Feministi nurgake
Kuidas valmistada noori naisi ette võikaks kogemuseks - seksiks.

Proua Smythersi seksiõpik 27. veebruar 2016, kl 21.44
1. Tark noor abielunaine nõustub iga nädal kõige rohkem kahe sugulise läbikäimisega. Aja möödudes tuleks tal teha kõik, mis tema võimuses, et sääraste läbikäimiste tihedust vähendada. Tema parimad abimehed on seejuures haiguse, une või peavalu teesklemine.

2. Enamik mehi on loomult üsnagi perverssed ning kui neile vähimgi võimalus anda, asuvad nad jälkide toimingute kallale, mille hulka kuuluvad normaalse akti toimepanek ebanormaalsetes asendites, naise keha limpsimine ning oma sündsusetu keha pakkumine naisele lipsimiseks.

3. Targa abielunaise eesmärk on, et mees ei näeks iialgi tema alasti keha ning et mees ei ilmuks alasti tema ette.

4. Paljud naised on avastanud, et on kasulik selga panna paks öösärk ja lasta mehel selga panna pidžaama. Nii et pruugi suguakti ajal riidest lahti võtta ning mehele andub võimalikult vähe ihu.

5. Voodisse heites tuleb naisel kõik tuled kustutada. Ta ei tohi voodis kuuldavale tuua ainsatki häälitsust, mis võiks meest tema suunas juhatada, et mees seda julgustavaks märgiks ei peaks.

6. Kui mees naise voodist leiab, peab too võimalikult liikumatult lamama. Optimistlik abielumees võib kehaliigutusi sugulise erutuse märgiks pidada. Kui seksi pole võimalik ära hoida, tuleb seda toimetada täielikus pimeduses.

7. Kui mees üritab naist suu peale suudelda, peab too oma pead nõnda pöörama, et suudlus kahjutult põsele maanduks. Kui mees kergitab naise öösärki ja üritab teda selle alt suudelda, peab naine öösärgi kiiresti alla tagasi tõmbama, voodist välja jooksma ning seletama, et loodus kutsub teda tualettruumi.

8. Kui mees üritab naist meelelise jutuga võrgutada, meenub targale abielunaisele äkki mingi tühine asi, mida mehe käest küsida tuleb.

9. Kui mees ähib ja puhib, peab naine täiesti hiirvaikselt lamama ega tohi akti ajal mingil tingimusel hingeldada.

10. Kohe, kui mees on lõpetanud, hakkab tark naine tema kallal näägutama väikeste ülesannete pärast, mida too peab järgmisel päeval korda ajama.

Proua Smythersi kinnitusel on seksi ärahoidmisel äärmised tõhusad vahendid just nimelt tülitsemine, näägutamine ja noomimine - nende kallale tuleb asuda õhtul umbes tund aega enne seda, kui mees tavaliselt lähenemiskatseid alustab.

Seksiõpiku autor lohutab, et umbes kümnendaks abielu-aastaks peaks naisel olema oma peamine eesmärk, seksuaalsest kontaktist lahtisaamine, saavutatud. Selleks ajaks on ta sünnitanud rea lapsi ning on lootust, et armastus laste vastu ja sotsiaalne surve ei luba mehel ula peale minna.

Võeh 27. veebruar 2016, kl 22.26
Kas mingist kloostriõpikust, teineteise piinamise õpikust, et patukahetsust välja teenida?

kivike 27. veebruar 2016, kl 23.37
See õpik on aastast 1894, aeg on vahepeal vähe edasi läinud.

http://meeldib.postimees.ee/2015/08/seksiopik-aastast-1894-mehele-tuleb-anda-vahe-ja-haruharva-2/#_

Keda see üle saja aasta tagasi surnud frigiidse naise inin huvitama peaks?

darvin 27. veebruar 2016, kl 23.58
kivike, iga uus on unustatud vana!

njahh 28. veebruar 2016, kl 10.13
no küll see kivike võib vinguda.

Lihtsalt naljakas on lugeda, milliseid õpetusi kunagi naistele jagati. Ja kui nüüd tänapäevane noor naine neid õpetusi Cosmo soovitustega võrdlema hakkab....

Eks veel kivikese nooruseski aeti neid asju pimedas ja teki all ning misjonäriasendis ja eks sellalgi oli naisel viisakas passiivne olla.

kah üks 28. veebruar 2016, kl 11.06
minul diagnoositi depressioon.pandi 10 päevaks haiglasse, et harjuksin antidepressantidega...seal ma siis passisin.4 kuud manustasin pillikesi, siis leidsin muu lahenduse ja jätsin minu jaoks tarbetud pillid ära..kuna deprekas oli seotud ühe terviserikkega, siis aja möödudes see suur masendus läks üle ja leidsin, et on mõjusamaid abinõusid enesetunde parandamiseks.muide-minul tekitasid need ad-d ärevushäireid, neid varem polnud, sellepärast loobusingi.niisiis-pole mingid imepillid!

kivike 28. veebruar 2016, kl 12.17
njahh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> no küll see kivike võib vinguda.

See algtekst riputati siin välja ilma igasuguse komentaarita, kes, misk ja millal. :)

> Lihtsalt
> naljakas on lugeda, milliseid õpetusi kunagi naist
> ele jagati.

