Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Küpsed mehed on paremad, igas mõttes!

psühhiaater 25. november 2014, kl 12.24
Diagnoosiks Vaheletorkel faktide eiramise võimet ja võimetust loogilistesse argumentidesse süüvida. Huvitav kombinatsioon.
Xanaxi kuritarvitamine?

kivike 25. november 2014, kl 13.27
n46 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kivike, postitused hakkavad juba meilivestluse mõõ
> tusid võtma. kivike hakkas veerema ja ei saa enam
> pidama?

Minu vastused on üsna lühikesed, enamiku ruumist võtab sinu tsiteerimine.

> kvaliteetkepp sind loomulikult ei h
> uvita, kuna ilmselgelt seda mittekogenuna pole sul
> aimugi, millest jutt käib.

Mind tõesti ei huvita "kepp". :) Ma ei käsitle seksi kui "putru", minu jaoks on see "jõulupuding" ja sellest ka vastav suhtumine ja sõnakasutus. :)

> on ka hullemaid sõ
> nakasutusi siin esinenud. aga kui su lõualott nörd
> imusest värisema hakkab, jäta lugemisel mahlakamad
> sõnad lihtsalt vahele.

Tänan tähelepanu juhtimast, ma olen täiskasvanud inimene ja võimeline ise otsustama. Aga sinusuguselt vist palju oodata oponendile mõtlemisruumi jätta.

> miks peaks eelistam
> a elutarka vanameest kui võimalus võtta noor, vita
> alne ja vähemalt sama laia silmaringiga intelligen
> tne mees? eeldades, et mõlemad näevad head välja-

50 ei ole mingisugune vanamees veel. :) Inimesed, ütleme naised, kes partnerina eelistavad endast kõvasti nooremaid - noooojaaah, selleks ilmselt ei anna põhjust ainult see nn "kepp", oma kogemuste otsast on noorembat vähe kergemb ja lihtsam piltlikult öeldes sõrme ümber keerata. Oled pidand palju valima vist noorema ja vanema vahel elu jooksul, muude võrdsete puhul? Küllap arvad, et näed välja sama hea kui mõni kahekümnene kui mitte paremngi ja selle otsast annad väga enesekindlaid hinnaguid just vanuseliste omaduste kohta. Vanuse ümber tantsida on sinu kiiks tegelt, mina vaidlesin vastu, et "age is just a number". :)

> sellele lihtsale küsimusele pole endiselt ei si
> na ega keegi teine suutnud adekvaatset konkreetset
> vastust välja mõelda.

Jah, sest ma ei saa aru, milleks üldse peaks valima. :)

> "Ikkagi - "paljunem
> isfunktsioon"? Tähenduses sugutung või mida? Palju
> nemisfunktsioon on reproduktsioonivõime ja kuidas
> selle olgugi, et peadpööritava seksi, juures välja
> lülitad? Isegi ahvid nö. "k...pivad" stressi maan
> damiseks."
> no täpselt, isegi ahvid k.epivad mit
> te ainult soojätkamise eesmärgil. lihtsalt mõnu pä
> rast.

Kas keegi vaidles vastu või? Sa räägid, et mõnu on valikuline ja hirmsat moodi oleneb mõnulejate vanusest, sest 6-7kümneselt lihtsalt pole võimalik enam mõnuleda. :)

> kujuta ette, et mõned inimesed suudavad s
> ama teha. see tähendab, et plahvatuslik kirg, armu
> mine, kooselu ei pruugi tingimata seostuda viljast
> umissoovi või -võimelisusega.

Nümfomaanidest oleme kuulnud, jaa. Ja vägistajatest, kellel ka soojätkamisega ei seostu. :) Kuidas sa ikkagi paljunemisfunktsiooni seksi ajaks välja lülitad? See tähendaks ju automaatselt, et rasestumisvastaseid tablette polekski vaja. :) Keeleliselt sa väljendusid ebakorrektselt lihtsalt. Sugutung on inimesel olemas ehk libiido ja seks on nii või naa sellega seotud, ilma selleta lihtsamini seletades ei tõuse ega tunta vajadust ka tableti järele.

> "Sa vahel
> suudad keskenduda millelegi või kellelgi, kes pol
> e sina ise?"
> eks vahel ikka. hetkel keskendusin
> vanahärradele, kes sugugi mitte kõik pole huvitat
> ud närtsinud noksi tabletiga turgutamisest, erinev
> atel põhjustel. seega pole see universaalne lahend
> us igiliikur-vända omamiseks.

Oi, oi, noored on ju kõik puha huvitavad, laia silmaringiga jne. jne., eranditult - kust igavad vanamehed küll tulevad? Vaevalt, et noortelgi see vänt igaliikur on ja milleks seda va igiliikurit üldse vaja peaks olema? Mõnele "ilgele pidurile"?

> see on täpselt nii vulga
> arne kui on sinu mõttemaailm. tsiteerides Madonnat
> - räpane saab olla vaid see, kes end ei pese. seks
> või kepp või penetratsioon- kvaliteet seal ees nä
> itab kvaliteeti, mitte tuima nühkimist. kuigi su j
> aoks pole ilmselt vahet...

No nüüd leidis eeskuju, keda tsiteerida! :) Vulgaarne = räpane?

> sind justkui häiriks, et ke
> egi on rahul oma tihasega peos.
> ehk seepärast,
> et endal pole lootust katusel istuva kure sabasulg
> egi kätte saada?

No sinu jutu järgi on sul peos kolme peaga rasvane jaanalind, vähemalt. :) Kepijutte maalt ja merelt ei vesta siin ju mina, mis puutub konkreetselt minu intiimelu küsimusse, et meestel alates 50nest raudpolt kukub jala pealt ja nii on. :)

> mu jaok
> s tähendab pigem see iga päeva kingitusena võtmine
> nagu surematuna elamist. milleks muretseda homse
> pärast kui täna on hea.

Ei, see on võimalus asjadesse suhtuda muidugi, et homme tulgu või veeuputus, peaasi, et täna hea on. :) Ma pooldan siiski tasakaalu eilse, tänase ja homse vahel.

> vaata, meestel ja naistel on
> teatud füsioloogilised erinevused kui sa pole vee
> l märganud. heas füüsilises vormis küpsel daamil e
> i takista miski suguelu nautimist. pole isegi vaja
> kahjulike kõrvalmõjudega ihatõstvat keemiat sisse
> süüa.

Issand, kas tõesti? Ja ongi erinevad? Hea füüsilises vormis küpsel härral täpselt samamoodi ei takista miski suguelu nautimist. :) Kõik su postid on sealmaal, et sina saad midagi kauem ja rohkem kui mõni sama vana mees. :)

> aga meeste juba kolmekümnendate keskpaig
> as langema hakkav testosteroonitase allutab pooles
> aja-aastase vända kergesti gravitatsioonile. seega
> vanemal mehel reeglina voodis rohkem probleeme ku
> i naisel.

