Feministi nurgake
Küpsed mehed on paremad, igas mõttes!
Täitsa Shrek 10. november 2014, kl 15.49 |
n46 10. november 2014, kl 16.19 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 434 |
et nagu vägisi hoida? siiani toimib kõik vabatahtlikkuse alusel ja vast edaspidi ka. loodan hoopis, et ehk kümne või kahekümne aasta pärast muutub suguelu vähem prioriteetseks. võimalik, et lepin siis ka üle 35-se täkuga. aga miks mitte nautida parimat, kuni võimalik?
:)) Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> n46, kas loodad ka kümne aasta pärast neid vinnas
> vembaga alla 35-aastaseid oma voodis hoida?
piripiiga jutust sain aru, et tema üksildasse koikusse pole ükski täkk sellel sajandil ära eksinud. aga muidu eluga rahul. ja et noort meest nautides kistaks ta hing ribadeks vms. kuidagi dramaatiline tõesti.
suutmatus hetkes elada ja pidev värisemine tuleviku pärast a la "äkki laseb noorem mees kümne aasta pärast jalga" võib depressiivseks vist teha küll. samas puudub garantii, et omavanune või vanem mees varvast ei viskaks. ebakindlatel naistel ikka muresid jagub.
:)) Kirjutas:
> n46, kas loodad ka kümne aasta pärast neid vinnas
> vembaga alla 35-aastaseid oma voodis hoida?
piripiiga jutust sain aru, et tema üksildasse koikusse pole ükski täkk sellel sajandil ära eksinud. aga muidu eluga rahul. ja et noort meest nautides kistaks ta hing ribadeks vms. kuidagi dramaatiline tõesti.
suutmatus hetkes elada ja pidev värisemine tuleviku pärast a la "äkki laseb noorem mees kümne aasta pärast jalga" võib depressiivseks vist teha küll. samas puudub garantii, et omavanune või vanem mees varvast ei viskaks. ebakindlatel naistel ikka muresid jagub.
48n 10. november 2014, kl 16.22 |
Naine38DD 10. november 2014, kl 16.26 |
n46 10. november 2014, kl 16.32 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 434 |
Naine38DD 10. november 2014, kl 16.54 |
n46 10. november 2014, kl 17.11 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 434 |
ega peagi. hetkes elamine avaldub mu jaoks elamisejulguses. et ükski eesmärk ei jää saavutamata ega kogemus läbi tegemata tobedate hirmude tõttu. mitte ainult väntade vaid ka karjääri, maailmas ringirändamise, eneseteostuse valdkonnas.
mis sel vändal viga? täitsa erutav ju. kui sõnaga seostuv kehaosa tundub rõlge, siis muidugi.
täkk teab natuke rohkem kui sina. et võrratu vända küljes on igas suhtes perfektne mees näiteks. see ei tähenda, et truudusevandeid surmani teineteisele jagaksime. ja muud sellist pahna, mille vastu nagunii eksitakse. ka ideaalsetes kooseludes.
mis sel vändal viga? täitsa erutav ju. kui sõnaga seostuv kehaosa tundub rõlge, siis muidugi.
täkk teab natuke rohkem kui sina. et võrratu vända küljes on igas suhtes perfektne mees näiteks. see ei tähenda, et truudusevandeid surmani teineteisele jagaksime. ja muud sellist pahna, mille vastu nagunii eksitakse. ka ideaalsetes kooseludes.
piripiiga 10. november 2014, kl 18.06 |
kaasa kaagutaja 10. november 2014, kl 18.18 |
mansion ghost 10. november 2014, kl 22.08 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
psühhiaater 10. november 2014, kl 23.44 |
Mehed jäävad omas meeles mõnikord igavesti nooreks, õigemini lapsikuks. Raugalikke kehafunktsioone lihtsalt ignoreerivad. Hea, et vähemalt naistele on Delfis 40 piiriks seatud, millest alates enam elamisest ja oma peegelpildist rõõmu tunda ei tohiks. Vähemalt midagi kindlat siin elus, peale meeste lühema eluea ja varakult hääbuva potentsi.
