Feministi nurgake
kas sellisel suhtel on tulevikku?
Täitsa Charming 14. november 2014, kl 17.47 |
mina 14. november 2014, kl 17.58 |
ei saa jälle aru, kuidas inimene ei tunne ära vägivaldsust?!
kas kui on skorpion, kas siis on ameerika mäed kuidagi kergemad taluda või võimalikud kolakad pehmemad?
suhtesse minnakse julgelt ja kindlalt. ei ole ju üldse kohustust koos olla.
muidugi elad sa oma elu. naisi, kes tappa on saanud, on enne sind tuhandeid, on praegu ja on ka tulevikus. sinu saatus on teistele tilk meres. lähedaste eest hakkad varjama- samuti nagu tuhanded ohvrid enne sind. häbi ju rääkida. võõrastel suva, selles ei olegi midagi erilist. sinu elu.
sina oled sõltlane(ma ju armastan teda). sa toidad ja võimaldad tema agressiivsust. kes ei ole tunnetest sõltuv- kaob, lööb pea selga ja läheb koos oma armastusega, sest ta armastab ennast ka.
kas kui on skorpion, kas siis on ameerika mäed kuidagi kergemad taluda või võimalikud kolakad pehmemad?
suhtesse minnakse julgelt ja kindlalt. ei ole ju üldse kohustust koos olla.
muidugi elad sa oma elu. naisi, kes tappa on saanud, on enne sind tuhandeid, on praegu ja on ka tulevikus. sinu saatus on teistele tilk meres. lähedaste eest hakkad varjama- samuti nagu tuhanded ohvrid enne sind. häbi ju rääkida. võõrastel suva, selles ei olegi midagi erilist. sinu elu.
sina oled sõltlane(ma ju armastan teda). sa toidad ja võimaldad tema agressiivsust. kes ei ole tunnetest sõltuv- kaob, lööb pea selga ja läheb koos oma armastusega, sest ta armastab ennast ka.
lahutatud naine 14. november 2014, kl 23.15 |
Elu ja inimesi näinuna ütlen, et tegemist on ilmselge vaimse vägivallaga. Et vabastada sind tema mahajätmise lõplikku otsust südametunnistuspiinades, loe palun läbi raamat "Miks ta seda teeb? Mida mõtlevad vihased ja kontrollivad mehed?" Pärast selle raamatu läbi lugemist lahkud temast kerge südamega, luban seda.
http://www.rahvaraamat.ee/p/miks-ta-seda-teeb-kuidas-m%C3%B5tlevad-vihased-ja-kontrollivad-mehed/385227/et?isbn=9789949333028
http://www.rahvaraamat.ee/p/miks-ta-seda-teeb-kuidas-m%C3%B5tlevad-vihased-ja-kontrollivad-mehed/385227/et?isbn=9789949333028
karusoo kanep 15. november 2014, kl 00.44 |
politesisse vaja anda 15. november 2014, kl 00.56 |
muidugi 15. november 2014, kl 08.26 |
on ka võimalus,kui armastus suur,palu jumalalt abi.
vaata enda sisse ja püüa näha,mis paneb teda niimoodi käituma.
kui ta pole alkohoolik,võib põhjus olla teistes naistes ja pettumustes.
põhiline,püüa jagu saada hirmust,vihast ja etteheidetest ja muidugi armukadedusest.
mediteerimine võib aidata,sest see mees on tulnud su ellu midagi õpetama,kui sellest õpid,ootab sind õnnelikum suhe,kui ei,siis komistad jälle.
vaata enda sisse ja püüa näha,mis paneb teda niimoodi käituma.
kui ta pole alkohoolik,võib põhjus olla teistes naistes ja pettumustes.
põhiline,püüa jagu saada hirmust,vihast ja etteheidetest ja muidugi armukadedusest.
mediteerimine võib aidata,sest see mees on tulnud su ellu midagi õpetama,kui sellest õpid,ootab sind õnnelikum suhe,kui ei,siis komistad jälle.
daa... 15. november 2014, kl 19.12 |
õpetama 15. november 2014, kl 22.29 |
muidugi jälle 17. november 2014, kl 07.59 |
Minul oli ka selline suhe ja ausalt see mees ei leidnudki endale ideaalnaist,kellega tal neid pingeid poleks olnud.