Nagu naistel östrogeeni tase tõusma hakkaks kolmekümneviieselt. Naistel need probleemid ei üaista nii hästi välja teinekord ja naised teesklevad. :)

> veeda kirglik öö mõne kuuma noore täk
> uga ja järgmisel päeval kobi kuuekümbise kortsus t
> aadi kaissu- eksperimendi mõttes.
> erinevus jõu
> ab kindlasti kiiremini kohale kui teoreetilistes t
> argutustes...

Ma olen rohkem selle poole kaldu, et hinnata inime(e)st kui indiviidi, mitte lihtsalt "noort täkku". Naljaks on ka see, et sa näid suisa veendunud olevat, et mailm ja elu on staatiline ja lineaarne, või vähemalt mulle su postid sellise mulje jätavad. :) Lõõõõbuuus!

Täitsa Shrek 25. november 2014, kl 15.09
Jeesus. Nõuaks selt vanalt lìtsilt küll ettemaksu nii pika vastuse kirjutamise ette..

psühhiaater 25. november 2014, kl 15.46
Patsient Shreki üritus taevaste jõudude abil intiimteenuste osutaja suhtes väljapressimiskatset teostada näitab ilmselget psühhoosi ägenemist.

Vaatleja 25. november 2014, kl 23.04
Hästi säilinud küpses eas daam võib ju mõnda aega elu nautida ja noorust pikendada. Aga möödapääsmatu fakt on see, et mingi hetk jõuab kätte aeg, kui vanusest tingitud kahanevast seksapiilist lähtuvalt ei ole ta enam erutav üheski vanuses psüühiliselt tervele mehele, ega võlu erektsiooni esile isegi 16 aastasel. Siis on kõik mehed impotendid ;D

seda minagi 25. november 2014, kl 23.44
et impotendil ju ei tõuse, olgu see daam või alasti.Kord ju tomilgi käes aeg,
et rahvusvahelise ringiaelemiskogemusega 10 aastase elamisloaga venelase peale ei tõuse,isegi harva enam mitte, mis ei välista elamispinda pakkuda vaesele skandinaaviamaade töötu rahvapensioni saajele. daam on ju daam, kuigi pruugitud ka põhjamaades ja 10 aastst võõrsil elamise elamisluba otsa saab. Surma oodata on ju kodumaal st eestis, ikkagi isamaalisem. ega see siis naist ometi halvemaks ju tee, lihtsalt impotent on impotent.

n46 26. november 2014, kl 11.37
vaatleja,
täitsa võimalik, et kuskil kaheksakümbiselt saabub ka kõige vitaalsema daami jaoks päev, mil enam hüperseksuaalseimgi täkk tema peale pöördesse ei lähe. pole vast suurem traagika. eeldades, et nii kõrges eas naise jaoks pole regulaarne sugutamine enam primaarne. eriliselt iharal vanadaamil pealegi ju võimalik atraktiivsuse puudujääke rahaliselt kompenseerida. no sarnaselt viiekümbistele onklitele, kes tütrevanuseid plikse lahkesti valmis sponsoreerima...

kivike,
lõbus diskussioon tõepoolest, loodetavasti mõne jaoks ka hariv.
nii puder kui jõulupuding maitsevad hästi, kui putru põhja ei kõrveta. igal juhul etem manustada regulaarselt tervislikku putru kui korra aastas peenutsevalt jõulupudingit näksida. sinu jaoks seks=jõulupuding, siis enamus aega istud näljasena jõule oodates?

"oma kogemuste otsast on noorembat vähe kergemb ja lihtsam piltlikult öeldes sõrme ümber keerata. Oled pidand palju valima vist noorema ja vanema vahel elu jooksul, muude võrdsete puhul? Küllap arvad, et näed välja sama hea kui mõni kahekümnene kui mitte paremngi"
ümber sõrme keeramiseks on sobivaim armunud mees, olenemata vanusest. küsimus intelligentse noore täku ja elutarga vanamehe vahel valimisest oli pigem teoreetilist laadi. kuigi valikuid on tulnud elus teha ja järele proovitud nii mõndagi. arvan, et ei näe oluliselt halvem välja kui kahekümbiselt. näiteks tol ajal ei saanud uhkustada perfektselt sileda naha ja suure juuksepahmakaga. põhiline, et kahekümnendates mehele olen piisavalt hea, et sõprade ees või koos näiteks ooperisse minnes veidi uhkustada.

"Jah, sest ma ei saa aru, milleks üldse peaks valima. :)"
sul pole vist tulnud ette situatsiooni, et mitu erinevat meest korraga abieluettepaneku teevad või tundeid avaldavad. siis muidugi raske kaasa mõelda.

"Oi, oi, noored on ju kõik puha huvitavad, laia silmaringiga jne. Vaevalt, et noortelgi see vänt igaliikur on"
KÕIK kohe kindlasti mitte. seda enam peab hindama üksikute pärlite säravat intellekti. samuti ei hiilga kõik küpsed onklid sügava vaimsuse ja laialdaste teadmistega. üks on kindel- kahekümnendates mees ületab suure tõenäosusega viiekümbise papi mõttevärskuses, vitaalsuses, kirglikkuses, füüsilises vormis. kui naise elus olulisel kohal mägimatkad, tantsumaratonid, mitmekuised rännakud mööda maailma, intensiivne voodiaeroobika, toimib suhe vanamehega paraku pidurina.

"Kepijutte maalt ja merelt ei vesta siin ju mina, mis puutub konkreetselt minu intiimelu küsimusse, et meestel alates 50nest raudpolt kukub jala pealt ja nii on."
paistab jah, et pole sul teooriate kinnituseks oma elust praktilisi näiteid võtta. igal reeglil on erandid. mina kahjuks pole sellistega kokku puutunud...ehk siis üle viiekümbiste taatidega, kes suudaks poole nooremast mehest enamat pakkuda. (materiaalsed väärtused välja arvatud, mõnel juhul).

"Ma pooldan siiski tasakaalu eilse, tänase ja homse vahel."
olles paljude puhul täheldanud selle krampliku tasakaalukuse nimel minevikus kinniolemist ja hirmu tuleviku muutuste ees, eelistaks jääda muretu tänase nautimise juurde.

"Hea füüsilises vormis küpsel härral täpselt samamoodi ei takista miski suguelu nautimist. :)"
kui ainult ühel paljudest viiekümbistest onklitest seisab riist nagu tala, mis siis ülejäänuid nautimast takistas? paarkümmend aastat noorema näki "kõrge vanus"? selline on minu statistika. sinu konkreetne elukogemus kindlasti rikastaks lugejate maailmapilti, teoreetilised lambijauramised mitte eriti.

"Kõik su postid on sealmaal, et sina saad midagi kauem ja rohkem kui mõni sama vana mees. :)"
kuskil ehk ongi peidus vitaalsusest pakatavad viiekümbised härrad, kes naudivad mängleva kergusega pööraseid tantsumaratone, ronivad mitmekilomeetristes mägedes, harrastavad intensiivset suguelu- kõike seda ilma meditsiiniliste abivahenditeta. pole olnud õnne neid kohata. ilmselt sinulgi mitte. samas mu jaoks on see normaalne elustiil, mis eeldab võrdväärset partnerit- ka puhtfüüsiliselt.

