Feministi nurgake
Millal EESTI naised ükskord täiskasvanuks saavad ja sünnitama hakkavad???
Gilbert 12. oktoober 2012, kl 09.03 |
Pole kahtlust arvata, et asi just naiste taga on!
Kui nüüd eestlaste arv maailmas nullini ükskord jõuab, siis kindlasti ja alati on süüdi väljasurnud rahva juures naised.
Samas on aasia naistel tihkem ja nad peavad oma meestest väga lugu. Võibolla peakski sinna hoopis minema ja asja ära tegema mõnega või mõnedega
Kui nüüd eestlaste arv maailmas nullini ükskord jõuab, siis kindlasti ja alati on süüdi väljasurnud rahva juures naised.
Samas on aasia naistel tihkem ja nad peavad oma meestest väga lugu. Võibolla peakski sinna hoopis minema ja asja ära tegema mõnega või mõnedega
lapsed olemas 12. oktoober 2012, kl 09.22 |
Vana Karu 12. oktoober 2012, kl 10.17 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 214 |
Agnes 12. oktoober 2012, kl 10.18 |
vanem naine 12. oktoober 2012, kl 10.42 |
alissandra 12. oktoober 2012, kl 11.23 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
naine 12. oktoober 2012, kl 12.31 |
tegijaid on küll, aga kasvatajaid ei paista olevat. eesti mees suudab ainult seemendada ja siis saba sorgus jalga lasta ning kogu vastutuse naise õlule veeretada, seda tehakse ka koos elades. mehe arusaam näib olevat selline, et naine olgu tööloom, korralik pereema, lisaks söök, pesu, koristamine ja siis voodis veel alati valmis kui mees seda tahab. mehel ju energiat küll- tuleb töölt, viskab jalad lauale, vaatab tv ja ootab õhtusööki, mis on ju puhkus ja siis kui naine on lapsed ka magama pannud, ootab teivas püsti, millal naine jälle andma hakkab. mees ainult võtab, aga vastu ei anna midagi, peale seksi, aga palju on neid mehi, kes ei viitsi isegi sellega vaeva näha- nühitakse endal kuivalt lahti ja siis magama.
alu 12. oktoober 2012, kl 13.08 |
"teemaalgataja, üks asi on sünnitada, kahjuks tuleb need lapsed suureks ka kasvatada. tegemine muidugi kõige suurem rõõm:)"
eesti naisele (siinsele delfi omale vähemalt) on liiga kõrge ylesanne oma soovitud ja synnitatud lapse ellu aitamine-ka selleks on tal meest tarvis, kelle kaela kõik lykata ja ise jääda koordinaatoriks, administraatoriks ja arvustajaks. samal ajal võiks ju teha lapsi kyll, tegemine on ju mõnus, jalad pysti taeva poole, aint päike silma paistmas.
see on ikka ilget loll möla, et ammoniaagihaisuses trollis loksub töölt koju naine, kaks õlut mehele kotis ja sada kodutööd ees ootamas. kuskohalt taolise mehe leidsite, ah? pealegi-millise valemiga on siis võimalik, et töö ja selle välisel ajal on kaubanduskeskused täis kondavaid naisi, kes oma aega parajaks teevad ega näi kuhugi kiirustavat? vbla mõttes on kyll kõvad kodutööde tegijad aga isegi tampooni vahetamine võtab ohkama ja toob frustrueeritud ilme näole-olen nii väsinud kodutöödest.
eesti naisele (siinsele delfi omale vähemalt) on liiga kõrge ylesanne oma soovitud ja synnitatud lapse ellu aitamine-ka selleks on tal meest tarvis, kelle kaela kõik lykata ja ise jääda koordinaatoriks, administraatoriks ja arvustajaks. samal ajal võiks ju teha lapsi kyll, tegemine on ju mõnus, jalad pysti taeva poole, aint päike silma paistmas.
see on ikka ilget loll möla, et ammoniaagihaisuses trollis loksub töölt koju naine, kaks õlut mehele kotis ja sada kodutööd ees ootamas. kuskohalt taolise mehe leidsite, ah? pealegi-millise valemiga on siis võimalik, et töö ja selle välisel ajal on kaubanduskeskused täis kondavaid naisi, kes oma aega parajaks teevad ega näi kuhugi kiirustavat? vbla mõttes on kyll kõvad kodutööde tegijad aga isegi tampooni vahetamine võtab ohkama ja toob frustrueeritud ilme näole-olen nii väsinud kodutöödest.