mansion ghost 11. november 2014, kl 00.51 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
Täitsa Shrek 11. november 2014, kl 12.13 |
no tore siis ju 11. november 2014, kl 13.25 |
No fakt on sse, et kellel neid suhteid hulgim olnud on veendunud, et enne, kui miskit head ette satub, tuleb vankritäis essu endast läbi lasta. :) Kuigi lõpetavad samas kohas, kui erimeelsusel olijad. :) Kellel algab elu neljakümneselt, kellel ei alga - "minge mööda ja andke neile nende õnn andeks!"
n46 11. november 2014, kl 14.29 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 434 |
mõne jaoks ongi ilmselt teise õnn nagu patt, mida kole raske andeks anda. vähemalt ilma sappi pritsimata.
aga kui palju on neid, kes enne neljakümbiseks saamist enesele elamist lubada saavad? tavaliselt rabeletakse karjääri, laste, võlgade tagasimaksmise nimel, mitte ei pühenduta naudingutele. ja kui paljud saavad kiidelda, et oskasid esimest korda mehega voodisse sattudes kohe selle õige ja ainsa eluarmastuse välja selekteerida, kellega aegade lõpuni kokku jääda? pakun, et vähesed.
miks siis tundub nii taunitav, et keegi ehk alles neljakümbiselt ideaalmehe otsa komistab?
kõige kummalisem, et "erimeelsusel olijad" tunnistavad enamasti, et pole ammu mehelõhna voodisse saanud. rääkimata õnnelikust pereelust. see ei takista võõrastele suhetele eksperthinnangute andmist a la "ma laseks end maha ja hing oleks ribadeks kui elaksin nagu sina".
aga kui palju on neid, kes enne neljakümbiseks saamist enesele elamist lubada saavad? tavaliselt rabeletakse karjääri, laste, võlgade tagasimaksmise nimel, mitte ei pühenduta naudingutele. ja kui paljud saavad kiidelda, et oskasid esimest korda mehega voodisse sattudes kohe selle õige ja ainsa eluarmastuse välja selekteerida, kellega aegade lõpuni kokku jääda? pakun, et vähesed.
miks siis tundub nii taunitav, et keegi ehk alles neljakümbiselt ideaalmehe otsa komistab?
kõige kummalisem, et "erimeelsusel olijad" tunnistavad enamasti, et pole ammu mehelõhna voodisse saanud. rääkimata õnnelikust pereelust. see ei takista võõrastele suhetele eksperthinnangute andmist a la "ma laseks end maha ja hing oleks ribadeks kui elaksin nagu sina".
no tore siis ju 11. november 2014, kl 20.02 |
Suurtes hulkades "kõigesööjaid" samuti ei häiri ju miski eksperhinnaguid andmast. :) Kui keegi on kunagi torti söönud, siis ta mäletab seda ka siis, kui pole enam aastaid seda süüa saanud. Rääkigu "essusööjad" mida tahes selle kohta, et tordi maitse eksperdiks saab vaid siis, kui vankritäis essu on ära söödud. :) Aga üldiselt, lasku terviseks end ribadeks. :)
Agnes 11. november 2014, kl 20.33 |
Need, kes pole ammu mehelõhna voodisse saanud ei pea veel käituma meeleheitlikult ajades suust välja kõike, mis pähe tuleb..arvates ise, et nii on 20 a nooruslikumad ja vastupandamatult seksikad ja siledad silmadest sinnamaani välja :) Seda enam need, kes ennast laia lõuaga pakkumas.
Kuigi tegelikult on kõige siledam ilmselt hoopis aju :)
"Aga kaotaksid loomulikult. Sa ju ei taha enam jeepigi"
Ei taha jah. Aga, mis parata, kui mõnel on ilmtingimata vaja saada 2014 linnamaastur ja tobe oleks eelarvamustega suhtuda, et kindlasti on tegemist madala enesehinnanguga mehikesega.
Kindlasti ei kaota ma nii palju mõistust, et arvaksin, et see on ainus, mis loeb ja olema peab.
Kuigi tegelikult on kõige siledam ilmselt hoopis aju :)
"Aga kaotaksid loomulikult. Sa ju ei taha enam jeepigi"
Ei taha jah. Aga, mis parata, kui mõnel on ilmtingimata vaja saada 2014 linnamaastur ja tobe oleks eelarvamustega suhtuda, et kindlasti on tegemist madala enesehinnanguga mehikesega.