" Naistel need probleemid ei üaista nii hästi välja teinekord ja naised teesklevad. :)"
teesklevad pigem noored plikad, kes orgasmimisest vaid hägust ettekujutust omavad. mehele meelejärele tahaks ikka ju olla. omal ses suhtes kogemus, tervelt 8 aastat. paljudele naistele jõuab alles kolme- või neljakümbiselt seksi sügavam tähendus ja voodinirvaana nipid kohale. loogiline, et sellega seoses kasvab ka kepihimu ning julgus hädapätakas mees välja vahetada- teesklemise asemel.

"Ma olen rohkem selle poole kaldu, et hinnata inime(e)st kui indiviidi, mitte lihtsalt "noort täkku""
paksu, ebameeldivat, madala IQ-ga robustset "täkku" ei vaataks ka siis kui tal riist nagu elevandil. samas poleks midagi küpse kaunihingelise ja vitaalse vanahärra vastu- kui ainult see va potents alt ei veaks. mõne jaoks ebavajalik pisiasi, minule oluline detail intiimse suhte puhul.
oleme ju tegelikult ühele poole kaldu. lihtsalt mina ei lepi "pooliku paketiga".

kivike 26. november 2014, kl 12.36
n46 Kirjutas:
> kivike,
> lõbus disk
> ussioon tõepoolest, loodetavasti mõne jaoks ka har
> iv.
> nii puder kui jõulupuding maitsevad hästi,
> kui putru põhja ei kõrveta. igal juhul etem manust
> ada regulaarselt tervislikku putru kui korra aasta
> s peenutsevalt jõulupudingit näksida. sinu jaoks s
> eks=jõulupuding, siis enamus aega istud näljasena
> jõule oodates?

Pean kahjuks nentima, et kujutlusvõime ja abstrageerimine pole sinu tugevam külg. Jõulupudingi võrdlus illustreeris minu suhtumist objekti, mitte seda kui palju ja kuidas täpselt ma sellega kokku puutun. Sul oleks nagu arvemasin kogu aeg peas, kuigi väidad end hedoinistliku natuuri olevat. Mina näen ka pudrus jõulupudingit ega vulgariseeri seda väljendiga "k...pp", suhtumise küsimus.

> ümber sõrm
> e keeramiseks on sobivaim armunud mees, olenemata
> vanusest. küsimus intelligentse noore täku ja elut
> arga vanamehe vahel valimisest oli pigem teoreetil
> ist laadi. kuigi valikuid on tulnud elus teha ja j
> ärele proovitud nii mõndagi. arvan, et ei näe olul
> iselt halvem välja kui kahekümbiselt. näiteks tol
> ajal ei saanud uhkustada perfektselt sileda naha j
> a suure juuksepahmakaga. põhiline, et kahekümnenda
> tes mehele olen piisavalt hea, et sõprade ees või
> koos näiteks ooperisse minnes veidi uhkustada.

Jällegi, jutuks hea küll. :)

> sul pole vist tulnud ette situatsio
> oni, et mitu erinevat meest korraga abieluettepane
> ku teevad või tundeid avaldavad. siis muidugi rask
> e kaasa mõelda.

Обещать - не жениться! Ma peaks nagu sinu peale kuidagi kade olema, et mitu meest lausa korraga olevat sulle abieluetteopaneku teinud? Ja mis puutub abielu üldse siia? Mitme mehega korraga abielus olla ei olegi meie riigis võimalik. :)

> KÕIK kohe kin
> dlasti mitte. seda enam peab hindama üksikute pärl
> ite säravat intellekti. samuti ei hiilga kõik küps
> ed onklid sügava vaimsuse ja laialdaste teadmisteg
> a. üks on kindel- kahekümnendates mees ületab suur
> e tõenäosusega viiekümbise papi mõttevärskuses, vi
> taalsuses, kirglikkuses, füüsilises vormis. kui na
> ise elus olulisel kohal mägimatkad, tantsumaratoni
> d, mitmekuised rännakud mööda maailma, intensiivne
> voodiaeroobika, toimib suhe vanamehega paraku pid
> urina.

Miks mind peaks üldse huvitama kõikide meeste, keda ma ei tunne, taha või ütleme ihalda, potents, intelligents, füüsiline vorm jne. Sa ikka pead võimalikuks varianti, et ka selline sinu mõistes "ihaldusväärne" noor mees võib kellegi jumala ükskõikseks jätta?

> paistab jah, et pol
> e sul teooriate kinnituseks oma elust praktilisi n
> äiteid võtta.

Selle peale ütleks - rääkimine hõbe, vaikimine kuld. Aga no oleta, oleta edasi, miks mitte siis. :) Abieluettepanek näikse sul omaenda kvaliteedimärk olivat.

igal reeglil on erandid. mina kahjuk
> s pole sellistega kokku puutunud...ehk siis üle vi
> iekümbiste taatidega, kes suudaks poole nooremast
> mehest enamat pakkuda. (materiaalsed väärtused väl
> ja arvatud, mõnel juhul).

Kes otsib, see leiab, asi pole "vanameestes", asi on sinus. :)

> olle
> s paljude puhul täheldanud selle krampliku tasakaa
> lukuse nimel minevikus kinniolemist ja hirmu tulev
> iku muutuste ees, eelistaks jääda muretu tänase na
> utimise juurde.

Sa näikse ei mõistvat tasakaalu ehk harmooniat. :) Ikka juhtub. Tasakaal on köielkõndimine, mis on kunst ja teostatav kerguse ja elegantsiga, kui sa seda oluliseks pead, omad selleks loomupärast kalduvust ja oskusi ning arusaama. :) Sel juhul mingid muutused ei ole hirmutavad, vaid lihtsalt uued väljakutsed ja võimalused ennast arendada. Ja olemegi alguses tagasi, et suhtumise küsimus, mis ma leian pole sul kindlasti parim võimalik (mida sa nii ilgelt armastad), mida sinu potentsiaal lubanuks. :)

> kui ainult ühel paljudest vii
> ekümbistest onklitest seisab riist nagu tala, mis
> siis ülejäänuid nautimast takistas? paarkümmend aa
> stat noorema näki "kõrge vanus"? selline on minu s
> tatistika. sinu konkreetne elukogemus kindlasti ri
> kastaks lugejate maailmapilti, teoreetilised lambi
> jauramised mitte eriti.

No eks anna märku, kui kuuekümbiselt endast kakskümmend aastat nooremaid vaatama hakkad. :)

> kuskil ehk ongi peidu
> s vitaalsusest pakatavad viiekümbised härrad, kes
> naudivad mängleva kergusega pööraseid tantsumarato
> ne, ronivad mitmekilomeetristes mägedes, harrastav
> ad intensiivset suguelu- kõike seda ilma meditsiin
> iliste abivahenditeta. pole olnud õnne neid kohata
> . ilmselt sinulgi mitte. samas mu jaoks on see nor
> maalne elustiil, mis eeldab võrdväärset partnerit-
> ka puhtfüüsiliselt.

A miks peab kergus olema mänglev, miks peab vanem mees olema võimekuselt olema vaata, et kahekümnesest ülegi, et teda peetaks üldse millekski? Milleks on vaja voodis nautimiseks tantsumaratone teha ja mitmeid kilomeetreid kuhugi ronida?