haige riik 12. oktoober 2012, kl 13.30 |
+1 12. oktoober 2012, kl 13.33 |
alu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
pealegi-millise valemiga on siis võimalik, e
> t töö ja selle välisel ajal on kaubanduskeskused t
> äis kondavaid naisi, kes oma aega parajaks teevad
> ega näi kuhugi kiirustavat? vbla mõttes on kyll kõ
> vad kodutööde tegijad aga isegi tampooni vahetamin
> e võtab ohkama ja toob frustrueeritud ilme näole-o
> len nii väsinud kodutöödest.
Osad ei suuda isegi nõusid pesta, need hallitavad kraanikausis lõdiks.
pealegi-millise valemiga on siis võimalik, e
> t töö ja selle välisel ajal on kaubanduskeskused t
> äis kondavaid naisi, kes oma aega parajaks teevad
> ega näi kuhugi kiirustavat? vbla mõttes on kyll kõ
> vad kodutööde tegijad aga isegi tampooni vahetamin
> e võtab ohkama ja toob frustrueeritud ilme näole-o
> len nii väsinud kodutöödest.
Osad ei suuda isegi nõusid pesta, need hallitavad kraanikausis lõdiks.
alu 12. oktoober 2012, kl 13.52 |
n42 12. oktoober 2012, kl 14.02 |
Appi, kui kibestunud inimesed, loe ja imesta! Ma olen kaks last suureks kasvatanud, alguses koos mehega ja pärast juba üksi,nad saavad juba ise hakkama. Ei hallita meil nõud kraanikausis, lapsed teevad vajadusel kõik kodutööd ja kui mul on kiire, siis ootab mind kodus ka soe söök:) Ei konda kaubanduskeskuste ja ei otsi sealt midagi. See, et mingi osa naisi seal aega viidab ja siin kommenteerijad just nende otsa komistavad- äkki on viga teis endis? Olete piisavalt kibestunud ja te paremaid ei leiagi. Lapsi on tore tõesti teha aga naine peaks sel juhul ka arvestama, et suudab nad ka ise üles kasvatada. Mina mõtlesin selle peale ja sain hakkama, paganama hea tunne on nüüd, kui nad on suured:)
Gilbert, kullake, ära aja kogu süüd naiste kaela! Vaata natuke peeglisse ja mõtle, äkki on kuskil mingi konks peidus, kui sul selline mure on tekkinud:)
Gilbert, kullake, ära aja kogu süüd naiste kaela! Vaata natuke peeglisse ja mõtle, äkki on kuskil mingi konks peidus, kui sul selline mure on tekkinud:)
vanem naine 12. oktoober 2012, kl 14.17 |
patsidega 12. oktoober 2012, kl 14.22 |
Sünnitamine on jah naiste taga kinni. Aga küll nemad sünnitavad, kui ümbritseva elu-olu piisavalt turvalise leiavad oleva. Selle hulka käib ka sobiva kaaslase olemasolu, aga mitte alati.
Kui isand Gilbertit pole isegi mitte sigitama palutud, siis ehk ei ole asi naistes vaid Gilberti isikus?
Ja kui eestlased on määratud välja surema, ju me oleme siis seda väärt. Looduslik valik.
Kui isand Gilbertit pole isegi mitte sigitama palutud, siis ehk ei ole asi naistes vaid Gilberti isikus?
Ja kui eestlased on määratud välja surema, ju me oleme siis seda väärt. Looduslik valik.
keegi 12. oktoober 2012, kl 16.17 |
Selle lapseteo ja sünnitamisega saab eesti naine väga hästi hakkama-aga ainult 1-2 lapsega, sest need jõuab ta ka üksi üles kasvatada. Vot kui eesti mees hakkab ka vastutustundlikuks ja osaleb iga päeva laste kasvatamisel, siis võib isegi hakata iive tõusma. Teatavasti ikka naine üksi last ei saa, kui ikka sobivat paarilist ei ole, siis leiba süües rasedaks ei jää teatavasti...Niiet mokk maha Gilbert, enne kui lolli juttu suust välja ajama hakkad...