Kindlasti ei kaota ma nii palju mõistust, et arvaksin, et see on ainus, mis loeb ja olema peab.
n46 12. november 2014, kl 00.07 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 434 |
ei pea, aga niisama igaks juhuks hakkavad meeleheitlikult sookaaslasi ja nende valikuid maha tegema. eriti kui mingis teemas selgub, et oponendil on peale kassi ka noor mees kodus. siis tekib tahtmatult hirm, et äkki ongi nooruslik ja seksikas. no ja sellest piisab täielikult hirmsa v.ituviha vallandumiseks.
reaalis käib asi enam-vähem samamoodi. kunagised kallid kolleegid, kahekümbised ülekaalulised jubeda iseloomuga tibid, lausa sisisesid vihast kui täkk mulle töö juurde lilli saatis või järele tuli.
üks sõbranna peitis mu vannituppa kui ootamatult tema peika läbi astus. oli täielikus paanikas, et äkki tüüp näeb mind ja jätab tema maha. tibi oli ise muide megailus. jne.jne.
see igavene ussitamine ja rivaalimängimine igal sammul tüütas jubedalt. seetõttu pole juba aastaid ühtki naissõbrannat omanud.
netis loba ajades satub ka vahel mõni konkureerimismaaniaga mutt kriuksuma. sellistele lohutuseks võin öelda, et
oma arust olen täitsa harju keskmine, kuigi hoolitsetud välimusega. kui näengi paljude arvates noorem ja mõne jaoks seksikas välja, ei pea sina selles kohe enda jaoks tragöödiat nägema. onju, agnes.
Agnes Kirjutas:
> Need, kes pole ammu mehelõhna voodisse saanud ei p
> ea veel käituma meeleheitlikult ajades suust välja
> kõike, mis pähe tuleb..
reaalis käib asi enam-vähem samamoodi. kunagised kallid kolleegid, kahekümbised ülekaalulised jubeda iseloomuga tibid, lausa sisisesid vihast kui täkk mulle töö juurde lilli saatis või järele tuli.
üks sõbranna peitis mu vannituppa kui ootamatult tema peika läbi astus. oli täielikus paanikas, et äkki tüüp näeb mind ja jätab tema maha. tibi oli ise muide megailus. jne.jne.
see igavene ussitamine ja rivaalimängimine igal sammul tüütas jubedalt. seetõttu pole juba aastaid ühtki naissõbrannat omanud.
netis loba ajades satub ka vahel mõni konkureerimismaaniaga mutt kriuksuma. sellistele lohutuseks võin öelda, et
oma arust olen täitsa harju keskmine, kuigi hoolitsetud välimusega. kui näengi paljude arvates noorem ja mõne jaoks seksikas välja, ei pea sina selles kohe enda jaoks tragöödiat nägema. onju, agnes.
Agnes Kirjutas:
> Need, kes pole ammu mehelõhna voodisse saanud ei p
> ea veel käituma meeleheitlikult ajades suust välja
> kõike, mis pähe tuleb..
Täitsa Blond 12. november 2014, kl 09.39 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Ma ei teadnudki, et tõeline elu keeb hoopis siin, kus delfi kaks kõige kaunimat blondiini (mõtlen seda tõsiselt) mõõtu võtavad.
<Agnes 09. november 2014, kl 17.53 Pea 50stel ongi sääred veel need, millest räägitakse ja profiilipildiks saab, kas ülemine või alumine ots :)<
Vabandust, aga see oli mõeldud punapeale, kellele ei meeldinud, et ma võõraid jalgu enda nime kõrval presenteerin. Sina ei näinud aga mu selgitust, et pildile kahjuks ei mahtunud terve mu tünnkere, ripprinnad ja jube vanaeide lõust. Aga kriitika jõudis kohale, seepärast eemaldasin enda segadust tekitavad koivad.
<Agnes 09. november 2014, kl 18.55 "tutvumisnurgakeses nägid trikoovooru pildi üle chekkinud vaalaspetsid.."
OMG! Eks see ütleb nii mõndagi :)
Aga no, kui juba TiBi nii ütles ja tema suu on ju täitsa täis..paraku manipuleerivaid valesid.<
Jälle õige!
