Feministi nurgake
Kas eesti mehed on nüüd keskendunud välismaa naistele tutvumisportaalides?
nnn 09. detsember 2014, kl 17.41 |
Täitsa Shrek 09. detsember 2014, kl 17.55 |
Eesti naiste nõudmised 09. detsember 2014, kl 18.06 |
mansion ghost 09. detsember 2014, kl 18.09 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
nnn 09. detsember 2014, kl 18.14 |
Täitsa Shrek 09. detsember 2014, kl 18.37 |
mansion ghost 09. detsember 2014, kl 18.41 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
Täitsa Shrek 09. detsember 2014, kl 19.49 |
Kummitusel on ses suhtes õigus, et pole mõtet juurelda, kes tegi otsa lahti teise mahategemisel. Tulenevalt sõnaosavusest, emotsionaalsusest ja taotlusest mugavustele, luksusele ja seostada kòike seda tunnetega, ilmselt siiski naised, aga see selleks.
Lihtsam selle üle vaidlemisest on ilmselt tõesti otsida väljapääsu mujalt või loobuda kogu naissoo piiramisest.
Ja jälle nagu pole hea, kui mehed on aru saanud, et proovida siis muu maa naistega:-)
Lihtsam selle üle vaidlemisest on ilmselt tõesti otsida väljapääsu mujalt või loobuda kogu naissoo piiramisest.
Ja jälle nagu pole hea, kui mehed on aru saanud, et proovida siis muu maa naistega:-)
pole vahet ju 09. detsember 2014, kl 20.46 |
mansion ghost 09. detsember 2014, kl 20.53 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
Sid 09. detsember 2014, kl 23.51 |
säarsilmade fenomen 10. detsember 2014, kl 01.40 |
arvestades juttu, mida sid ise siia kirjutanud on, võib järeldada, et sel 50-sel mooril ei õnnestunud, pärast pikki ja piinavaid, kuid töörohkeid aastaid imedes ja ilma,mehele saada välismaale. isegi va taanalne ei võtnud moori ära, pruukis teist niisama ja ajas sooja juttu. kuna aastad lähevad linnutiivul, tuleb mõelda ka pikaaegsele elamisloale või kodakondusele läbi abielu eesti kodanikust mehega. no ja edasi oli ju lihtne, veel tasub ka armukadeduse nuppe keerata rääkides iseendast tõetamata jutte, kuidas taanlased ja muudki mehed hirmsasti tahtsid ja tagaajasid.
Naiste hulgas levib selliseid jutte kohe rohkemgi ja vahetatakse ka kogemusi, kuidas jutt usutavaks teha.
sama lugu venelannade ja aasia päritolu "kaunitaridega"
muidugi tasub 50-sel mooril ka riietuda nagu teismeline, eriti prille kandavale mehele...ja sääred nii siidised, siisdised..
Naiste hulgas levib selliseid jutte kohe rohkemgi ja vahetatakse ka kogemusi, kuidas jutt usutavaks teha.
sama lugu venelannade ja aasia päritolu "kaunitaridega"
muidugi tasub 50-sel mooril ka riietuda nagu teismeline, eriti prille kandavale mehele...ja sääred nii siidised, siisdised..
simple 10. detsember 2014, kl 09.08 |
Täitsa Shrek Kirjutas:
-------------------------------------------------------
. Tulenevalt sõnaosavusest, emotsionaalsusest ja taotlu
> sest mugavustele, luksusele ja seostada kòike seda
> tunnetega, ilmselt siiski naised, aga see selleks
> .
Mehi erutab ilus ja sale naine, aga naisi erutab rikas mees, kes võimaldab neil ilusaks ja saledaks jääda. Mis siin keerulist on?
. Tulenevalt sõnaosavusest, emotsionaalsusest ja taotlu
> sest mugavustele, luksusele ja seostada kòike seda
> tunnetega, ilmselt siiski naised, aga see selleks
> .
Mehi erutab ilus ja sale naine, aga naisi erutab rikas mees, kes võimaldab neil ilusaks ja saledaks jääda. Mis siin keerulist on?
Täitsa Shrek 10. detsember 2014, kl 11.26 |
Sid 10. detsember 2014, kl 11.33 |
säarsilmade fenomen Kirjutas:
> arvestades juttu, mida sid ise siia kirjutanud on,
> võib järeldada, et sel 50-sel mooril ei õnnestunu
> d, pärast pikki ja piinavaid, kuid töörohkeid aast
> aid imedes ja ilma,mehele saada välismaale. isegi
> va taanalne ei võtnud moori ära, pruukis teist nii
> sama ja ajas sooja juttu. kuna aastad lähevad linn
> utiivul, tuleb mõelda ka pikaaegsele elamisloale v
> õi kodakondusele läbi abielu eesti kodanikust mehe
> ga. no ja edasi oli ju lihtne, veel tasub ka armuk
> adeduse nuppe keerata rääkides iseendast tõetamata
> jutte, kuidas taanlased ja muudki mehed hirmsasti
> tahtsid ja tagaajasid.