> teesklevad pigem noored plikad,
> kes orgasmimisest vaid hägust ettekujutust omavad
> . mehele meelejärele tahaks ikka ju olla. omal ses
> suhtes kogemus, tervelt 8 aastat. paljudele naist
> ele jõuab alles kolme- või neljakümbiselt seksi sü
> gavam tähendus ja voodinirvaana nipid kohale.

Vaata, paljudele noortele meestele samamoodi jõuavad "alles kolme- või neljakümbiselt seksi sü
> gavam tähendus ja voodinirvaana nipid kohale". On muidigi erandeid, nagu alati, aga jällegi johtuvalt mitte east, mida sa niiväga armastad, vaid sellest, et "age is just a number". :)
Huvitav, et igasugu pöörasuse ja pompoossuse ja ülivõrrete juures meeldib sulle kasutada sõna "loogiline". :)

> paksu, ebameeldivat, madala I
> Q-ga robustset "täkku" ei vaataks ka siis kui tal
> riist nagu elevandil.

No küll sa vaataks, mis sa ajad, kui tal tõesti oleks nagu elevandil. Nägus, IQne ja vormis mees väikse ja pehme riistaga ei ole ju sinu jaoks valik. :) Palksu saab sporti tegema panna ja dieeditama jne - no sinugune küps naine juba oskaks, paksu neljakümnest sundida on juba nõks raksem, kui tulla selle "sõrme ümber mässimise" jutu juurde.

samas poleks midagi küpse ka
> unihingelise ja vitaalse vanahärra vastu- kui ainu
> lt see va potents alt ei veaks. mõne jaoks ebavaja
> lik pisiasi, minule oluline detail intiimse suhte
> puhul.
> oleme ju tegelikult ühele poole kaldu. l
> ihtsalt mina ei lepi "pooliku paketiga".

Jälle sa ajad endale vastu - sulle kõlbavat ju ainult parim, mitte lihtsalt hea. :) Selleks, vabandage, et "k...ppida" pole suhtes tingimata vaja olla. :)

n46 27. november 2014, kl 12.53
kivike,
hommikune vaidlusedoos veel saamata?

"Jõulupudingi võrdlus illustreeris minu suhtumist objekti, mitte seda kui palju ja kuidas täpselt ma sellega kokku puutun. Sul oleks nagu arvemasin kogu aeg peas, kuigi väidad end hedoinistliku natuuri olevat. Mina näen ka pudrus jõulupudingit ega vulgariseeri seda väljendiga "k...pp", suhtumise küsimus."
kehv võrdlus siis. isegi kui see jõul seal ees peaks sinu jaoks penetreerimisakti kuidagi pühamaks muutma, labasest kepist. et su jaoks eksisteerib ainult kaks äärmust: hedonistid ja arvemasinad? vaata, enamasti on inimesed mitmekülgsemad ja keerukama ehitusega. mõnigi puder maitseb sinu pudingust paremini, isegi kui seda labaseks kördiks nimetada. mitte sõnad ei muuda tegevust vulgaarseks- seda teeb ikka ainult su enda vulgaarne kujutlusvõime.

"Ma peaks nagu sinu peale kuidagi kade olema, et mitu meest lausa korraga olevat sulle abieluetteopaneku teinud? Mitme mehega korraga abielus olla ei olegi meie riigis võimalik. :)"
ei, miks kade. ega abielu pole mingi eriline tippsaavutus naise elus, pigem asjaolude kujunemisel tekkinud elukorraldus. aga küsisid, miks peaks valima ja vastasid ise minu eest:
"Mitme mehega korraga abielus olla ei olegi meie riigis võimalik. :)"
thanks.

"Miks mind peaks üldse huvitama kõikide meeste, keda ma ei tunne, taha või ütleme ihalda, potents, intelligents, füüsiline vorm jne. Sa ikka pead võimalikuks varianti, et ka selline sinu mõistes "ihaldusväärne" noor mees võib kellegi jumala ükskõikseks jätta?"
kindlasti võib, näiteks paadunud lesbinaise.
kuna see potentsiteema sind nii vahtu ajab, siis mingi (abstraktne?) huvi nagu ikka on?

"Kes otsib, see leiab, asi pole "vanameestes", asi on sinus. :)"
no leidsingi ju, korduvalt. aga paluks täpsustust, milles seisnes minu viga. loomulikult viiekümnendates mehel, kes ei suutnud ka eelmisi partnereid rahuldada, surmkindlalt ei saa potentsiprobleemi olla. see lükkaks su savijalgadel teooriad kolinal ümber ja muudaks kogu toreda vaidluse mõttetuks.

"Ja olemegi alguses tagasi, et suhtumise küsimus, mis ma leian pole sul kindlasti parim võimalik (mida sa nii ilgelt armastad), mida sinu potentsiaal lubanuks. :)"
mulle on alati imponeerinud võhivõõraste kõrvalseisjate võime elegantse kergusega määratleda minu eelistuste kvaliteeti ja potentsiaali.

"No eks anna märku, kui kuuekümbiselt endast kakskümmend aastat nooremaid vaatama hakkad. :)"
see aeg polegi ju kosmilise ajaarvamise mõistes mägede taga. aga tahad end juba varakult järjekorda registreerida?

"A miks peab kergus olema mänglev, miks peab vanem mees olema võimekuselt olema vaata, et kahekümnesest ülegi, et teda peetaks üldse millekski? Milleks on vaja voodis nautimiseks tantsumaratone teha ja mitmeid kilomeetreid kuhugi ronida?"
ega peagi. aga liialt suur diapasoon partnerite füüsilise võimekuse vahel tekitab varem või hiljem teatavat võõrandumist, ka alaväärsuskompleksi hädisemas pooles. temperamentsemal naispoolel jääb 2 varianti: oma tantsudest ja ronimistest loobuda või harrastada seda kellegi võõra seltskonnas. mis suhtele just harmooniat ei lisa. kui omavanuste hulgast sobivat ei leia, on mõistlik nooremaid/vitaalsemaid vaadata. jällegi loogiline?
muide, sportlikult vastupidav ja tantsupõrandal hea kehatunnetusega mees on tavaliselt ka voodis super...

"age is just a number". :)"
no nii ongi ju. alati leidub erandeid, kes aja kulule keskmist näppu näitavad. mul lihtsalt ei vedanud oma kändudega- hoolimata suurtest pingutustest jäid nad igas suhtes noortele täkkudele alla. sinu jaoks jutt, minu jaoks läbielatud kogemused.

"Nägus, IQne ja vormis mees väikse ja pehme riistaga ei ole ju sinu jaoks valik. :)"
hmm, kõlab nagu sinu jaoks oleks poolpehme mikroviineriga kavaler kui mitte unistuste mees, siis aktsepteeritav igal juhul. ilmselt siin peitubki meie põhierinevus.

