Feministi nurgake
Mis teeb mehe häirivaks, nii et igasugune soov suhelda kaob?

Agnes 17. november 2014, kl 21.34
"alles aasta tagasi üürgasid ise täpselt samamoodi"

Jälle viga.
Täpselt aasta tagasi olid hoopis teised ajad ja mina nii palju hõivatud, et delfisse sattusin väga harva ning siinsega suurt kursis ei olnud.
Lällerdamised ja TBga vanamooride kiusamised tulid ikka mitmeid kuid hiljem. Kusjuures see töötas perfektselt :)

Kas nagu jõuab kohale, et niisamamoodi nagu teil on õigus arvata minust ükskõik mida, on minul samad õigused.
Muideks..üldjuhul mu torkivad märkused ei ole konkreetselt mitte kellegile adresseeritud. Aga käima tõmbab ennast mitu mammit eri nimede alt..aga vbla on teda ainult üks, kuid see-eest suuuuur :)
Tegelikult on mul täiesti ükskõik, millised te olete ja tõsimeelselt suudan ma väga harva siin mõnda teemat võtta..no kaua sa arutad, kes maksab arve, milline mees on parim, kas jeep või kesklass, paks või peenike, poisipea või poolde selga pikad juuksed? :)
Jama lugu, kui delfi on elu ja siinne mõjub, kui isiklik solvang :)
Mis mina teha saan, et sellise nõrga närvikavaga olete, kasvatage paksem nahk, näiteks.

:)) 17. november 2014, kl 21.58
Praegu paistab sul küll päris palju aega olevat.
Kas musil pole aega sulle pepu peale lakse jagada?;)

Agnes 17. november 2014, kl 22.00
You irvitus,

Kas mul on musi? Kesse? :)

Praegu on mul aega :)

;)) 17. november 2014, kl 22.04
No eks ikka see, kelle õndsusest ja mittejeebist sa suvehakul rõkkasid;)

Identiteedikriis 17. november 2014, kl 22.21
Ma ei saa aru kumb siis, musi või naisepeksja?

rasedus 17. november 2014, kl 23.07
aga muidu nagu rase ikka oled vä? agnes? ja kelle tegu see titt siis nagu on?

rase või töötu 17. november 2014, kl 23.09
ega muud rahvast siin ju ei liigu, kas raeseda kodumoorid või muidu töötud.. penskarid ka veel komplekti täienduseks.
nii et kas rase agnes on nagu töötu vä?

anaalikas 17. november 2014, kl 23.11
sa agnes muidu tegid alule nagu anaalikat ka vä? vanamehele uusi elamusi..

funktsionaalse lugemisoskuse guru 18. november 2014, kl 07.45
Sidil on selles mõttes õigus, et inimesed tõesti saavad tekstidest erinevalt aru. Eriti käib see sellise ilukirjandusliku kommentaari kohta, nagu seda oli Täitsa Blondi esialgne postitus. Funktsionaalne see tekst eriti ei olnud, ausalt öeldes:)
Meil kõigil on omad taustteadmised, mis teksti lugemisel aktiveeruvad, siia alla käivad ka meie kogemused, ettekujutlused ning paraku ka kompleksid ja hirmud. Teksti tõlgendatakse nendele vastavalt. Ja kuna igal inimesel on erinev taustsüsteem, siis saadakse ka tekstist erinevalt aru.
Ja arvestada tuleb ka sellega, et teksti kirjutajal on oma taustsüsteem koos nende komplekside ja hirmudega:)

kaabu kõrgele 18. november 2014, kl 09.21
Kui enamik postitajaid (sh sageli ka mina) avaldavad arvamust seostades seda otseselt kaitsva rünnakuga, siis sul tuleb kuidagi palju neutraalsemalt see välja.
Järjekordselt tubli. Lgp!

kaabu kõrgele 18. november 2014, kl 09.54
Minu eelmine postitus oli mõeldud flg-le.