> Naiste hulgas levib sel
> liseid jutte kohe rohkemgi ja vahetatakse ka kogem
> usi, kuidas jutt usutavaks teha.
> sama lugu vene
> lannade ja aasia päritolu "kaunitaridega"
> muidu
> gi tasub 50-sel mooril ka riietuda nagu teismeline
> , eriti prille kandavale mehele...ja sääred nii si
> idised, siisdised..
Sa oled siin üsna põhjalikult minu ja mu särasilma elu tudeerinud, aga miks sa valikuliselt kommentaare tsiteerida võtad? Ma olen sulle mitu korda ju öelnud, et mu särasilm on EU kodanik ja alalise elukohaga ühes põhjamaa riigis. :)
Mis riietusse puutub, siis siin peab igaüks ikka enda järgi vaatama, kui sa ikka kapsatünn oled, siis peale lehviva hõlsti ju muud kanda ei saagi. Lühikesed püksid jäägu ikka siresäärtele.
> arvestades juttu, mida sid ise siia kirjutanud on,
> võib järeldada, et sel 50-sel mooril ei õnnestunu
> d, pärast pikki ja piinavaid, kuid töörohkeid aast
> aid imedes ja ilma,mehele saada välismaale. isegi
> va taanalne ei võtnud moori ära, pruukis teist nii
> sama ja ajas sooja juttu. kuna aastad lähevad linn
> utiivul, tuleb mõelda ka pikaaegsele elamisloale v
> õi kodakondusele läbi abielu eesti kodanikust mehe
> ga. no ja edasi oli ju lihtne, veel tasub ka armuk
> adeduse nuppe keerata rääkides iseendast tõetamata
> jutte, kuidas taanlased ja muudki mehed hirmsasti
> tahtsid ja tagaajasid.
> Naiste hulgas levib sel
> liseid jutte kohe rohkemgi ja vahetatakse ka kogem
> usi, kuidas jutt usutavaks teha.
> sama lugu vene
> lannade ja aasia päritolu "kaunitaridega"
> muidu
> gi tasub 50-sel mooril ka riietuda nagu teismeline
> , eriti prille kandavale mehele...ja sääred nii si
> idised, siisdised..
Sa oled siin üsna põhjalikult minu ja mu särasilma elu tudeerinud, aga miks sa valikuliselt kommentaare tsiteerida võtad? Ma olen sulle mitu korda ju öelnud, et mu särasilm on EU kodanik ja alalise elukohaga ühes põhjamaa riigis. :)
Mis riietusse puutub, siis siin peab igaüks ikka enda järgi vaatama, kui sa ikka kapsatünn oled, siis peale lehviva hõlsti ju muud kanda ei saagi. Lühikesed püksid jäägu ikka siresäärtele.
hõbehäbe 11. detsember 2014, kl 00.33 |
oot oot 12. detsember 2014, kl 08.10 |
esiteks, pole 50-ne enam naine vaid mutike!
Teiseks, igasugu asiaate, venelasi ja latiinosid on lõbus ja huvitav keppida aga naiseks neid endale ei võtaks. Hing ihkab ikkagi põhjamaa rahulikku verd. Ühised tavad, kombed, rass ja kultuur. Aga vahest väikemees ihkab ka eksootikat:)Tegelikult valge mehena kuskil kolmanda maailma riigis reisil olles ei teki suurt probleemi mõne kohaliku naise ära rääkimisega. Saab üsna odavalt hakkama. Eriti kui sa veel täiesti koll välja ei näe. Aga see on lihtsalt hetkeline eksootika.
Teiseks, igasugu asiaate, venelasi ja latiinosid on lõbus ja huvitav keppida aga naiseks neid endale ei võtaks. Hing ihkab ikkagi põhjamaa rahulikku verd. Ühised tavad, kombed, rass ja kultuur. Aga vahest väikemees ihkab ka eksootikat:)Tegelikult valge mehena kuskil kolmanda maailma riigis reisil olles ei teki suurt probleemi mõne kohaliku naise ära rääkimisega. Saab üsna odavalt hakkama. Eriti kui sa veel täiesti koll välja ei näe. Aga see on lihtsalt hetkeline eksootika.