"Palksu saab sporti tegema panna ja dieeditama jne - no sinugune küps naine juba oskaks, paksu neljakümnest sundida on juba nõks raksem, kui tulla selle "sõrme ümber mässimise" jutu juurde."
sportimine ja dieeditamine ajumassi, haritust ja näolapi (eba)meeldivust kardetavasti ei muuda. seega ainult elevandiriistast ei piisa.
no mul õnnestus veel raskema kategooria "ümber sõrme mässimine"- füüsiliselt treenimata ja laisa viiekümnendates
mehe regulaarselt trenni sundimine. mitte et see oleks kerge olnud. vast oli abiks, et treeneriks olin ma ise oma lõppematu entusiasmiga. mis lõpuks siiski otsa sai...

"Jälle sa ajad endale vastu - sulle kõlbavat ju ainult parim, mitte lihtsalt hea. :)"
füüsilises supervormis intelligendist küps džentelmen olekski ilmselt parim. äkki omad infot, kus selliseid jagatakse?

"Selleks, vabandage, et "k...ppida" pole suhtes tingimata vaja olla. "
hmm...üllatav vabameelsuseavaldus sinu poolt. aga pole vahet, kas üheöösuhe või abielu- miks peaks rahulduma poolpehmega, poolikute tunnete, teeseldud orgasmide ja leigevõitu kiresööstudega?
mina ei tea ühtki põhjust.

kivike 27. november 2014, kl 14.37
n46 Kirjutas:
> kehv võrdlus siis. isegi kui see jõ
> ul seal ees peaks sinu jaoks penetreerimisakti kui
> dagi pühamaks muutma, labasest kepist. et su jaoks
> eksisteerib ainult kaks äärmust: hedonistid ja ar
> vemasinad? vaata, enamasti on inimesed mitmekülgse
> mad ja keerukama ehitusega. mõnigi puder maitseb s
> inu pudingust paremini, isegi kui seda labaseks kö
> rdiks nimetada. mitte sõnad ei muuda tegevust vulg
> aarseks- seda teeb ikka ainult su enda vulgaarne k
> ujutlusvõime.

Oi, jälle on elu täis üllatusi! Sinu suhtumine, et miski ei maitse paremini kui sinu pudru on suhtumine. Mina ütlesin vaid, et minul on see teistsugune. Mis puutub labasusi, siis vurgaarne väljendusviis ei jäta ruumi fantaasiale ja kujutlusvõimele. :) Minu sõnad käisid tõesti vaid selle ümber, kuidas inimesed ennast väljendavad ja miks võis olla valitud justnimelt selline moodus. Samuti andsin tagasisidet - oma asi, mis sellega peale hakkad, kui hakkad.

> ei, miks kade. ega abielu pole mingi eriline
> tippsaavutus naise elus, pigem asjaolude kujunemi
> sel tekkinud elukorraldus. aga küsisid, miks peaks
> valima ja vastasid ise minu eest:
> "Mitme meheg
> a korraga abielus olla ei olegi meie riigis võimal
> ik. :)"
> thanks.

Ma nagu otsin ja leian vajaliku, sul on teine lähenemisviis - sina tahad valida mingisuguse hulga seast. :)

> kuna see pot
> entsiteema sind nii vahtu ajab, siis mingi (abstra
> ktne?) huvi nagu ikka on?

Mind paelub eseenesest väide, et ilma suure ja kõvata keegi kooleb ja seda kindlasti enne täpilt peale seda, kui 50 kukub. :)

> no leidsingi ju, korduvalt. aga paluks täpsustust
> , milles seisnes minu viga. loomulikult viiekümnen
> dates mehel, kes ei suutnud ka eelmisi partnereid
> rahuldada, surmkindlalt ei saa potentsiprobleemi o
> lla. see lükkaks su savijalgadel teooriad kolinal
> ümber ja muudaks kogu toreda vaidluse mõttetuks.

Sinu teooria, et enamus mehi (paljukest see protsentuaalselt teebki?) on sellised nagu need mõned, keda sa kohtasid ja kellega pidasid paremaks abielluda, pälvis minu täehelepanu. Sinu isikust on mul savi.

> mulle on alati imponeerinud
> võhivõõraste kõrvalseisjate võime elegantse kergu
> sega määratleda minu eelistuste kvaliteeti ja pote
> ntsiaali.

Sa ise valdad seda nii hästi, et kindlasti märkad. Ma olen sinult juba kõike kuulnud oma eelistuste kohta, kui palju ja kellega ja mismoodi ja mis tunne mul kindlasti oli ja on. Pluss see, miks mind see teema nagu huvitada võiks. :) Aga noh, elegantsi jääb kahjuks väheks sinu sõnakeerutustes.

> see aeg polegi ju kosmilise ajaarvam
> ise mõistes mägede taga. aga tahad end juba varaku
> lt järjekorda registreerida?

See on üks võimalus pareerida ebameeldivat küsimus, vastata küsimusele küsimusega. :) Jällegi, sinu isik on mulle savi, mind huvitab kõnealune teema ja selle tekkelugu.

> ega peagi. aga liialt
> suur diapasoon partnerite füüsilise võimekuse vahe
> l tekitab varem või hiljem teatavat võõrandumist,
> ka alaväärsuskompleksi hädisemas pooles. temperame
> ntsemal naispoolel jääb 2 varianti: oma tantsudest
> ja ronimistest loobuda või harrastada seda kelleg
> i võõra seltskonnas. mis suhtele just harmooniat e
> i lisa. kui omavanuste hulgast sobivat ei leia, on
> mõistlik nooremaid/vitaalsemaid vaadata. jällegi
> loogiline?
> muide, sportlikult vastupidav ja tan
> tsupõrandal hea kehatunnetusega mees on tavaliselt
> ka voodis super...

Mitte alati kahjuks, mitte alati ... Ja sitt iseloom on neil palju tihedamini.

> no nii ongi ju. alati leidub erandeid, kes
> aja kulule keskmist näppu näitavad. mul lihtsalt
> ei vedanud oma kändudega- hoolimata suurtest pingu
> tustest jäid nad igas suhtes noortele täkkudele al
> la. sinu jaoks jutt, minu jaoks läbielatud kogemus
> ed.

Ütles kukk ja nokkis tatti. :)

> "Nägus, IQne ja vormis mees väikse ja p
> ehme riistaga ei ole ju sinu jaoks valik. :)"
> h
> mm, kõlab nagu sinu jaoks oleks poolpehme mikrovii
> neriga kavaler kui mitte unistuste mees, siis akts
> epteeritav igal juhul. ilmselt siin peitubki meie
> põhierinevus.

Jaaah, nii võiks vist öelda, ma vaatad ikka enne seda, mis mehel kõrvade vahela ja siis seda, mis jalge vahel, tundub, et sa vastupidi.

> sportimine ja dieeditamine ajumassi
> , haritust ja näolapi (eba)meeldivust kardetavasti
> ei muuda. seega ainult elevandiriistast ei piisa.

Ma olen kuskil väitnud, et piisab?

> füüsilises super
> vormis intelligendist küps džentelmen olekski ilms
> elt parim. äkki omad infot, kus selliseid jagataks
> e?

Ei no tore, häid kala- ja seenekohti netis jagada. :) A milleks sulle? Sa tundud ju jummala häppi ju.

