Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Elu Armastuse hinnaks 4 pudelit õlut.

Autor Cerrano Singile 27. detsember 2014, kl 11.15
Ohh, oli Sul vaja mind selle metsaonniga ahvatleda. :D Sinna tahaksin ise ka peitu pugeda.

kuldsed singid 27. detsember 2014, kl 12.18
kuule, katsu oma sügeleva sabaalusega kõigepealt ikka ise kuidagi toime tulla. ehk arened natuke ja ei kuula igaühe eluarmastusejutujura. peaksid olema täiskasvanud inimene. nüüd siis paari mõistva ja kena sõna peale kohe metsaonni poole jooksu...

Orochimaru 27. detsember 2014, kl 13.40
Väga õige otsus joodik maha jätta! Ega need valentinipäevad(mis on mõttetu kommerts) ja muu jama tekitavad ainult tunde, et saaks sellest bling-blingist eemale hoida. Üksi olles õpib inimene iseend väärtustama ja tegelikult on omaette rahulikult ikka väga mõnus olla. Olen isegi sarnase asja läbi elanud ja nüüd ei alse ühtegi kolmejalgset endale ligi.

Korilla 02. jaanuar 2015, kl 22.24
ütled eitele kui tal rasket ajat paar ilusad sõnad ja juba annap niku!!

Naine 03. jaanuar 2015, kl 11.06
Head uut aastat, autor :)
Olen olnud Sinuga samas seisus, st alkoholi teatud koguses peol on ok, ülemäärane ja iga päev - out. Hakkasin suhtlema mehega, kellel oli sama komme nagu Sinu kirjaldataval härral. Üritasin mõelda asju ilusaks ja et võtan sellisena nagu on jne.. Kuid kokkuvõttes läks asi ikka nihu, sest see, mis häirib alguss, hakkab häirima järjest rohkem ja rohkem ning tekivad ka muud ebakõlad. Seega tubli oled, et kiiremini otsustava lõpu tegid. Eks nüüd on temal otsustamise koht - Sina või alkohol. Kui selleks on alkohol, ei olegi kahjuks midagi teha, tema valik. Sinu valik on kas leppida sellega või siis minna. Sain aru, et tegid juba oma valiku ära ning arvan, et õige.. Kujutle ette iga päev alkoholilõhnadega meest, õllepudelite rivi nurgas pikeneb iga päevaga, kunagine alkohooliku kantseldamine jne Võta seda kui kogemust ning ühe kogemuse võrra rikkamana uude aastasse :)

elliko 03. jaanuar 2015, kl 13.34
Libateema.

ahtaevas 03. jaanuar 2015, kl 14.15
Inimestel on kole raske mõista uue partneri selliseid umbmääraseid ja arusaamatuid piire.

Naine: Natuke võid nädalavahetuseti sõpradega jalgpalli mängida, aga mitte liiga tihti. Ja kui tihti, seda ma sulle ei ütle, et sa võimalikult palju näägutada saaksid.
Liiga palju rasvast sa ei tohi süüa, aga natuke ikka, aga kui sagedasti söömine mind ei segaks, seda ma sulle konkreetselt ei ütle, sest siis oleks mul üks hea võimalus mossitada ja meelt heita puudu.
Sa võid muidugi kuulata valjusti muusikat, aga millist ja kui valjult ja millal, seda ma sulle ei ütle, sest ma olen naine! Ma olen võimalikult umbmäärane ja pidevalt vihjan.
Mee: Tee oma suu lahti ja RÄÄGIME selgeks, mis on meie piirid. Ma ei ole selgeltnägija!

ahtaevale 03. jaanuar 2015, kl 20.56
kõigepealt seab iga täiskasvanu ise omale piirid ning seob end inimesega, kellega piirid omavahel sobivad. ei ole siin võimalik kedagi vägisi muuta. oma lastele seatakse selged piirid.

Autor Naisele (11.06) 03. jaanuar 2015, kl 21.32
Tänan Sind heade soovide eest, tahaksin et Sinul ka kõik hästi läheks. Tahtsin öelda lihtsalt seda, et keegi ei saa muuta teist inimest, kui see inimene ise seda ei taha. Inimene saab muuta ennast ainult ise.
Ja kõige tõenäolisemalt võiks see juhtuda kohe uue suhte alguses, siis kui inimene on veel kõige tugevamalt armunud. Ehk et kui inimene ei taha või ei suuda muutuda/muuta ennast siis kohe, siis ei tee ta seda iial. Selline on minu arvamus.
Nõnda et antud juhul oli kõik ainult selle mehe kätes.
Mina alkoholist sõltuva inimesega ennast ei seo, see on kindel.

ummi 05. jaanuar 2015, kl 00.02
See mees pole mingi sõltlane vaid sina Autor oled peast soe, mees purju ei jää agressiivne pole? Mida sa ohid ma ei saa aru. Sul on endale midagi peas viltu, sa ei leia endale elu sees normaalset meest!!

miks üldse vaatad mehi kes 05. jaanuar 2015, kl 09.21
joovad? joodikmeest juba ümber ei kasvata ja nii jäädki vanatüdrukuks!

minu-kogemus 05. jaanuar 2015, kl 12.57
Mees on sõltlane, aga sina oled foobik. Kokku te kindlasti ei sobi.
Mina ka ei talu purjus inimesi, aga OMA kallite inimeste vastu pole mul midagi, kui nad võtavad. Ma ei talu tänaval, ühistranspordis, avalikes kohtades jne võhivõõraid purjus inimesi. Fakt, et see on MINU foobia. Foobia seisneb selles, et ma kardan, et NENDEGA juhtub midagi. Purjus inimene kakerdab auto alla, kukub kuskilt alla, jääb tänavale magama ja külmub ära jne, jne. Lisaks on ülimalt vastik vaadata, kui mõni oksendab või kuseb tänaval. See on MINU foobia, MINU probleem.
Kui kodus tuttavad inimesed tuttavas miljöös joovad õhtul 4 pudelit õlut, siis see minus küll mingeid negatiivseid emotsioone ei tekita.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!