Mart 12. detsember 2014, kl 10.08 |
hmmm 12. detsember 2014, kl 13.00 |
to hmmm 12. detsember 2014, kl 15.02 |
Noormees24 12. detsember 2014, kl 15.38 |
Isiklikult olen loobunud suhtlemast enamiku noorte eestlannadega ning eelistan kohalikke venelannasid. Ilmselt läheksid kaubaks ka mõne (lähi)riigi neiud, kuid kahjuks pole hetkel intensiivsete õpingute tõttu võimalik eriti ringi reisida ning seetõttu sel rindel midagi tõsist toimumas pole.
to Noormees24 12. detsember 2014, kl 18.12 |
Noormees24 12. detsember 2014, kl 20.13 |
Aitäh heade sõnade eest! :)
Samas tekib küsimus, et millest nii valulik reaktsioon minu postitusele, et peab lausa sellisel labasel viisil ründepositsioonile asuma? On ju ometi hea, et ma oma alamõõdulise ja kasimata meheauga printsessidest eestlannasid ei tülita, vaid viin paar lille (või kasvõi 50-eurose kupüüri) mõnele Olgale või Marinale?
Samas tekib küsimus, et millest nii valulik reaktsioon minu postitusele, et peab lausa sellisel labasel viisil ründepositsioonile asuma? On ju ometi hea, et ma oma alamõõdulise ja kasimata meheauga printsessidest eestlannasid ei tülita, vaid viin paar lille (või kasvõi 50-eurose kupüüri) mõnele Olgale või Marinale?
neiu28 12. detsember 2014, kl 21.34 |
Elina 13. detsember 2014, kl 00.14 |
No las aga käivad, miks mitte....meie naisi on samuti paljudes välismaistes tutvumisportaalides. Ise olin ka ühes välismaises portaalis mõned kuud ja üllataval kombel kirjutasid ka minule eesti mehed, kuigi ei ole enam noor ja ilus, nüüd olen lihtalt kena(nali):D
Elu on liiga lühike, et üksinda kurvastada. Maailm on vabu inimesi täis, kui ei leidu siit, leidub mujalt. Igaühe jaoks on kusagil keegi :)
Armunud mehed lendavad-sõidavad kuhu iganes, et kokku saada ;)
Elu on liiga lühike, et üksinda kurvastada. Maailm on vabu inimesi täis, kui ei leidu siit, leidub mujalt. Igaühe jaoks on kusagil keegi :)
Armunud mehed lendavad-sõidavad kuhu iganes, et kokku saada ;)
majandus ja säärepikkus 13. detsember 2014, kl 00.40 |
no see on ju ammutuntud fakt, et vaesed naised demonstreerivad oma ihu rohkem kui jõukal järjel olijad. ehk nagu majanduses väljendub: vaestel aegadel on naiste seelikud drastiliselt lühenenu. majanduse stabliiseerudes on seelikupukkus normaalseks muutunud st on muudki teha kui "ennast müüa" iga hinna eest ja igsugustele, kel vähegi vara hammaste taga.
no sidi moori taanalsest teame vaid sidi jutu järgi. ükski norm naine ei räägi oma eelmistest vallutustest, kui just mitte selleks, et muljet jätta, kuidas kõik maailma vabad mehed teda karjakaupa tahtmas on käinud..
no jutuks hea kükk selliste prillidega atudele nagu sid. pole ju eriti meest kah, olgem ausad. ei usu, et 25--sed neiud just sellisest südamemurdjast unistaks, kelle järgi sid ju undas, kuni selle 2 korda 25 moori leidis.
taanlane ei saanud moori naiseks võtta, ju perekond vastu oli, sellpärast moor lasebki välja paista, kuidas tema ikka taanlase maha jättis.. irw. voodisse kõlbas, aga abiellumiseks mitte.. nii on, karm elu reaalsus vanadele naistele.
no sidi moori taanalsest teame vaid sidi jutu järgi. ükski norm naine ei räägi oma eelmistest vallutustest, kui just mitte selleks, et muljet jätta, kuidas kõik maailma vabad mehed teda karjakaupa tahtmas on käinud..
no jutuks hea kükk selliste prillidega atudele nagu sid. pole ju eriti meest kah, olgem ausad. ei usu, et 25--sed neiud just sellisest südamemurdjast unistaks, kelle järgi sid ju undas, kuni selle 2 korda 25 moori leidis.
taanlane ei saanud moori naiseks võtta, ju perekond vastu oli, sellpärast moor lasebki välja paista, kuidas tema ikka taanlase maha jättis.. irw. voodisse kõlbas, aga abiellumiseks mitte.. nii on, karm elu reaalsus vanadele naistele.
to majandus ja säärepikkus 13. detsember 2014, kl 06.43 |
Noormees24 13. detsember 2014, kl 09.35 |
to Noormees24 13. detsember 2014, kl 12.17 |
millal mõni ilus seksikas eestlanna oli sinust konkreetselt huvitatud või lausa ära armunud? ei tulegi meelde sellist asja, eks.
illusioonide loomine aga pole keelatud, kasvõi lõdva kummiga slaavi muttide abil, kellel suva, millise jorsiga voodisse ronida. peaasi et mehelõhna majja saaks.
illusioonide loomine aga pole keelatud, kasvõi lõdva kummiga slaavi muttide abil, kellel suva, millise jorsiga voodisse ronida. peaasi et mehelõhna majja saaks.
Lisa postitus