Eelpool oli veel konstruktiivset kriitikat minu suhtes, kuigi mitte nimeliselt nimetatult..aga jah, sul on jälle õigus....ma olen vana kole paks kapsatünn, mis seisab koos vaid vitsadega, keegi minuga tutvuda ei taha,.. see pole ka mingi saladus ja mu suu on tõesti täis manipuleerivaid valesid, seepärast ükski mees oma kalleimat vara mu suhu ei usaldagi.
<Agnes 09. november 2014, kl 20.24 Ei. Ei. Seda kindlasti mitte!!!
Kui see ka nii oleks, siis mina kaotaks - kaalukategooriad on erinevad ja mul pole kullast kah ja..Mjah :)<
Jälle õige! Me võistleme erinevates kaalukategooriates, mina olen ju tünnkaalus.
<N46 Agnes,mida hirmsat manipuleeriv TäitsaBlond sulle siis kokku valetas? end ilusamaks ja nooremaks või oma juuksevärvi või sugu? äkki on hoopis karvasjalgse kiimase onkliga tegemist? sel juhul oleks tema orgastilised sõnavõtud minu pildikese aadressil mõistetavamad.<
See on vale!
Ma ei tea, kust on küll liikvele läinud legend, et ma pean ennast ilusaks ja nooreks ja saledaks. Agnes veetis minuga tunde ja öid, pühkides mu pisaraid ja lohutades, et sinust on ju veel koledamaid ja vanemaid...Suur tänu sulle, Agnes, selle eest, sain tänu sinule oma enesekindluse tagasi.
Mingi onkel ma pole kindlasti ja naiste peale ma ka ei erutu....mul on lihtsalt komme öelda välja seda, mida mõtlen....ja n46, sa oled tõesti ülikena naine ja Agnes on seda samuti. Vaimse orgasmi sain vaid sellest, et delfimehehed ka sinu näol ühte „vana vaala“ nägid.
Kordame siis veelkord üle, ...olen vana paks ja kole manipuleeriv madu, keda ei taha mitte ükski mees, seepärast ma siin 24/7 ju üksi! istungi...ja pole ma ealeski end ilusmaks, targemaks ega paremaks valetanud...sellest luulutavad teised.
Agnes, sa sobid n46-ga palju paremini, vähemalt võitlete samas kaalukategoorias ja oleks sulle, erinevalt minust, meesterindel tõsine konkurent.
Vabandage nüüd mind, ma siirdun tutvumise nurka tagasi mittetutvuma, kus on kõikide koledate vanade vaalade kogunemiskoht.
Ps. Agnes!Mõeldes tagasi „vanale ajale“, meenutan sinust vaid head ja ei tahaks enda nime ei otseselt ega ka varjatult siin ega ka kuskil mujal enam näha.
Loodan, et tuhanded lugejad nüüd suurest erutusest kohvi kurku ei tõmmanud:)
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 12.11.2014 09.53.
<Agnes 09. november 2014, kl 17.53 Pea 50stel ongi sääred veel need, millest räägitakse ja profiilipildiks saab, kas ülemine või alumine ots :)<
Vabandust, aga see oli mõeldud punapeale, kellele ei meeldinud, et ma võõraid jalgu enda nime kõrval presenteerin. Sina ei näinud aga mu selgitust, et pildile kahjuks ei mahtunud terve mu tünnkere, ripprinnad ja jube vanaeide lõust. Aga kriitika jõudis kohale, seepärast eemaldasin enda segadust tekitavad koivad.
<Agnes 09. november 2014, kl 18.55 "tutvumisnurgakeses nägid trikoovooru pildi üle chekkinud vaalaspetsid.."
OMG! Eks see ütleb nii mõndagi :)
Aga no, kui juba TiBi nii ütles ja tema suu on ju täitsa täis..paraku manipuleerivaid valesid.<
Jälle õige!
Eelpool oli veel konstruktiivset kriitikat minu suhtes, kuigi mitte nimeliselt nimetatult..aga jah, sul on jälle õigus....ma olen vana kole paks kapsatünn, mis seisab koos vaid vitsadega, keegi minuga tutvuda ei taha,.. see pole ka mingi saladus ja mu suu on tõesti täis manipuleerivaid valesid, seepärast ükski mees oma kalleimat vara mu suhu ei usaldagi.