Agnes 12. oktoober 2012, kl 17.20 |
"Naised otsivad alateadlikult oma partneriks edukat, teiste poolt tahetud ja võimalikult tervet isast, sest sellised omadused väljendavad tugevaid geene. Mis aga omakorda tagab nende järeltulijate tervise ja head geenid.
Isaseid juhib aga ürgne vajadus viljastada võimalikult palju erinevaid emaseid-sest seda rohkem järglasi temast maha jääb ning seda rohkem ta ka oma geene edasi saab anda, mis tagab tema geenide edasielamise. Seetõttu on ka mehed rohkem seksisuhetes. Nii et evolutsioonilise külje pealt on isane pidevalt naiste otsingul ja tema ülesandeks ongi saada naispoolt langema oma võludesse. Evolutsiooniline protsess juba paneb ta emast võrgutama, et emane avaldaks soovi temaga paarituda. Kuid emane alati valib, kellega ta paaritub. Nii et mehed ärge arvake, et teie valite naisi. Teie võite valida, kuid teadke, et tema on tegelikult teid enne valinud ja alateadvusliku nõusoleku andnud ennast võrgutada.
Ülemaailmne uuring näitab, et naised on huvitatud rohkem rikkusest ja staatusest, kuid mehed noorusest ja ilust, sest naise ilu näitab noorust ja tervist, mis omakorda aga näitavad fertiilsust. Meestel on selle välimusega natuke kergem."
http://naistesuurimsaladus.blogspot.com/2012/05/alustame-siis-vaga-kaugelt-ja-algusest.html
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mis järelduse me teha saame?
Gilbert on nagu vedel makaron ja igav nagu vannitoa põrandaplaat - leige ja lihtsalt on.
Ja üks see teine mees, kes noori naisi pidevalt taga ajab, tahab hirmsasti oma seemet külvata ja lapsi saada. Nii armas sinust, alu :)))
Isaseid juhib aga ürgne vajadus viljastada võimalikult palju erinevaid emaseid-sest seda rohkem järglasi temast maha jääb ning seda rohkem ta ka oma geene edasi saab anda, mis tagab tema geenide edasielamise. Seetõttu on ka mehed rohkem seksisuhetes. Nii et evolutsioonilise külje pealt on isane pidevalt naiste otsingul ja tema ülesandeks ongi saada naispoolt langema oma võludesse. Evolutsiooniline protsess juba paneb ta emast võrgutama, et emane avaldaks soovi temaga paarituda. Kuid emane alati valib, kellega ta paaritub. Nii et mehed ärge arvake, et teie valite naisi. Teie võite valida, kuid teadke, et tema on tegelikult teid enne valinud ja alateadvusliku nõusoleku andnud ennast võrgutada.
Ülemaailmne uuring näitab, et naised on huvitatud rohkem rikkusest ja staatusest, kuid mehed noorusest ja ilust, sest naise ilu näitab noorust ja tervist, mis omakorda aga näitavad fertiilsust. Meestel on selle välimusega natuke kergem."
http://naistesuurimsaladus.blogspot.com/2012/05/alustame-siis-vaga-kaugelt-ja-algusest.html
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mis järelduse me teha saame?
Gilbert on nagu vedel makaron ja igav nagu vannitoa põrandaplaat - leige ja lihtsalt on.
Ja üks see teine mees, kes noori naisi pidevalt taga ajab, tahab hirmsasti oma seemet külvata ja lapsi saada. Nii armas sinust, alu :)))
jee 12. oktoober 2012, kl 17.24 |
Ja eesti meestele teadmiseks veel, et elukaaslus EI OLE piisavalt tugev suhe, et julgeks/tahaks last saada.
Võibolla on mul mingi viga küljes, aga selliseid "laps seob meid rohkem kui mingi paber bla bla bla" mehi ma austada ei suuda ja oma laste isast tahaks ikkagi nagu lugu pidada.