Ta mõistis lõpuks ise.et minul on temata parem ja jäime sõpradeks.Muidugi rahutuseperioodil ma tema kõnedele ei vastanud,sest sealt tuli ainult armukadetat sõimu.Kui maha rahunes saime jälle suhelda normaalselt.
Koos sellisega enam ei elaks,lihtsalt ma mõistan nüüd selliste meeste pingete tagamaid ja tean,et ka nemad on kannatajad.
Usun,et ka mõni naine kindlasti saaks nendega hakkama,on sel vaid mõtet,kui normaalseid mehi on külluses.
Ta mõistis lõpuks ise.et minul on temata parem ja jäime sõpradeks.Muidugi rahutuseperioodil ma tema kõnedele ei vastanud,sest sealt tuli ainult armukadetat sõimu.Kui maha rahunes saime jälle suhelda normaalselt.
Koos sellisega enam ei elaks,lihtsalt ma mõistan nüüd selliste meeste pingete tagamaid ja tean,et ka nemad on kannatajad.
Usun,et ka mõni naine kindlasti saaks nendega hakkama,on sel vaid mõtet,kui normaalseid mehi on külluses.
No just 18. november 2014, kl 04.49 |
"vaata enda sisse ja püüa näha,mis paneb teda niimoodi käituma."
Keegi ei pea teisele täiskasvanud inimesele hakkama terapeudiks. Mis iganes see on, mille pärast ta selline on, kas lapsep6lvekodu, geenid vms, see ei 6igusta temapoolset käitumist sinu suhtes. Mitmed on juba vastanud, et su mehe käitumine on tyypiline vägivaldse manipuleeriva inimese käitumine ja see ei parane, vaid muutub aasta-aastalt hullemaks. Varsti hakkab ka sulle rusikaid näitama, nagu neile v66rastele pidudel. Ytlesid ise ka, et muudkui tegeled sellega, kuidas olla allaheitlik ja käituda nii, et mitte anda talle p6hjust vihastamiseks. Kui tahadki kogu ylejäänud elu nii elada, et iga asja juures m6tled eelk6ige sellele, ega su mees pahaks ei pane, siis lase käia.
Elasin sellist elu 6 aastat, enne kui julgesin ära minna. Parim otsus, mille siiani olen teinud. Paar aastat elasin oma elu ja tundsin, kui hea ja rahulik on, kui ei pea kogu aeg ainult närvihaige inimese tujude peale m6tlema. Nyyd olen uues suhtes, kus ei eksisteeri mitte yhtki sellist probleemi ja elu on lill.
Ja härra Karusoole teadmiseks - vägivaldsete meeste (v6i ka naiste) puhul EI OLE probleemiks alkohol. Ei maksa alkoholi igale poole toppida.
Keegi ei pea teisele täiskasvanud inimesele hakkama terapeudiks. Mis iganes see on, mille pärast ta selline on, kas lapsep6lvekodu, geenid vms, see ei 6igusta temapoolset käitumist sinu suhtes. Mitmed on juba vastanud, et su mehe käitumine on tyypiline vägivaldse manipuleeriva inimese käitumine ja see ei parane, vaid muutub aasta-aastalt hullemaks. Varsti hakkab ka sulle rusikaid näitama, nagu neile v66rastele pidudel. Ytlesid ise ka, et muudkui tegeled sellega, kuidas olla allaheitlik ja käituda nii, et mitte anda talle p6hjust vihastamiseks. Kui tahadki kogu ylejäänud elu nii elada, et iga asja juures m6tled eelk6ige sellele, ega su mees pahaks ei pane, siis lase käia.
Elasin sellist elu 6 aastat, enne kui julgesin ära minna. Parim otsus, mille siiani olen teinud. Paar aastat elasin oma elu ja tundsin, kui hea ja rahulik on, kui ei pea kogu aeg ainult närvihaige inimese tujude peale m6tlema. Nyyd olen uues suhtes, kus ei eksisteeri mitte yhtki sellist probleemi ja elu on lill.