<Agnes 09. november 2014, kl 20.24 Ei. Ei. Seda kindlasti mitte!!!
Kui see ka nii oleks, siis mina kaotaks - kaalukategooriad on erinevad ja mul pole kullast kah ja..Mjah :)<
Jälle õige! Me võistleme erinevates kaalukategooriates, mina olen ju tünnkaalus.
<N46 Agnes,mida hirmsat manipuleeriv TäitsaBlond sulle siis kokku valetas? end ilusamaks ja nooremaks või oma juuksevärvi või sugu? äkki on hoopis karvasjalgse kiimase onkliga tegemist? sel juhul oleks tema orgastilised sõnavõtud minu pildikese aadressil mõistetavamad.<
See on vale!
Ma ei tea, kust on küll liikvele läinud legend, et ma pean ennast ilusaks ja nooreks ja saledaks. Agnes veetis minuga tunde ja öid, pühkides mu pisaraid ja lohutades, et sinust on ju veel koledamaid ja vanemaid...Suur tänu sulle, Agnes, selle eest, sain tänu sinule oma enesekindluse tagasi.
Mingi onkel ma pole kindlasti ja naiste peale ma ka ei erutu....mul on lihtsalt komme öelda välja seda, mida mõtlen....ja n46, sa oled tõesti ülikena naine ja Agnes on seda samuti. Vaimse orgasmi sain vaid sellest, et delfimehehed ka sinu näol ühte „vana vaala“ nägid.
Kordame siis veelkord üle, ...olen vana paks ja kole manipuleeriv madu, keda ei taha mitte ükski mees, seepärast ma siin 24/7 ju üksi! istungi...ja pole ma ealeski end ilusmaks, targemaks ega paremaks valetanud...sellest luulutavad teised.
Agnes, sa sobid n46-ga palju paremini, vähemalt võitlete samas kaalukategoorias ja oleks sulle, erinevalt minust, meesterindel tõsine konkurent.
Vabandage nüüd mind, ma siirdun tutvumise nurka tagasi mittetutvuma, kus on kõikide koledate vanade vaalade kogunemiskoht.
Ps. Agnes!Mõeldes tagasi „vanale ajale“, meenutan sinust vaid head ja ei tahaks enda nime ei otseselt ega ka varjatult siin ega ka kuskil mujal enam näha.
Loodan, et tuhanded lugejad nüüd suurest erutusest kohvi kurku ei tõmmanud:)
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 12.11.2014 09.53.
:)) 12. november 2014, kl 10.19 |
Agnes tundub kuidagi kibestunud naisterahvas olema....tegelt tundus seda juba varemgi, siis kui ise tundide kaupa tutvumisteemas pläkutas ja TBga sõbrustas....
Täitsa Blond ei ole tõesti kordagi Agnese ega kellegi teise suunas sihukesi naiselikult peene mürgisusega nooli saatnud, nagu seda Agnes teeb.
Täitsa Blond ei ole tõesti kordagi Agnese ega kellegi teise suunas sihukesi naiselikult peene mürgisusega nooli saatnud, nagu seda Agnes teeb.
Agnes 12. november 2014, kl 10.44 |
Mjah, lühidalt saan öelda vaid seda, et kogu üllitis on taaskord manipuleeriv, mängides ennast ohvriks ja märtriks.
TB, sa viskad delfisse enda pikali, mängid maaslamajat ja teise põse ette keerajat ja nii see kaasatundev tähelepanu saadaksegi. See ON manipuleerimine! Aga faktid jäävad faktideks, musike :)
Pidev rõhumine ja mainimine enda jubedale välimusele ja sellele, et mittekeegi ei taha näib olevat pigem loosung, et võtke mind sellisena nagu olen ja võib olla kokku saades paljastub tõde, et olen kena ja hea.