> üllatav va
> bameelsuseavaldus sinu poolt. aga pole vahet, kas
> üheöösuhe või abielu- miks peaks rahulduma poolpeh
> mega, poolikute tunnete, teeseldud orgasmide ja le
> igevõitu kiresööstudega?
> mina ei tea ühtki põhj
> ust.

Sa loed jälle mööda. Mind huvitas eranditult väide, ma ei tea küll, mitme täpselt ja kas see ongi nii oluline tegelt, mehe pealt tehakse üldistus, et 90% miskist on täpilt selline nagu ettetulnud mõni. :) Lähtudes veel seisukohats, et ise ollakse midagi erakordset, mis midagi tavalist ehk seda va 90% esindavat endale ligi ei tõmba või lase. :)

siresäär 27. november 2014, kl 15.33
n46 Kirjutas:
> muide, sportlikult vastupidav ja tan
> tsupõrandal hea kehatunnetusega mees on tavaliselt
> ka voodis super...

Kinnitan. Aga tal peab olema ka temale sobiv partner.

kivike 27. november 2014, kl 16.25
Selliste meeste hulgas tuleb ette ka pettumusi ekstra naiste jaoks, kuna võib gei otsa komistada, kellel nii või naa naiste peale kõvaks ei lähe, ükskõik, mis vanuses. :)

n46 28. november 2014, kl 12.37
siresäär,
eeldades, et mehel pole aju asemel põhukott- miks peaks ta endale ebasobiva partneri valima?

kivike,
"Mis puutub labasusi, siis vurgaarne väljendusviis ei jäta ruumi fantaasiale ja kujutlusvõimele. :)"
üks korralik kepp pakub kehale ja kujutlusvõimele sama palju kui poliitkorrektne seks. puhtalt sinu enda probleem kui su jaoks see eelkõige vulgaarsusega seostub.

"Ma nagu otsin ja leian vajaliku, sul on teine lähenemisviis - sina tahad valida mingisuguse hulga seast. :)"
no mõni otsib ja leiab mitu vajalikku. aga nagu ise targalt mainisid, pole meie riigis polügaamia seaduslikult aktsepteeritud. või millist lähenemisviisi oleks siis mõistlik kasutada?

"Mind paelub eseenesest väide, et ilma suure ja kõvata keegi kooleb"
sarnaselt paeluvad mind kinnitused tohutust rahulolust iseenda ja seksivaba eluga. et ehk ongi võimalik?

"Sinu teooria, et enamus mehi (paljukest see protsentuaalselt teebki?) on sellised nagu need mõned, keda sa kohtasid ja kellega pidasid paremaks abielluda, pälvis minu täehelepanu."
ootaks huviga kellegi vastupidiseid tähelepanekuid- kogemusi viiekümnendates seksijumalatega, kes noortele täkkudele igas asendis ära teeksid. miskipärast pole kiidulaulu vanameeste riistadele märgata olnud. seega jääb üle toetuda omaenda kogemustele. mis on enam kui piisavad väikese statistika tegemiseks.

"Ütles kukk ja nokkis tatti. :)"
oli see näide eriti elegantsest sõnakeerutuskunstist? kõrgeim pilotaaž. peab kõvasti pingutama, et sinu tasemele jõuda.

"Jaaah, nii võiks vist öelda, ma vaatad ikka enne seda, mis mehel kõrvade vahela ja siis seda, mis jalge vahel, tundub, et sa vastupidi."
oletame, et kõrvadevahega on kõik kombes. aga voodis selgub, et püksis peituv jätab kõvasti soovida ja nirvaanast jääd sama kaugele kui janusse surnud kaamel lähimast oaasist. variant 1- lepid olukorraga ja käid peale vahekorda vetsus salaja näppu panemas? 2- lepid olukorraga, rahuldamatusest niuksudes? 3- saadad hädise donhuani pikalt, et nooremat ja kobedamat proovida?

"> sportimine ja dieeditamine ajumassi
> , haritust ja näolapi (eba)meeldivust kardetavasti
> ei muuda. seega ainult elevandiriistast ei piisa.
Ma olen kuskil väitnud, et piisab?"
sa väitsid, et minule piisab ainult pirakast töökorras riistast. kuigi mina seda kuskil väitnud pole.

"Ei no tore, häid kala- ja seenekohti netis jagada. :) A milleks sulle? Sa tundud ju jummala häppi ju."
ei saa kurta jah hetkel. aga kindlasti rõõmustaksid sajad üksildased keskealised daamid kui paljastaksid salakoha, kus viiekümbised füüsiliselt supervormis intelligentsed džentelmenid ootevalmilt ringi patseerivad.

"Lähtudes veel seisukohats, et ise ollakse midagi erakordset, mis midagi tavalist ehk seda va 90% esindavat endale ligi ei tõmba või lase. :)"
täiesti vale arusaam, et erakordsus tavalisust ligi ei tõmba. aja jooksul lihtsalt õpid enda jaoks ebasobivat julmalt välja praakima. mitte et peaksin end mingiks erakordsuseks. teatud tingimustele peab aga mees vastama- võimalik, et need tunduvad mõne jaoks lihtsurelikule saavutamatud.
aga kuidas see seostub sinu avastusega, et k.eppimiseks ei peagi suhtes olema- jäi arusaamatuks.

geidest. olin kunagi lähedases sõbrasuhtes biseksuaalse kutiga. väitis, et erutub ka naiste peale, aga suhtes oli vaid...boyfriendidega. oleksime äärepealt voodisse jõudnud, aga miski alateadvuses lõi justkui bloki ette. jäigi mulle ilusaks mänguasjaks, mis märjaks ajada ei suutnud. homofoobiks samas end ei pea.

kivike 28. november 2014, kl 13.16
n46 Kirjutas:
> üks korralik kepp paku
> b kehale ja kujutlusvõimele sama palju kui poliitk
> orrektne seks. puhtalt sinu enda probleem kui su j
> aoks see eelkõige vulgaarsusega seostub.

Pidasin vulgaarseks sinu väljendusviisi seksi kohta, mitte seksi ennast. Dziises, n46, pead funkstsionaalset lugemisoskust arendama veits vist?

> no mõni otsib ja leiab mitu vajalikku.
> aga nagu ise targalt mainisid, pole meie riigis po
> lügaamia seaduslikult aktsepteeritud. või millist
> lähenemisviisi oleks siis mõistlik kasutada?

A kuidapidi polügaamia puudutab potentsi keskealistel? Pealegi, ma ei saa aru, mis see sind nii tatti pritsima paneb, kui sa oled oma õnnelikus suhtes õnnelik. Pooltühja ja pooltäis klaasi küsimus.

> sarnaselt paeluvad mind ki
> nnitused tohutust rahulolust iseenda ja seksivaba
> eluga. et ehk ongi võimalik?

Mul jäi vale mulje, et sinu elu on "ei päevagi ilma seksita"?

> ootaks huviga kellegi vastupi
> diseid tähelepanekuid- kogemusi viiekümnendates se
> ksijumalatega, kes noortele täkkudele igas asendis
> ära teeksid. miskipärast pole kiidulaulu vanamees
> te riistadele märgata olnud. seega jääb üle toetud
> a omaenda kogemustele. mis on enam kui piisavad vä
> ikese statistika tegemiseks.