Muidu selliseid kohusetundlikuid mehi, kes lapsi tahavad ja tõenäoliselt head isad oleksid, on küll... olen neid palju näinud:) Aga vot jah, isegi muidu supermehele vallaslapsi sünnitama ei kutsu vähemalt mind küll mitte ükski vägi. Mees peab ikka ennekõike mind armastama:P
Võibolla on mul mingi viga küljes, aga selliseid "laps seob meid rohkem kui mingi paber bla bla bla" mehi ma austada ei suuda ja oma laste isast tahaks ikkagi nagu lugu pidada.
Muidu selliseid kohusetundlikuid mehi, kes lapsi tahavad ja tõenäoliselt head isad oleksid, on küll... olen neid palju näinud:) Aga vot jah, isegi muidu supermehele vallaslapsi sünnitama ei kutsu vähemalt mind küll mitte ükski vägi. Mees peab ikka ennekõike mind armastama:P
kaljas 12. oktoober 2012, kl 17.50 |
naine ja ema 12. oktoober 2012, kl 18.06 |
Eelmisele vastajale ütleksin kõigepealt seda, mis minu kogemus ja suhtlemine nii lasteta kui lastega naistega on näidanud. Mitte küll kõik, aga enamik nendest naistest, kellel on lapsed, omavad suuremat vastutustunnet, teht end raskustes kokku võtta jne. Ja selleks on ka oma põhjus, kui sa üksiku vallalisena vastutad vaid enda eest, siis lapse sündides oled sa lihtsalt kohustatud seisma hea selle eest, et talle oleks iga päev söök, riided, eluase jne jne garanteeritud. See on ülisuur vastutus ja seepärast lapse saamine harilikult (aga tõesti mitte alati) paneb inimese jaoks prioriteedid paika.
Teine asi on see, et pole mõtet süüdistada ainult Eesti naisi meie riigi madalas iibes. Selles on omavahel seotud majanduslik kindlus ja turvaline elukeskkond, sobiv partner ja selle kõige olemasolul usun, enamik naisi mingil perioodil vähemalt hakkavad kaaluma laste sündi, paljud ka saavad ja mitte ainult 1 lapse.
Aga jah, tegemise kõrval on hulga "keerukam" ülesanne oma laste korralikeks kodanikeks kasvatamine. Pole midagi teha, siin räägib statistika siiski Eesti meest kahjuks, st naisi jäetakse rohkem lastega maha kui vastupidi. Kuigi vastutama oma laste eest peavad mõlemad, kodu on mõlema vastutusvaldkond jne. Kui pere soovitakse, tuleb valmis olla mitte ainult rõõmudeks, vaid ka muredeks. Muidugi on Eestis väga palju korralikke ja tublisi isasid ning abikaasasid, kellele oma naise/laste jätmine oleks ennekuulmatu tegu, nende ees müts maha!
Teine asi on see, et pole mõtet süüdistada ainult Eesti naisi meie riigi madalas iibes. Selles on omavahel seotud majanduslik kindlus ja turvaline elukeskkond, sobiv partner ja selle kõige olemasolul usun, enamik naisi mingil perioodil vähemalt hakkavad kaaluma laste sündi, paljud ka saavad ja mitte ainult 1 lapse.
Aga jah, tegemise kõrval on hulga "keerukam" ülesanne oma laste korralikeks kodanikeks kasvatamine. Pole midagi teha, siin räägib statistika siiski Eesti meest kahjuks, st naisi jäetakse rohkem lastega maha kui vastupidi. Kuigi vastutama oma laste eest peavad mõlemad, kodu on mõlema vastutusvaldkond jne. Kui pere soovitakse, tuleb valmis olla mitte ainult rõõmudeks, vaid ka muredeks. Muidugi on Eestis väga palju korralikke ja tublisi isasid ning abikaasasid, kellele oma naise/laste jätmine oleks ennekuulmatu tegu, nende ees müts maha!
alu 12. oktoober 2012, kl 21.21 |
primadonna 13. oktoober 2012, kl 14.43 |
kahjuks on alul õigus. suur osa eesti meestest kujutab ette, et seemnepurske lõppedes ongi isaroll täidetud.