Aga no, Teretulemast femmidesse, TB! :)
TB, sa viskad delfisse enda pikali, mängid maaslamajat ja teise põse ette keerajat ja nii see kaasatundev tähelepanu saadaksegi. See ON manipuleerimine! Aga faktid jäävad faktideks, musike :)
Pidev rõhumine ja mainimine enda jubedale välimusele ja sellele, et mittekeegi ei taha näib olevat pigem loosung, et võtke mind sellisena nagu olen ja võib olla kokku saades paljastub tõde, et olen kena ja hea.
Aga no, Teretulemast femmidesse, TB! :)
Sid 12. november 2014, kl 11.06 |
Kolme blondi kaklus läbi?
OK, eks ma siis arvan midagi teemast ka. :) Küpsed mehed võivad nii mõneski mõttes olla paremad, kui poisikesed (noored mehed siis). Ühes jäävad nad aga igal juhul noorematele alla, see on võimes järjest ja järjest suvalist naist kivikõva riistaga põrutada. See võime ei ole siiski igavene ja ses mõttes on küpsetel meestel tõepoolest raskusi. Siiski suurim häda peitub hoopis tahtmise puuduses, enda pealt vaadates olen ma hoopis rohkem hakanud nautima mõnusat vestlust enne magamajäämist, selmet tuimalt naist põrutada. Võib-olla siis nõuab see suurim suguorgan (pea) siiski rohkem, kui see pisem pea.
OK, eks ma siis arvan midagi teemast ka. :) Küpsed mehed võivad nii mõneski mõttes olla paremad, kui poisikesed (noored mehed siis). Ühes jäävad nad aga igal juhul noorematele alla, see on võimes järjest ja järjest suvalist naist kivikõva riistaga põrutada. See võime ei ole siiski igavene ja ses mõttes on küpsetel meestel tõepoolest raskusi. Siiski suurim häda peitub hoopis tahtmise puuduses, enda pealt vaadates olen ma hoopis rohkem hakanud nautima mõnusat vestlust enne magamajäämist, selmet tuimalt naist põrutada. Võib-olla siis nõuab see suurim suguorgan (pea) siiski rohkem, kui see pisem pea.
Täitsa Blond 12. november 2014, kl 11.17 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
...ma kohe lähen minema...
Agnes, see märtri mängimine, et kohtumisel ohhooo elamust tekitada, töötaks vaid siis, kui ma kohtuks delfimeestega, aga seda ma ei tee enam mitte iialgi.
Need mehed, kellega ma reaalselt suhtlen ja kohtun, ei tea mu "märtristaatusest" mitte midagi, sest kohe näevad nad minu elusuuruses tünnipilti ja vastavalt sellele me ka kohtume reaalselt.
Sld, teemasse kah.
Kahjuks pean n46-ga nõustume, kuigi minu kogemustepagas kahvatab tema kõrval....50 ringis meestel on kõva vaid jutt.
Lubage mul nüüd lahkuda teie meeldivast seltskonnast, ilma minutagi on õhk siin blondidest paks:)
Agnes, see märtri mängimine, et kohtumisel ohhooo elamust tekitada, töötaks vaid siis, kui ma kohtuks delfimeestega, aga seda ma ei tee enam mitte iialgi.
Need mehed, kellega ma reaalselt suhtlen ja kohtun, ei tea mu "märtristaatusest" mitte midagi, sest kohe näevad nad minu elusuuruses tünnipilti ja vastavalt sellele me ka kohtume reaalselt.
Sld, teemasse kah.
Kahjuks pean n46-ga nõustume, kuigi minu kogemustepagas kahvatab tema kõrval....50 ringis meestel on kõva vaid jutt.
Lubage mul nüüd lahkuda teie meeldivast seltskonnast, ilma minutagi on õhk siin blondidest paks:)
IRW! 12. november 2014, kl 11.41 |
Sid Kirjutas:
> Kolme blondi kaklus läbi?
> OK, eks ma siis arvan
> midagi teemast ka. :) Küpsed mehed võivad nii mõn
> eski mõttes olla paremad, kui poisikesed (noored m
> ehed siis). Ühes jäävad nad aga igal juhul noorema
> tele alla, see on võimes järjest ja järjest suvali
> st naist kivikõva riistaga põrutada. See võime ei
> ole siiski igavene ja ses mõttes on küpsetel meest
> el tõepoolest raskusi.
Oletan et räägid ikka omaenda kogemuste põhjal.