Sid 18. november 2014, kl 11.22
Miks peaks keegi tundma end siin foorumis rünnatuna? Ma olen alati siin olnud mingi konkreetse tegelasena, kas siis tutvumas või niisama lobamas. Kui keegi ründabki minu tegelaskuju siin foorumis, siis endaga ma seda küll kuidagi ei seosta. No las vigisevad ja õiendavad, kelle asi see on. Ma saan aru, et mõni tegelaskuju on siin nagu härjale punane rätik (Agnes, TB, n46), aga eks seda ikka juhtub, kui inimene kadedusest reaalsustaju kaotab. Ikka ju tuntakse vaistlikult ära, kui keegi on sinust parem.

kõrvalt 18. november 2014, kl 11.34
Sid Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Miks peaks keegi tundma end siin foorumis rünnatun
> a? Ma olen alati siin olnud mingi konkreetse tegel
> asena, kas siis tutvumas või niisama lobamas. Kui
> keegi ründabki minu tegelaskuju siin foorumis, sii
> s endaga ma seda küll kuidagi ei seosta. No las vi
> gisevad ja õiendavad, kelle asi see on. Ma saan ar
> u, et mõni tegelaskuju on siin nagu härjale punane
> rätik (Agnes, TB, n46),

Siiani oli postitus neutraalne
Edasi läks see ründavaks

> aga eks seda ikka juhtub,
> kui inimene kadedusest reaalsustaju kaotab. Ikka
> ju tuntakse vaistlikult ära, kui keegi on sinust p
> arem.

Ära manipuleeri sõnadega. Kaabukergitaja käest said kivi kapsaaeda küll. Ja õigusega.

Sid 18. november 2014, kl 11.43
Kõrvalt, nagu flg juba kenasti mainis, siis me räägime erinevatest asjadest. Ma pidasin nende kadetsejate all silmas eelkõige seda tüüpi tegelasi:

anaalikas Kirjutas:
> sa agnes muidu tegid alule nagu anaalikat ka vä? v
> anamehele uusi elamusi..

Või sa tahad öelda, et see on mõne normaalse naisterahva kirjutatud? ;)

kõrvalt 18. november 2014, kl 12.00
Eksid rängalt Sid. Võib märgata, et just sina reageerid vägagi valuliselt, kui sind kuidagi kasvõi riivatakse. Ükspuha mismoodi ka riive toimub, on täheldatav, et vastusena hakkab tulema keerutamist, sõnadega manipulatsiooni, teema kõrvaleviimist ja puusalt vastutulistamist, ilmse lootusega kuidagi ehk pihta saada, et saaks vastulööki anda, ükspuha kuhu tabades.
Sid, see ei ole tasakaaluka mehe käitumine. Päris kindlasti kohe mitte. Mõni psühholoog oleks siin hinnangu andmisega ilmselt abiks, aga selline valus reageerimine pea kõigele viitab, vabandust, aga ausalt, ilma mingi tahteta sind solvata, mingile varjatud kompleksile.
Midagi on kuskil hullusti viltu. Inimene ei pea niimoodi end kogu aeg tõestama, õigustama ja läbi valu umbropsu vastu tulistama.
Rahu. Maailm ei ole su vaenlane, nii muutud hoopis iseenese vaenlaseks.

Sid 18. november 2014, kl 12.13
Kõrvalt, jälle sa lähtud enda kompleksidest ja eeldustest. Ma olen seda korduvalt siin välja öelnud ja ei väsi kordamast - mina suhtlen avalikus foorumis avaliku foorumi tegelastega. Pärisinimestega suhtlen eraviisiliselt. Kuna siin foorumis on paar tegelaskuju, üks öine vinguja ja üks liba, kes on mulle vastumeelsed, siis neid ma sõimangi vastavalt sellele. Ma tean, et neid libajaid on tegelikult palju ja see mind sugugi ei häiri, mina sõiman konkreetset TEGELASKUJU. Saad aru? Sellest ka see sinu puusalt tulistamine. ;)

Ilmselt on me suhtumine foorumisse üsna erinev ja seepärast ka need möödarääkimised ja vääritimõistmised. Ma veelkord kordan, minu jaoks on see meelelahutus, isegi mitte suhtlemine konkreetsete inimestega. Ma olen siit paljudega privaatselt suhelnud ja tean, kui erinevad on nende tegelaskujud nende päris olemusest.