Kogu su jutuke, mida meeste kohta vestad, on lugu sinust endast ehk naisest tegelt.

> oli see näide eriti elegants
> est sõnakeerutuskunstist? kõrgeim pilotaaž. peab k
> õvasti pingutama, et sinu tasemele jõuda.

Ooo, et kui tehti/öeldi üks kord, siis peaks alati? Mul savi, mis sa minu persooni kohta arvad, really. :)

> aga voodis selgub,
> et püksis peituv jätab kõvasti soovida ja nirvaan
> ast jääd sama kaugele kui janusse surnud kaamel lä
> himast oaasist.

See puudulikkus, mis kõrvade vahel on, häirib mind inimestes tüki tüki maad rohkem - kõigiga ei jõua ega taha seksida, aga huvitavaid inimesi kohata ja tunda on alati tore.

variant 1- lepid olukorraga ja käi
> d peale vahekorda vetsus salaja näppu panemas? 2-
> lepid olukorraga, rahuldamatusest niuksudes? 3- sa
> adad hädise donhuani pikalt, et nooremat ja kobeda
> mat proovida?

Variant 4 - leiame koos lahenduse, milline iganes see siis oleks. :) Sest "Amor vincit omnia." :):):)

> Ma olen kuskil väitnud, et
> piisab?"
> sa väitsid, et minule piisab ainult p
> irakast töökorras riistast. kuigi mina seda kuskil
> väitnud pole.

Oled ikka, kõva riist "roosa lehviga", vastasel juhul - loetlesid mulle 3 varianti.

> aga kindlasti rõõmustaksid sajad üksildased ke
> skealised daamid kui paljastaksid salakoha, kus vi
> iekümbised füüsiliselt supervormis intelligentsed
> džentelmenid ootevalmilt ringi patseerivad.

Võõras mure.

> aga kuidas
> see seostub sinu avastusega, et k.eppimiseks ei pe
> agi suhtes olema- jäi arusaamatuks.

Nüüd ei saa jälle mina aru, mis sulle arusaamatuks jääb.

n46 30. november 2014, kl 14.09
kivike,

"Pidasin vulgaarseks sinu väljendusviisi seksi kohta, mitte seksi ennast. "
teeme veel kord puust ja punaselt ette: ükskõik kui vulgaarne või mahlakas väljendusviis ei saa mõjuda häirivalt kui sa sellega seonduvat tegevust sisimas labaseks ei suuda pidada.

"A kuidapidi polügaamia puudutab potentsi keskealistel? Pealegi, ma ei saa aru, mis see sind nii tatti pritsima paneb, kui sa oled oma õnnelikus suhtes õnnelik."
kuna jutt oli valikutest, siis jõudsimegi otsaga polügaamiani välja. ei hakka eelmisi postitusi üle kordama.
sinu jaoks vaidluslõbu=tatipritsimine ja kindlasti seostatav õnnetus suhtes olemisega? no ära otsusta alati enda järgi...

"Mul jäi vale mulje, et sinu elu on "ei päevagi ilma seksita"?
miskipärast sulle meeldib jah mulle sõnu suhu panna. täisväärtuslik suhe pole võimalik ilma rahuldustpakkuva sugueluta- pigem see oli mõte, millele mõnel kole raske pihta saada.

"Kogu su jutuke, mida meeste kohta vestad, on lugu sinust endast ehk naisest tegelt."
ääretult nutikas oled mõnikord.

"Ooo, et kui tehti/öeldi üks kord, siis peaks alati? Mul savi, mis sa minu persooni kohta arvad, really. :)"
loomulikult on sul savi minu arvamusest. aga taoliste kuke tatinokkimise argumentidega kujundad endast ja oma diskuteerimise tasemest paratamatult teatud mulje, mida hiljem ka kõige ponnistatum verbaalne elegants ümber lükata ei suuda.

"- kõigiga ei jõua ega taha seksida, aga huvitavaid inimesi kohata ja tunda on alati tore."
miks peakski Kõigiga seksima? jutt oli pigem pettumusest huvitava inimesega voodissemaandumisel. et kas kangelaslikult suhet jätkata või siirduda uutele jahimaadele.

"Sest "Amor vincit omnia." :):):)"
oled kindel, et siin platoonilist armastust silmas peetakse?

"Võõras mure."
pigem ikka see mure, et parima tahtmise juures on viiekümbisel vitaalsel naisel väga keeruline trehvata füüsilises supervormis, ajudega omaealist või vanemat härrasmeest. kui sa voodivõimekust ja mehelikku ilu absoluutselt ei tähtsusta, siis muidugi palju lihtsam kaisukaru leida.
või oled kohanud palju sellise vanuse ja välimusega küpseid mehi?
http://sport.delfi.ee/news/voitlussport...

"Nüüd ei saa jälle mina aru, mis sulle arusaamatuks jääb."
ju siis muutus vestlus liiga filosoofiliseks. aga lõbus ikkagi, eks.

;)) 30. november 2014, kl 14.40
siresäär Kirjutas:
> n46 Kirjutas:
> ---------------------------------
> ----------------------
> > muide, sportlikult vas
> tupidav ja tan
> > tsupõrandal hea kehatunnetuseg
> a mees on tavaliselt
> > ka voodis super...
>
>
> Kinnitan. Aga tal peab olema ka temale sobiv pa
> rtner.

Agnes, sina vä?:)

heh, 30. november 2014, kl 16.37
N46 ja Kivike - vist ikka ei ole neid sarasilmseid salge umber, et nonda palju aega teooriale raisata?

n46 01. detsember 2014, kl 01.57
heh,
õnneks ei piirdu ööpäeva pikkus selle delfis raisatud tunnikesega.
kivikese sälgude, kronuda ja muude kabjaliste kohta andmed puuduvad. aga minu täkk pere ülalpidajana ei saa tõesti pidevalt magamistoas valvepositsioonil olla. õnneks vibraator komandeeringus ei käi...

n46-le 01. detsember 2014, kl 07.39
kas sinu kontakti saaks? isiklik mitte pahatahtlik küsimus oleks.

kivike 01. detsember 2014, kl 08.02
n46 Kirjutas:
> kivike,
> teeme
> veel kord puust ja punaselt ette: ükskõik kui vulg
> aarne või mahlakas väljendusviis ei saa mõjuda häi
> rivalt kui sa sellega seonduvat tegevust sisimas l
> abaseks ei suuda pidada.

Ülla, ülla, saab küll mõjuda häirivalt - ma hindan kombeid ja ilusat kõnepruuki, ei meeldi justnimelt labane väljendusviis teemast olenemata. :)

> kun
> a jutt oli valikutest, siis jõudsimegi otsaga polü
> gaamiani välja. ei hakka eelmisi postitusi üle kor
> dama.
> sinu jaoks vaidluslõbu=tatipritsimine ja
> kindlasti seostatav õnnetus suhtes olemisega? no
> ära otsusta alati enda järgi...

Tati pritsimene on seotud lahmimisega, mitte õnnetus suhtes olemisega. Jällegi "k...ppimiseks" pole vaja suhtes olla.