Siiski suurim häda peitub h
> oopis tahtmise puuduses, enda pealt vaadates olen
> ma hoopis rohkem hakanud nautima mõnusat vestlust
> enne magamajäämist, selmet tuimalt naist põrutada.
> Võib-olla siis nõuab see suurim suguorgan (pea) s
> iiski rohkem, kui see pisem pea.
Räägid naise orgasmini? Kes sellist tahaks?
> Kolme blondi kaklus läbi?
> OK, eks ma siis arvan
> midagi teemast ka. :) Küpsed mehed võivad nii mõn
> eski mõttes olla paremad, kui poisikesed (noored m
> ehed siis). Ühes jäävad nad aga igal juhul noorema
> tele alla, see on võimes järjest ja järjest suvali
> st naist kivikõva riistaga põrutada. See võime ei
> ole siiski igavene ja ses mõttes on küpsetel meest
> el tõepoolest raskusi.
Oletan et räägid ikka omaenda kogemuste põhjal.
Siiski suurim häda peitub h
> oopis tahtmise puuduses, enda pealt vaadates olen
> ma hoopis rohkem hakanud nautima mõnusat vestlust
> enne magamajäämist, selmet tuimalt naist põrutada.
> Võib-olla siis nõuab see suurim suguorgan (pea) s
> iiski rohkem, kui see pisem pea.
Räägid naise orgasmini? Kes sellist tahaks?
kärss 12. november 2014, kl 11.44 |
Täitsa Blond Kirjutas:
> Sld, teemasse
> kah.
> Kahjuks pean n46-ga nõustume, kuigi minu k
> ogemustepagas kahvatab tema kõrval....50 ringis me
> estel on kõva vaid jutt.
> Lubage mul nüüd lahkud
> a teie meeldivast seltskonnast, ilma minutagi on õ
> hk siin blondidest paks:)
Täitsa Blond, 50 ringis naisena peaks 50 ringis mehed olema just sinu sihtgrupp. Kas mitte sinu sellisest suhtumisest ei tulenegi see, et sind ei taheta?
Meestel mittetõusmine on kahjuks/õnneks seotud paljuski ihaga. Kui seda ei ole, siis ka keppi ei saa.
Samm tagasi - mis tekitab iha?
> Sld, teemasse
> kah.
> Kahjuks pean n46-ga nõustume, kuigi minu k
> ogemustepagas kahvatab tema kõrval....50 ringis me
> estel on kõva vaid jutt.
> Lubage mul nüüd lahkud
> a teie meeldivast seltskonnast, ilma minutagi on õ
> hk siin blondidest paks:)
Täitsa Blond, 50 ringis naisena peaks 50 ringis mehed olema just sinu sihtgrupp. Kas mitte sinu sellisest suhtumisest ei tulenegi see, et sind ei taheta?
Meestel mittetõusmine on kahjuks/õnneks seotud paljuski ihaga. Kui seda ei ole, siis ka keppi ei saa.
Samm tagasi - mis tekitab iha?
ei viitsi sisse logida 12. november 2014, kl 11.52 |
Kui mehel on potentsiprobleemid, siis ei tõuse tal ka siis, kui kasvõi klassitäis gümnasiste tema ees oma pepud püsti ajaksid....või kui tõusebki, siis lööb kaane pealt enne, kui saaks otsakese sissegi panna (on veel variante, üks kehvem kui teine).
Minu sihtgrupp oli jah endavanused mehed, aga kahjuks/õnneks olen mina nooremate meeste sihtgrupp.
Ps. ma ei tutvu siin!
Kena edasikaklemist, mehi erutab see väga:)
Minu sihtgrupp oli jah endavanused mehed, aga kahjuks/õnneks olen mina nooremate meeste sihtgrupp.
Ps. ma ei tutvu siin!
Kena edasikaklemist, mehi erutab see väga:)
Sid 12. november 2014, kl 12.01 |
IRW! Kirjutas:
> Oletan et räägid ikka omaenda kogemuste põhjal.
Üldiselt katsun ikka oma kogemustest pajatada küll. ;)
> Räägid naise orgasmini? Kes sellist tahaks?