punapea 18. november 2014, kl 12.29
Sid
18. november 2014, kl 11.22

<Ma saan aru, et mõni tegelaskuju on siin nagu härjale punane rätik (Agnes, TB, n46), aga eks seda ikka juhtub, kui inimene kadedusest reaalsustaju kaotab. Ikka ju tuntakse vaistlikult ära, kui keegi on sinust parem.>

eks agnes sellepärast siin märatsebki,sest isegi kapsatünne peab konkurentideks. kuigi pole põhjust, sest ta magatab mehi,keda ükski teine naine nagunii ei taha.

kõrvalt 18. november 2014, kl 12.51
Sid Kirjutas:
> Kõrvalt, jälle sa lähtud enda kompleksidest ja eel
> dustest. Ma olen seda korduvalt siin välja öelnud
> ja ei väsi kordamast - mina suhtlen avalikus fooru
> mis avaliku foorumi tegelastega. Pärisinimestega s
> uhtlen eraviisiliselt. Kuna siin foorumis on paar
> tegelaskuju, üks öine vinguja ja üks liba, kes on
> mulle vastumeelsed, siis neid ma sõimangi vastaval
> t sellele. Ma tean, et neid libajaid on tegelikult
> palju ja see mind sugugi ei häiri, mina sõiman ko
> nkreetset TEGELASKUJU. Saad aru? Sellest ka see si
> nu puusalt tulistamine. ;)
>
> Ilmselt on me su
> htumine foorumisse üsna erinev ja seepärast ka nee
> d möödarääkimised ja vääritimõistmised. Ma veelkor
> d kordan, minu jaoks on see meelelahutus, isegi mi
> tte suhtlemine konkreetsete inimestega. Ma olen si
> it paljudega privaatselt suhelnud ja tean, kui eri
> nevad on nende tegelaskujud nende päris olemusest.

Sid, sa ei saa aru.
Kohe esimene lause! on ju vastutulistamine. Umbes, ja puusalt.
Sa kohe lajatad, ilma süüvimata arutlusse, et hoopis vastaskõneleja on kompleksides. Ma räägin veel kord, see EI ole tasakaaluka mehe käitumine. Püüa nüüd mõista, et keegi ei tahtnud solvata, et sa kohe personaalselt hinge võtad. Ja sa tegelikult ju võtadki. Kõige hullem on hoopis see, et sa oled kahjuks eitusfaasis - ei saa aru, ega oska analüüsida iseennast. Kõik kriitika on sinu vaenlane. Selline inimene on murettekitav tegelikult.

muie 18. november 2014, kl 12.53
punapea Kirjutas:
> eks agnes sellepärast siin märatsebki,sest iseg
> i kapsatünne peab konkurentideks. kuigi pole põhju
> st, sest ta magatab mehi,keda ükski teine naine na
> gunii ei taha.

kallis punapea, nimeta meilegi need mehed, keda ka meie ei taha:), või siis teaksime eemale hoida:) alu me juba teame, aga teised?

punapea 18. november 2014, kl 13.01
tom ja pervert muidugi

:)) 18. november 2014, kl 13.12
alule ja tomile agnesesugused tissivabad naised meeldivad, aga mul on ähmaselt meeles, et punapea perverdile meeldib pisut liha ka kontide peal. aga vbl ma eksin:))

punapea 18. november 2014, kl 13.20
äkki on pervert lühinägelik ja ei pannud tähele, et sukad rinnahoidja täiteks pandi?

Sid 18. november 2014, kl 13.24
Kõrvalt, kas olen nüüd mina loll või me räägime ikka mööda. See kompleksidele viitamine oli otsene tsitaat flg postitusele (või unustasid sa selle lihtsalt sujuvalt ära, kui see sulle mugav tundus?).
Teine eeldus, millele sa viitad, on see, et ma olen mees. Anonüümses foorumis ma selles nii kindel ei oleks, seda enam, et mu eelmise kasutajanime pärast peeti mind pigem naiseks.
Kriitikast. Mind mõjutab vaid kriitika, mis tehakse mulle reaalses elus reaalsete asjade pärast, siin suhtlen ma vaid kerge muigega suunurgas ja seepärast ei võta ma ka kõige räigemat sõimu personaalselt. Mulle meeldib vaielda, siinset konteksti arvestades, vahel ka vahendeid valimata. Aga ikka ja jälle - see on alati mäng, see ei ole reaalne elu!

