt tegeleb valuvelgede varastamisega, nii et käib pärast kooli veel tööl. Isegi koolis on ettevõtlik ärimees, nimelt müüb klassikaaslastele sigarette ja õlut. Tal on seega väike õllekõht. Nagu tõeline mees ikka, nimetab ta kõiki naisi eitedeks ja ütleb, et nad ajavad mõttetut eide möla. Ta on lahe, kannab nii Nike'i kui ka Adidast ja kuulab David Guettat. Mõnikord kannab vorsti ümber kaela ja siis ta sõrmed lõhnavad nagu ta kaenlaalused - higi järele, aga nii peabki meestel olema.
Kuidas aga teha, et ta mind märkaks? Olen hea õpilane, ilus, sportlik ja huvialadega. Tema aga paneb burksiputka ees igat ettejuhtuvat naist, aga nõuab, et neil oleks tagumik nagu hiphopi videodes. Ma olen endale juba 3 ilulõikust teinud ja suuremad rinnad pannud, aga ta ei vaata üldse minu poole, vaid firma pusale nõrguvat burksivedelikku.
Miks on Eestis nii raske meestele meeldida, kuigi see on minu eluvajadus, nagu igal tüdrukul olema peab?