Ja härra Karusoole teadmiseks - vägivaldsete meeste (v6i ka naiste) puhul EI OLE probleemiks alkohol. Ei maksa alkoholi igale poole toppida.
vince 18. november 2014, kl 10.44 |
vaidleks vastu viimasele . Tapmised, kaklused,rasked liiklusavariid, peretülid jne jne. On siiski suures enamuses sooritatud alkoholi joobes isikute poolt. Seega julgeks statistikale tuginedes väita et siiski mängib seos alkoholi ja nende pahade asjade vahel olulist rolli.Kuskilt nagu ei ole lugeda kanepiuimas olnud inimeste sooritatud vägitegudest. Asi on selles et alkohol on tehtud süütuks aineks ja on ühiskonnas kõikide poolt aksepteeritud. Kanepit mis on tegelikult suisa raviomadustega üldist enesetunnet ja tuju tõstev taim, on aga demoniseeritud pikki aastaid.
Urmo Karusoo 18. november 2014, kl 16.49 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 64 |
NCADD (National Council on Alcoholism and Drug Dependence) andmetel on alkohol faktoriks 40% vägivallakuritegudes.
Olen pikalt ametkondi pommitand, et nad Eesti kohta statistikat avaldaks a tulutult.
Ei vasta mu küsimustele ei arstid, psühhiaatrid, politseinikud ega riigikogulased... Kütavad ainult süüdimatult propagandat meediasse ja inimesed usuvad pimesi. Nagu siingi teema all näha on?.
Otsige netist fakte, mitte kinnitust ona veendumustele ja võite üllatuda.
Olen pikalt ametkondi pommitand, et nad Eesti kohta statistikat avaldaks a tulutult.
Ei vasta mu küsimustele ei arstid, psühhiaatrid, politseinikud ega riigikogulased... Kütavad ainult süüdimatult propagandat meediasse ja inimesed usuvad pimesi. Nagu siingi teema all näha on?.
Otsige netist fakte, mitte kinnitust ona veendumustele ja võite üllatuda.
narkootikum 18. november 2014, kl 17.59 |
valetajale 18. november 2014, kl 18.02 |
karusoo kirjutab: Kanepit mis on tegelikult suisa raviomadustega üldist enesetunnet ja tuju tõstev taim, on aga demoniseeritud pikki aastaid.
----------
paluks viidet teaduslikule uurimistööle.
mis näitab kanepi soovitamist juba imikutele, kuna pidavat ju tuju tõstma. Järsku imikud unustaks ju nutu?
Karusoo naerab siis sügamest ja kogu aeg st 24 tundi ööpäevas, tänu kanepi tujutõstvatele omadustele?
ja mina mõtlen, miks ta tekstid nii naljakad on?
-------------
tegelt pidavat kanep ikka aju hävitama. kergem neil, kel polegi enam midagi hävitada.
----------
paluks viidet teaduslikule uurimistööle.
mis näitab kanepi soovitamist juba imikutele, kuna pidavat ju tuju tõstma. Järsku imikud unustaks ju nutu?
Karusoo naerab siis sügamest ja kogu aeg st 24 tundi ööpäevas, tänu kanepi tujutõstvatele omadustele?
ja mina mõtlen, miks ta tekstid nii naljakad on?
-------------
tegelt pidavat kanep ikka aju hävitama. kergem neil, kel polegi enam midagi hävitada.
kanep 18. november 2014, kl 18.17 |
ah loodusest 18. november 2014, kl 18.19 |
Urmo Karusoo 18. november 2014, kl 19.25 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 64 |
17.59.
Ma loodan, et ei sina ega su perekond ei saa teada, miks on kanep parem, kui alkohol... Kahjuks aga õpivad rumalad vaid oma kogemustest ja see õpetav koogemus oleks natuke liiga julm, et seda soovida kellelegi, kes on tahtlikult teadmatuses...
Aga kindlasti on ka neid, kes on ei ole teadmatuses tahtlikult vaid on teemat põgusalt vaid kohaliku meedia kaudu puudutanud... Neile soovitaksin guugeldada kolm märksõna "alcohol cannabis violence" ja vaadake ise.
Ma loodan, et ei sina ega su perekond ei saa teada, miks on kanep parem, kui alkohol... Kahjuks aga õpivad rumalad vaid oma kogemustest ja see õpetav koogemus oleks natuke liiga julm, et seda soovida kellelegi, kes on tahtlikult teadmatuses...
Aga kindlasti on ka neid, kes on ei ole teadmatuses tahtlikult vaid on teemat põgusalt vaid kohaliku meedia kaudu puudutanud... Neile soovitaksin guugeldada kolm märksõna "alcohol cannabis violence" ja vaadake ise.
aga ajumaht 18. november 2014, kl 20.07 |
aga faktid? 18. november 2014, kl 20.08 |
karusoo kirjutab:
ma loodan, et ei sina ega su perekond ei saa teada, miks on kanep parem, kui alkohol... Kahjuks aga õpivad rumalad vaid oma kogemustest ja see õpetav koogemus oleks natuke liiga julm, et seda soovida kellelegi, kes on tahtlikult teadmatuses...