üha rohkematele naistele jõuab kohale, et mees, kellelt peab Nõudma abielu, kohusetunnet pere ees, naise ja oma sigitatud laste armastamist, ei väärigi isa austavat nimetust.
kes välja ei taha surra, siirdub eestist veidi kaugemale, kus ühiskond ei veereta vastutust laste kasvatamise eest vaid naise õlgadele ning meestel veidi täiskasvanulikumad arusaamad pereelust. nii et eesti veri elab edasi, ainult veidi hajutatuna mööda laia maailma:p
alu Kirjutas:
> irw. eesti naine nõuab armastust ja abielu-siis sy
> nnitab lapse.
>
> lihtsam on ju välja surra?
üha rohkematele naistele jõuab kohale, et mees, kellelt peab Nõudma abielu, kohusetunnet pere ees, naise ja oma sigitatud laste armastamist, ei väärigi isa austavat nimetust.
kes välja ei taha surra, siirdub eestist veidi kaugemale, kus ühiskond ei veereta vastutust laste kasvatamise eest vaid naise õlgadele ning meestel veidi täiskasvanulikumad arusaamad pereelust. nii et eesti veri elab edasi, ainult veidi hajutatuna mööda laia maailma:p
alu Kirjutas:
> irw. eesti naine nõuab armastust ja abielu-siis sy
> nnitab lapse.
>
> lihtsam on ju välja surra?
uhh 13. oktoober 2012, kl 17.33 |
olen näinud VÄGA PALJU "emasid", kes isegi ei tea, mida tähendab vastutus ja väärtushinnangud on ikka nii põhjas kui põhjas. palju on neid, kes ei peaks paljunema üldse ja seda mõlema soo esindajate seas. asi pole pelgalt iibe tõusus, vaid laste heaolus! kõik ei ole vanemateks loodud.
alu 13. oktoober 2012, kl 20.23 |
"suur osa eesti meestest kujutab ette, et seemnepurske lõppedes ongi isaroll täidetud."
suur osa eesti naistest aga ei kujuta ettegi, et nende nõudmised ja nägemused yldse realiseeritavad on. mehe ja lapse isa poolt siis, kellele pannakse ootused kui ideaalset teenistust omavale ja väsimatule kaaslasele väljaspool tööaega. ise nad nagunii sellega toime ei tuleks ja syydistavad vastaspoolt/idealiseerivad välismaa meest.
suur osa eesti naistest aga ei kujuta ettegi, et nende nõudmised ja nägemused yldse realiseeritavad on. mehe ja lapse isa poolt siis, kellele pannakse ootused kui ideaalset teenistust omavale ja väsimatule kaaslasele väljaspool tööaega. ise nad nagunii sellega toime ei tuleks ja syydistavad vastaspoolt/idealiseerivad välismaa meest.
primadonna 14. oktoober 2012, kl 11.49 |
alu,
minu nägemus on näiteks selline, et vanematel peaks laste üleskasvatamisel vähemalt materiaalses mõttes võrdne vastutus olema. jah, armastus võib "otsa lõppeda", aga lapsed pole ju selles süüdi! mis puutub teenistusse, siis praegusel hetkel teenivad mõnedki naised oma meestest rohkem, aga mitte selles pole küsimus. vastutusvõimetud inimesed ei tohiks tegelikult üldse kontollimatult paljuneda.
minu nägemus on näiteks selline, et vanematel peaks laste üleskasvatamisel vähemalt materiaalses mõttes võrdne vastutus olema. jah, armastus võib "otsa lõppeda", aga lapsed pole ju selles süüdi! mis puutub teenistusse, siis praegusel hetkel teenivad mõnedki naised oma meestest rohkem, aga mitte selles pole küsimus. vastutusvõimetud inimesed ei tohiks tegelikult üldse kontollimatult paljuneda.
köhh 14. oktoober 2012, kl 12.04 |
hehhh 14. oktoober 2012, kl 12.09 |
Oi mees nüüd panid täiega puusse. Asia naised ei ole paljulapselised. Rohkem kui üks laps on ainult rikastes peredes. Abordi tegemine tavaline praktika kui selle ühe lapse sugu juhtub tüdruk olema. Aasia naised ei ole tihkemad, vaid väiksema kasvuga, seega on kõik muu ka väiksem ja vastab aasia mehe väikstele mõõtudele.