Kas just otseselt räägin, aga kui ma näen, et ta ikka ilma magama ei jää, siis paar kolm orgasmikest enne uinumist ikka saab (no selle tunnikese mul ikka vastu peab).
Mina ka sind ei taha, seega ei pea seda eriliselt rõhutama!
> Oletan et räägid ikka omaenda kogemuste põhjal.
Üldiselt katsun ikka oma kogemustest pajatada küll. ;)
> Räägid naise orgasmini? Kes sellist tahaks?
Kas just otseselt räägin, aga kui ma näen, et ta ikka ilma magama ei jää, siis paar kolm orgasmikest enne uinumist ikka saab (no selle tunnikese mul ikka vastu peab).
Mina ka sind ei taha, seega ei pea seda eriliselt rõhutama!
kärss 12. november 2014, kl 12.21 |
ei viitsi sisse logida Kirjutas:
> Kui mehel on potentsiprobleemid, siis ei tõuse tal
> ka siis, kui kasvõi klassitäis gümnasiste tema ee
> s oma pepud püsti ajaksid....või kui tõusebki, sii
> s lööb kaane pealt enne, kui saaks otsakese sisseg
> i panna (on veel variante, üks kehvem kui teine).
Kahjuks oled eksiteel. Potentsiprobleemi on mõtelnud välja naised. On ikka päris kindel, et kui isase ees seisab iha tekitav emane, siis ei teki isasel ka mingit muret potentsiga.
Tekita selles "probleemiga" mehes iha ja näed et pole tal mingit probleemi, lisaks kaob närvilisus ja halb tuju.
Reaalselt potentsiprobleeme on ehk 1/100 nendest, kellel see arvatakse olema.
Isegi väga haigetel ei ole seda, kui iha murrab end haigusest läbi. Kui aga iha pole, on hea haiguse taha pugeda ja teisel poolel haigust süüdistada.
Veel, potentsi"probleem" ei ole vaid ilus/inetu keha - see võib olla ka täiesti tavaline rutiin.
> Kui mehel on potentsiprobleemid, siis ei tõuse tal
> ka siis, kui kasvõi klassitäis gümnasiste tema ee
> s oma pepud püsti ajaksid....või kui tõusebki, sii
> s lööb kaane pealt enne, kui saaks otsakese sisseg
> i panna (on veel variante, üks kehvem kui teine).
Kahjuks oled eksiteel. Potentsiprobleemi on mõtelnud välja naised. On ikka päris kindel, et kui isase ees seisab iha tekitav emane, siis ei teki isasel ka mingit muret potentsiga.
Tekita selles "probleemiga" mehes iha ja näed et pole tal mingit probleemi, lisaks kaob närvilisus ja halb tuju.
Reaalselt potentsiprobleeme on ehk 1/100 nendest, kellel see arvatakse olema.
Isegi väga haigetel ei ole seda, kui iha murrab end haigusest läbi. Kui aga iha pole, on hea haiguse taha pugeda ja teisel poolel haigust süüdistada.
Veel, potentsi"probleem" ei ole vaid ilus/inetu keha - see võib olla ka täiesti tavaline rutiin.
to kärss 12. november 2014, kl 14.04 |
kärss 12. november 2014, kl 14.23 |
to kärss Kirjutas:
> Vahva lugeda, et üks kärss seljatab kõik haigused
> ja kõik arstiteaduse saavutused. Nobeli preemiat p
> eaksid taotlema.
lugupeetav to-tainas! loe see lõik haiguse kohta veel kord läbi, ja sa näed seal sõna "KUI". Nii et sinu iroonia on täitsa kohatu. Samas, naisena sa ei suudagi seda mõista. Oled kohanud endaga seoses tõenäoliselt "potentsiprobleemi" :D
> Vahva lugeda, et üks kärss seljatab kõik haigused
> ja kõik arstiteaduse saavutused. Nobeli preemiat p
> eaksid taotlema.
lugupeetav to-tainas! loe see lõik haiguse kohta veel kord läbi, ja sa näed seal sõna "KUI". Nii et sinu iroonia on täitsa kohatu. Samas, naisena sa ei suudagi seda mõista. Oled kohanud endaga seoses tõenäoliselt "potentsiprobleemi" :D
Lisa postitus