-------
millel nagu selline väide põhineb? fakte paluks.teaduslikke tõestusi ja muud asjalikku. karusoo enda isklik kanepine möga pole ju veenev.
ma loodan, et ei sina ega su perekond ei saa teada, miks on kanep parem, kui alkohol... Kahjuks aga õpivad rumalad vaid oma kogemustest ja see õpetav koogemus oleks natuke liiga julm, et seda soovida kellelegi, kes on tahtlikult teadmatuses...
-------
millel nagu selline väide põhineb? fakte paluks.teaduslikke tõestusi ja muud asjalikku. karusoo enda isklik kanepine möga pole ju veenev.
seda sa tahadki, karusoo? 18. november 2014, kl 20.13 |
Üldiselt ohutuks peetud kanep viib Eestis üha rohkem lapsi otse koolipingist vaimuhaiglasse. “Pealtnägija” avastas, et turvakeskused ja psühhiaatriahaiglad võtavad iga nädal vastu lapseohtu patsiente, kellel on juba tekkinud või tekkimas kanepipsühhoos.
Kanep, teise nimega cannabis on maailma pikima ajalooga narkootikum, kuid alles hiljuti avastasid teadlased, et see seni süütuks peetud taim võib peita ohte, mida tema 8000 aastase tarvitamise jooksul ei hoomatud, teatab ETV saade “Pealtnägija”.
Lihtsalt öeldes leiab moodne meditsiin, et kanep on võti, mis võib avada inimese kupli all ukse vaimuhaigustele.
Seni on avalikkuses märkamata jäänud fakt, et viimastel aastatel on näiteks Seewaldi klientuuris on toimunud märkimisväärne muutus — üha rohkem satub siia neid, kelle „katuse pani sõitma” kanep.
Tüüpiline patsient on lõpuklassi noor, kes ei kaeba enam lihtsat iiveldust või halba enesetunnet. Halvemal juhul vaevavad teda juba välja kujunenud luulud, meelepetted ja paanikahood.
-----------
seda sa enda lastele siis soovidki?
Kanep, teise nimega cannabis on maailma pikima ajalooga narkootikum, kuid alles hiljuti avastasid teadlased, et see seni süütuks peetud taim võib peita ohte, mida tema 8000 aastase tarvitamise jooksul ei hoomatud, teatab ETV saade “Pealtnägija”.
Lihtsalt öeldes leiab moodne meditsiin, et kanep on võti, mis võib avada inimese kupli all ukse vaimuhaigustele.
Seni on avalikkuses märkamata jäänud fakt, et viimastel aastatel on näiteks Seewaldi klientuuris on toimunud märkimisväärne muutus — üha rohkem satub siia neid, kelle „katuse pani sõitma” kanep.
Tüüpiline patsient on lõpuklassi noor, kes ei kaeba enam lihtsat iiveldust või halba enesetunnet. Halvemal juhul vaevavad teda juba välja kujunenud luulud, meelepetted ja paanikahood.
-----------
seda sa enda lastele siis soovidki?
Urmo Karusoo 18. november 2014, kl 20.24 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 64 |
Oeh.
Egas jõua lõputult vaielda... Tõesti, on inimesi, kes usuvad meie meediat, koos väidetega, et kanep on sama ohtlik, kui heroiin...
Teeme asja lihtsaks. Mina, Urmo Karusoo, väidan, et kanep on ohutum, kui alkohol.
Ma ei tea ÜHTEGI INIMEST, kes oma nime alt söandaks väita vastupidist.
Nii lihtne see ongi.
:)
Egas jõua lõputult vaielda... Tõesti, on inimesi, kes usuvad meie meediat, koos väidetega, et kanep on sama ohtlik, kui heroiin...
Teeme asja lihtsaks. Mina, Urmo Karusoo, väidan, et kanep on ohutum, kui alkohol.
Ma ei tea ÜHTEGI INIMEST, kes oma nime alt söandaks väita vastupidist.
Nii lihtne see ongi.