Sinusuguste rumalate meeste tõttu eesti naised eelistavadki pigem vallaliseks jääda või mujalt mehe hankida. Sa oled tõsiselt rumal ja kitsa silmaringiga. Sedas näitab juba sinu väga rumal näite aasia naistest.
Sinusuguste rumalate meeste tõttu eesti naised eelistavadki pigem vallaliseks jääda või mujalt mehe hankida. Sa oled tõsiselt rumal ja kitsa silmaringiga. Sedas näitab juba sinu väga rumal näite aasia naistest.
hj 14. oktoober 2012, kl 12.20 |
Selle peale võid sa mürki võtta, et mehi, kes tahaks rohkem kui kahte last, ei ole teps mitte rohkem kui naisi. Eestlasi päästaks välja suremistest aga rohkem kui kaks laste peres. Vaadates meie keskmist palka, siis ei tule keskmine pere aga finantsiliselt toime rohkem kui kahe lapse kasvatamisega. Puuduses virelevatest lastest ei tule kavaliteeti ega riigi päästjat.
Tegelikult on maailm juba ammu ülerahvastatud ja sündimise propageerime või sellel teemal halamine lollus. Rahvused segunevad ühte nagunii, seda ei peata miski. Loomulik areng nagu dinosauruste väljasuremine.
Tegelikult on maailm juba ammu ülerahvastatud ja sündimise propageerime või sellel teemal halamine lollus. Rahvused segunevad ühte nagunii, seda ei peata miski. Loomulik areng nagu dinosauruste väljasuremine.
eke 14. oktoober 2012, kl 12.42 |
Siin pole ju Mehi, kellele neid lapsi sünnitada. Võta üks ja viska teist. Mingi suvalise lontrusega ka ei taha sigima hakata. Ja lihtsalt oma lõbuks saan lapse?
Küllalt kogetud ja nähtud neid "imelisi" eesti mehi. Enam ei taha, tänan pakkumast. Täiskasvanuks olen juba ammu saanud ning lapsed saan ka, aga mitte eestlasega. Lihtsalt juhtus nii. Ja ma ei põe, et mu lapsed tulevad segaverelised ja mitte puhtad eestlased. Puhtaverelised eestlased on müüt - siit on liiga palju vallutajaid üle käinud...
Küllalt kogetud ja nähtud neid "imelisi" eesti mehi. Enam ei taha, tänan pakkumast. Täiskasvanuks olen juba ammu saanud ning lapsed saan ka, aga mitte eestlasega. Lihtsalt juhtus nii. Ja ma ei põe, et mu lapsed tulevad segaverelised ja mitte puhtad eestlased. Puhtaverelised eestlased on müüt - siit on liiga palju vallutajaid üle käinud...
cc 14. oktoober 2012, kl 12.53 |
Tegin delfi lahti, et kirjutada oma suurimast murest, et unistan pereloomisest, ning leidsin eest sellise teema:) Olen 23 aastane naine ja tahaksin väga juba sünnitada esimese lapse. Mehel mingeid nõudmisi pole, kasvataksin ihuüksi üles lapse, teeksin kõik majapidamistööd jne. Aga mu kaaslane on 25 aastane ja kardab kohutavalt, et võin rasedaks jääda.. leppisime kokku, et ootan ära, kuni ta on 30-35 :( Kurb, aga reaalne.. noored naised peavad ootama, kuni nende poisid meesteks kasvavad (sarnane teema on minu suhtes olevatel sõbrannadel ka). Otsustasin siis, et vahepealse aja sisustan karjäärile pühendumisega.. tuleviku suhtes on kahtlused, kas üldse olen kõlbulik 35selt pere loomise alustamiseks. Kas mees 30ndates ei lükka äkki pereloomist oma 50ndatesse?! Tahaksin sellega väga tegeleda oma 20ndates, aga pole võimalik. Mehe ära kasutamine ja lohku tõmbamine poleks moraalselt vastuvõetav - see peaks olema ju arusaadav. Teemaalgataja ja teised inimesed, kes paistavad teadvat lahendust minu olukorrale - kuulan teid.
Lisa postitus