Ma ei teadnudki, et tõeline elu keeb hoopis siin, kus delfi kaks kõige kaunimat blondiini (mõtlen seda tõsiselt) mõõtu võtavad.
<Agnes 09. november 2014, kl 17.53 Pea 50stel ongi sääred veel need, millest räägitakse ja profiilipildiks saab, kas ülemine või alumine ots :)<
Vabandust, aga see oli mõeldud punapeale, kellele ei meeldinud, et ma võõraid jalgu enda nime kõrval presenteerin. Sina ei näinud aga mu selgitust, et pildile kahjuks ei mahtunud terve mu tünnkere, ripprinnad ja jube vanaeide lõust. Aga kriitika jõudis kohale, seepärast eemaldasin enda segadust tekitavad koivad.
<Agnes 09. november 2014, kl 18.55 "tutvumisnurgakeses nägid trikoovooru pildi üle chekkinud vaalaspetsid.."
OMG! Eks see ütleb nii mõndagi :)
Aga no, kui juba TiBi nii ütles ja tema suu on ju täitsa täis..paraku manipuleerivaid valesid.<
Jälle õige!
Eelpool oli veel konstruktiivset kriitikat minu suhtes, kuigi mitte nimeliselt nimetatult..aga jah, sul on jälle õigus....ma olen vana kole paks kapsatünn, mis seisab koos vaid vitsadega, keegi minuga tutvuda ei taha,.. see pole ka mingi saladus ja mu suu on tõesti täis manipuleerivaid valesid, seepärast ükski mees oma kalleimat vara mu suhu ei usaldagi.
<Agnes 09. november 2014, kl 20.24 Ei. Ei. Seda kindlasti mitte!!!
Kui see ka nii oleks, siis mina kaotaks - kaalukategooriad on erinevad ja mul pole kullast kah ja..Mjah :)<
Jälle õige! Me võistleme erinevates kaalukategooriates, mina olen ju tünnkaalus.
<N46 Agnes,mida hirmsat manipuleeriv TäitsaBlond sulle siis kokku valetas? end ilusamaks ja nooremaks või oma juuksevärvi või sugu? äkki on hoopis karvasjalgse kiimase onkliga tegemist? sel juhul oleks tema orgastilised sõnavõtud minu pildikese aadressil mõistetavamad.<
See on vale!
Ma ei tea, kust on küll liikvele läinud legend, et ma pean ennast ilusaks ja nooreks ja saledaks. Agnes veetis minuga tunde ja öid, pühkides mu pisaraid ja lohutades, et sinust on ju veel koledamaid ja vanemaid...Suur tänu sulle, Agnes, selle eest, sain tänu sinule oma enesekindluse tagasi.
Mingi onkel ma pole kindlasti ja naiste peale ma ka ei erutu....mul on lihtsalt komme öelda välja seda, mida mõtlen....ja n46, sa oled tõesti ülikena naine ja Agnes on seda samuti. Vaimse orgasmi sain vaid sellest, et delfimehehed ka sinu näol ühte „vana vaala“ nägid.
Kordame siis veelkord üle, ...olen vana paks ja kole manipuleeriv madu, keda ei taha mitte ükski mees, seepärast ma siin 24/7 ju üksi! istungi...ja pole ma ealeski end ilusmaks, targemaks ega paremaks valetanud...sellest luulutavad teised.
Agnes, sa sobid n46-ga palju paremini, vähemalt võitlete samas kaalukategoorias ja oleks sulle, erinevalt minust, meesterindel tõsine konkurent.
Vabandage nüüd mind, ma siirdun tutvumise nurka tagasi mittetutvuma, kus on kõikide koledate vanade vaalade kogunemiskoht.
Ps. Agnes!Mõeldes tagasi „vanale ajale“, meenutan sinust vaid head ja ei tahaks enda nime ei otseselt ega ka varjatult siin ega ka kuskil mujal enam näha.
Loodan, et tuhanded lugejad nüüd suurest erutusest kohvi kurku ei tõmmanud:)
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 12.11.2014 09.53.