Urmo Karusoo 18. november 2014, kl 20.26 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 64 |
Pealtnägija kohta veel niipalju.
http://www.petitsioon.com/margo_kivila...
See link on ka edastatud Politsei ja Piirivalveametile, aga nemad ei reageeri...
http://www.petitsioon.com/margo_kivila...
See link on ka edastatud Politsei ja Piirivalveametile, aga nemad ei reageeri...
veelkord faktid 18. november 2014, kl 21.26 |
ei saa aru 18. november 2014, kl 21.31 |
Mina, Urmo Karusoo, väidan, et kanep on ohutum, kui alkohol------
ei saa aru, miks peaks kogueeg midagi tarbima; jooma, sööma, suitsetama, imema jne jne.
miks inimene ei võiks elada nii, nagu ta loodud on?
minuteada sündides nagu selliseid vajadusi ju pole, kohe kanep näkku juba sünnitusmajas.. seda nagu tahetakse vä?
ei saa aru, miks peaks kogueeg midagi tarbima; jooma, sööma, suitsetama, imema jne jne.
miks inimene ei võiks elada nii, nagu ta loodud on?
minuteada sündides nagu selliseid vajadusi ju pole, kohe kanep näkku juba sünnitusmajas.. seda nagu tahetakse vä?
karusoo rinnapiim 18. november 2014, kl 21.42 |
Urmo Karusoo 18. november 2014, kl 22.25 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 64 |
Kui sina ei ole vägivaldses suhtes siis on ju kõik hästi. Mine loe parem, mida sel sügisel on moodne selga panna, mis siin torised:)
Õnnetuke...
Asi on lihtsalt selles, et alkohol muudab osad inimesed vägivaldseks ja kõik. Kui sa sellega ei nõustu siis ära nõustu. Pole mõtet oma väheseid allesjäänud närvirakke minu kallal jauramisele raisata.
Ära enam peale võta ja mine magama, homme on uus päev ja kõik äkki polegi nii havasti, kui praegu tundub... Hommikuks kummelitee, mis rahustab ja aitab ka siis, kui eelmisel õhtul maole natuke liiga tehtud.
Päikest.
Õnnetuke...
Asi on lihtsalt selles, et alkohol muudab osad inimesed vägivaldseks ja kõik. Kui sa sellega ei nõustu siis ära nõustu. Pole mõtet oma väheseid allesjäänud närvirakke minu kallal jauramisele raisata.
Ära enam peale võta ja mine magama, homme on uus päev ja kõik äkki polegi nii havasti, kui praegu tundub... Hommikuks kummelitee, mis rahustab ja aitab ka siis, kui eelmisel õhtul maole natuke liiga tehtud.
Päikest.
vaimne vägivald 18. november 2014, kl 23.22 |
no kahjuks pole kanep ka karusood ju maha rahustanud. nii, et su enese väited on valed ja ei kehti isegi sinu rikutuse juures.
-------
küll ei vähenda kanep sinu teiste elama õpetmaise soovi: kamandades ja käsutades ja keelates: mine tee ja mine loe..ja ära peale võta jne jne.
ikka väga suur vaimne ahistaja oled, eriti naissoo puhul.
Häbi võiks kanepimanustajal karusool.
-------
küll ei vähenda kanep sinu teiste elama õpetmaise soovi: kamandades ja käsutades ja keelates: mine tee ja mine loe..ja ära peale võta jne jne.
ikka väga suur vaimne ahistaja oled, eriti naissoo puhul.
Häbi võiks kanepimanustajal karusool.
karusoo päike on tema persssses 18. november 2014, kl 23.27 |
Urmo Karusoo 18. november 2014, kl 23.47 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 64 |
Mõistan, et anonüümne aga ära nüüd ropendama ka kohe hakka...
Aga jätame nüüd selle lahmimise ja räägime natuke tõsiselt.
Soovitan rääkida arstiga. Probleemid minusugustega on kergesti lahendatavad.
http://www.rx.ee/b/3131-bromazepam-lannacher...
Soovitan kaaluda sest nii vast sul endal kergem.
Päikest :)
Aga jätame nüüd selle lahmimise ja räägime natuke tõsiselt.
Soovitan rääkida arstiga. Probleemid minusugustega on kergesti lahendatavad.
http://www.rx.ee/b/3131-bromazepam-lannacher...
Soovitan kaaluda sest nii vast sul endal kergem.
Päikest :)
Lisa postitus