Minu mõistusega ei käi kokku selle foorumi pidamine mingil kujul reaalsuseks, heal juhul on see vaid kõverpeegel sellest. Seepärast, soe soovitus, ära võta kõike liiga tõsiselt. :)

muie 18. november 2014, kl 13.40
punapea Kirjutas:
> tom ja pervert muidugi

tahad sa väita, et Agnes magatab alut, tomi ja mingit perverti?!?!? Kust sellist infot küll võetakse? käis ta kurtmas?

delfi kana 18. november 2014, kl 13.43
Seda nad ju ise siin kirjutavad. Terve foorum elas kaasa perverdi ja Agnese sidumismängudele.

Sid 18. november 2014, kl 13.57
delfi kana Kirjutas:
> Seda nad ju ise siin kirjutavad. Terve foorum elas
> kaasa perverdi ja Agnese sidumismängudele.

Parimat näidet päris- ja delfielu segi ajamisest annab otsida. :D

*Teiste eest ma rääkida ei oska, aga mind palun delfitaridega mitte seostada, mul on juba aastaid mu särasilm olnud, kelle saamist seaduslikuks kaasaks ma ei välista, aga esialgu piirduks siiski vaid silmarõõmu tiitliga. ;)

kõrvalt 18. november 2014, kl 14.02
Sid, ehk siis endine Senza ja vist ka veel Tom?

Ma juhin hetkel veel kord väga sõbralikult sinu tähelepanu sinu enda postitusele ka küsin, et kas tõesti sa ei suuda täisneutraalselt kirjutada? Ikka peab mingi ründav torge olema. Antud hetkel siis on see see sulgudes olev lause sinu postituses.
Rahu. Ma ütlesin et maailm ei ole su vastu ja kindlasti ei ole mina sinu vastu.
Võta nüüd palun flg postitus ette. Ja võta ka enda postitus ette. On ju vahe sees? üks on analüütiline, teine aga arutlev, koos torkega. Ära ründa, pagana pärast, on seda nii raske siis mõista?
Sa lihtsalt ei ole tõsiseltvõetav niimoodi.. ning sinu enda postitustest järeldub hoopis, anna andeks, et sa võtad foorumit hoopis tõsisemalt kui väidad, ning tahad olla tõsiseltvõetav... ütle mis tahad :)
Ma olen sinuga sõnavahetusi/kergemaid vaidluseid paaril korral juba pidanud, lihtsalt prooviks.
Sõimu sa jah ei pane tähele, see on ju labane. Küll aga on tuntav et sind on siin väga kerge üles ärritada - piisab vaid väikesest vaidluse algatusest, kui sa end käima tõmbad, ning püüad iga hinna eest, ning tõepoolest kahjuks vahendeid valimata võitu saada.
Iseenesest on sellest kahjugi, sest sellises vaidluses ei selgu tõde, ega jõuta selle lähedussegi.. jääb vaid vaidlus vaidluse pärast.

muie 18. november 2014, kl 14.04
Sid Kirjutas:
> delfi kana Kirjutas:
> --------------------------
> -----------------------------
> > Seda nad ju ise
> siin kirjutavad. Terve foorum elas
> > kaasa pe
> rverdi ja Agnese sidumismängudele.
>
>
> Pari
> mat näidet päris- ja delfielu segi ajamisest annab
> otsida. :D

ma ei mõista... tahad sa öelda, et punapea ja see mingi kana elavad luuludes?

Sid 18. november 2014, kl 14.29
muie Kirjutas:

> ma ei mõist
> a... tahad sa öelda, et punapea ja see mingi kana
> elavad luuludes?

Kas nad elavad Agnese magamistoas?

Sid 18. november 2014, kl 14.33
Kõrvalt, milleks ma peaksin neutraalseks jääma? Mis selle mõte oleks? Loomulikult väljendan ma enda (tegelase) suhtumist asjadesse ja loomulikult asun ma väitlusesse, kui midagi mulle ei meeldi/vastukarva on. Seega ei saa mina su põhjendustest karvavõrdki aru, seda enam, et sa jätkuvalt süüdistad mind labiilse närvikava olemasolus, kergesti ärritumises ja veel mitmes patus. Loomulikult ma vastan, kui vaja siis ründan, aga miks selles midagi erilist või taunimisväärset näha, ei saa aru. :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!