> loomulikult on sul s
> avi minu arvamusest. aga taoliste kuke tatinokkimi
> se argumentidega kujundad endast ja oma diskuteeri
> mise tasemest paratamatult teatud mulje, mida hilj
> em ka kõige ponnistatum verbaalne elegants ümber l
> ükata ei suuda.

No ütleks selle peale ka savi. :)

> miks peakski Kõigiga seksima? ju
> tt oli pigem pettumusest huvitava inimesega voodis
> semaandumisel. et kas kangelaslikult suhet jätkata
> või siirduda uutele jahimaadele.

Mõte, mida püüdsin sinuni vahendada, et see, mis inimesel on kõrvade vahel on tüki maad olulisem kui see, mis jalge vahel. Sa ei ole nõus, aga ok.

> "Sest "Am
> or vincit omnia." :):):)"
> oled kindel, et siin
> platoonilist armastust silmas peetakse?

Armastus on armastus, kuidas seda jagada? Suhe võib olla platooniline, mitte armastus. :)

> pigem ikka see mure, et parima taht
> mise juures on viiekümbisel vitaalsel naisel väga
> keeruline trehvata füüsilises supervormis, ajudega
> omaealist või vanemat härrasmeest. kui sa voodivõ
> imekust ja mehelikku ilu absoluutselt ei tähtsusta
> , siis muidugi palju lihtsam kaisukaru leida.

Väga tinglikult öeldes võib viikümnesel naisel olla partner kohatud juba mõned aastad enne. :)

> või oled kohanud palju sellise vanuse ja välimuseg
> a küpseid mehi?
> http://sport.delfi.ee/news/voit
> lussport/poks/fotod-uskumatu-mees-62-aastane-filmi
> legend-mickey-rourke-astub-profipoksiringi?id=7025
> 3437

Mickey Rourke pole mulle ka noorena meeldinud, issand, öäääkkk.

Agnes 01. detsember 2014, kl 08.06
Keda see huvitab, kes mingile kapsatynnile pole meeldinud.

kivike 01. detsember 2014, kl 08.26
Savi, Agnes, tõmba oma hommikune konjak tundlasse või oled järgi jätnud?

auguke 01. detsember 2014, kl 11.11
Milline kõnepruuk proua kivikesel, häbene!

kivike 01. detsember 2014, kl 11.26
Nagu ütleb n46, "ükskõik kui vulgaarne või mahlakas väljendusviis ei saa mõjuda häirivalt kui sa sellega seonduvat tegevust sisimas labaseks ei suuda pidada". Seega, n46 on üks mitte nii haruldasi inimesi, kelle jaoks "sisu" on "content", mida võib ja saab valada suvalisse vormi, mis ei peegelda selle sisu ega ole sellega kuidagi seotud. Inimesele, kes kapsatünne loobib, kohane vastus. :) Ja ma ei häbene sellepärast. :)

n46 02. detsember 2014, kl 14.12
kõik isiklikumat laadi heatahtlikud ja pahatahtlikud küsimused paluks suunata delfi privaatsõnumitesse.

kivike,
"ma hindan kombeid ja ilusat kõnepruuki, ei meeldi justnimelt labane väljendusviis teemast olenemata"
"ilus" kõnepruuk a la "öäääääääk kukk nokkis tatti, tatipritsimine" ja kui argumendid otsas, siis loomulikult iga asja peale "mul on savi". ainult et milleks norida "kepi" kallal kui omaenda labasus pidevalt välja lööb. pada sõimab katelt?

"Tati pritsimene on seotud lahmimisega, mitte õnnetus suhtes olemisega."
no milleks siis küsid oma kaunis kõnepruugis:
"Pealegi, ma ei saa aru, mis see sind nii tatti pritsima paneb, kui sa oled oma õnnelikus suhtes õnnelik."
siit järeldub, et sinul tekib teatud "pritsimisvajadus" ainult õnnetus suhtes või kuival vireledes?

"Jällegi "k...ppimiseks" pole vaja suhtes olla."
milleks seda pidevalt nagu mantrat korrutada? pole vahet, kas üheöösuhe või abielu, oma vajadusi respekteeriv naine eelistab kvaliteetkeppi ja töökorras riista. või pead suhtes mitteolemise all silmas vibraatori soetamist öökapi sahtlisse? no aga selleltki riistapuult eeldaks ju mõningast kvaliteeti, vähemalt korralike akude näol.

"Mõte, mida püüdsin sinuni vahendada, et see, mis inimesel on kõrvade vahel on tüki maad olulisem kui see, mis jalge vahel."
olulisem on see vaid voodissejõudmise hetkeni. ainult kuldsest ajust, lennukatest ideedest ja doktorikraadist täisväärtuslikuks kepiks ei piisa. see oli mõte, mida püüdsin sinuni vahendada.

"Armastus on armastus, kuidas seda jagada? Suhe võib olla platooniline, mitte armastus. :)"
midagi uut sinu jaoks:
Platooniline armastus - algselt tähendas armastust idee vastu (Platoni järgi), hiljem ka sugupoolte vaheline, kuid aseksuaalne.
http://miksike.ee/docs/elehed/6klass/4soprus...

"Väga tinglikult öeldes võib viikümnesel naisel olla partner kohatud juba mõned aastad enne. :)"
siin oli ilmselgelt jutt naistest, kes pole seda partnerit kohanud või on eelneva partneri kaotanud, lahkumineku või lesestumise tagajärjel. võid uskuda, et selliseid keskealisi on päris palju.

"Mickey Rourke pole mulle ka noorena meeldinud, issand, öäääkkk."
küsimus pole isiklikus sümpaatias. aga kui palju sellises vanuses samal tasemel füüsilise vormi säilitanud mehi sa reaalselt tunned?
Rourke muide mängis kunagi ühe erootilise filmirolliga end miljonite naiste märgadesse fantaasiatesse. respekt, et ta veel praegugi ajahambale keskmist näppu näitab. kunagi oli see mees tõsine kompvek ikka.
http://marienightandday.blogspot.ch/2012...
mõnel mehel lihtsalt on selline nägu peas, et ta on voodis mega.

kivike, kui sul muid põnevaid argumente lisada pole, siis oma "mul on savi" võid vabalt enda teada jätta. see juba nii äraleierdatud.

kivike 02. detsember 2014, kl 14.37
n46 Kirjutas:
> kivike, kui sul muid põnevaid argum
> ente lisada pole, siis oma "mul on savi" võid vaba
> lt enda teada jätta. see juba nii äraleierdatud.

Jääb nii. :) Targem annab järele.

irww 02. detsember 2014, kl 16.21
targem andis omaenda lollusele järele.

kivike 02. detsember 2014, kl 17.01
Olgu ka sinu päev helge, irww! :)

kivike pulbriks 03. detsember 2014, kl 00.17
Kivile tehti 1:0 ära nagu naksti. Teinekord vaadaku vastaseid oma liigast,vastavalt oma ajumahule.

kivike 03. detsember 2014, kl 07.39
Ütles kukk ja nokkis tatti. Nähtavasti on ka sinu päev, kivike pulbriks, korda läind selle sisuka repliigi defekatsiooni tagajärjel. :) Musi, musi!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!