Algtekstis puudub üldse vihje, et see oli kunagi, aga mitte praegu. On olemas ka tore nõukogudeaegne raamatuke nõukogude perenaistele, seal on veel tüki maad totramad soovitused seksi kohta, muuseas ka meestele.

> Eks veel kivikese nooruseski aeti neid asju
> pimedas ja teki all ning misjonäriasendis ja eks s
> ellalgi oli naisel viisakas passiivne olla.

Kivikese noorusajal olid asjad juba vähe teisiti, kuninganna Victoria aegsed hoiakud olid selelks ajaks juba ammu ajast ja arust.

njahh 28. veebruar 2016, kl 12.50
noja kui loll see inimene/lugeja siis kivikese meelest on, et ta pole teksti põhjal võimeline aru saama, mis ajastust jutt käib? Ja muide, viide algtekstile on pealkirjas täitsa olemas.

Kas raske ei ole elada, kui iga asi sunnib ainult vigu otsima ja õiendama? Muide, ma ise olen ka suht õpetaja, aga see tekst mind küll vigade parandusele ei kutsunud. Tekkis hoopis küsimus, miks inimliik sellise hoiakuga välja ei surnud, aga siis tuli meelde, et ega millegagi rasedust ära hoida ka suurt polnud...

veel üks 28. veebruar 2016, kl 16.10
Proua Smythers kirjutas selle kindlasti härra Smythersiga kahasse, kuid avaldas selle oma nime all, ja hiljem hr. Smythers vihaga plagieeris selle salaja poiste tarvis. Kuid kirjastaja lükkas selle kirjavigu täis soperdise tagasi ja nüüd poisid ongi pimedusega löödud.

asdf 28. veebruar 2016, kl 17.42
See oli ju ajastu enne armastusabielusid ning naised pidid kõik eranditult mehele minema ja enamasti nii noorena, et hilisematel küpsejatel polnud kordagi isegi tekkinud seksimõtteid. Sageli pandi paari samaväärsele mehele, sarnase sissetuleku, ühiskondliku positsiooniga ja kedagi ei huvitanud, kas naist üldse ta erutab, peaasi, et lapsi sünnitab. Naised ei saanud otsustada mitte abielluda ja hoopis tööl käia. Sageli polnud see võimalik. Isegi II m.s ajal olid naised madalalt tasustatud ja ei tohtinud meestega näiteks samas ühikas elada või lähedaste sõpradena suhelda, muidu peeti kohe l-tsiks. 19. saj lõpus võisid paljud naised olla väga seksuaalsed, aga mitte selle jorsi vastu, kellega pidid vanemate ja ühiskonna survel koos elama.

kivike 28. veebruar 2016, kl 18.11
njahh Kirjutas:
> noja kui loll see inimene/lugeja siis kivikese mee
> lest on, et ta pole teksti põhjal võimeline aru sa
> ama, mis ajastust jutt käib? Ja muide, viide algte
> kstile on pealkirjas täitsa olemas.

Sa räägid nii, nagu proua Smithers oleks laialt teada-tuntud seksiguru, keda kõik tunnevad. :) Ja ei teki küsimusi loo dateerimisega.

Muide, ma ise olen ka suht õpeta
> ja, aga see tekst mind küll vigade parandusele ei
> kutsunud.

Mis tekstivigu ma täpsemalt kutsusingi üles parandama? Kui midagi tsiteerid, siis oleks viisakas viidata ka allikale.

Tekkis hoopis küsimus, miks inimliik sel
> lise hoiakuga välja ei surnud, aga siis tuli meeld
> e, et ega millegagi rasedust ära hoida ka suurt po
> lnud...

No sel ajal ikka oli küll, ainult et ei olnud kuigi kättesaadav alamkihile ja oli ka kiriku poolt keelatud jumalatööle vahele segada, seega kaitsevahendite müütajad pandi häbiposti ja karistati.

to asdf 28. veebruar 2016, kl 19.30
No sarnast suhtumist, et kui veidi võõrama mehega (st sellisega, kes ei ole oma elukaaslane) paar sõna juttu ajad või talle naeratades otsa vaatad, oled kohe l..s, kohtab paraku veel kaasaegses Eestiski.

njahh 28. veebruar 2016, kl 20.06
ohh kivike, sul on tõsised puudused funktsionaalses lugemisoskuses: loomulikult parandasid sa vigu, aga mitte kirjavigu, vaid nõudsid ajastu dateeringut. Ja muide, mina näiteks saan kirjaviisist umbes-täpselt aru, missugusesse ajastusse üks või teine kirjapilt sobib. Mul ei tulnud hetkekski mõtet, et tegu võiks olla mingi tänapäevase kirjatükiga. Sina aga oled pahane, et juures pole täpset daatumit.

Ja kas lihtinimesel on erilist vahet, kas mingi vahend on leiutatud või mitte, kui see talle kättesaadav pole?

kivike 28. veebruar 2016, kl 21.08
njahh Kirjutas:
> ohh kivike, sul on tõsised puudused funktsionaalse
> s lugemisoskuses: loomulikult parandasid sa vigu,
> aga mitte kirjavigu, vaid nõudsid ajastu dateering
> ut.

Ma ei nõudnud, ma panin selle dateeringu ise. :) Kontekstiväliselt ei ole võimalik seda teksti mõista ju.

Ja muide, mina näiteks saan kirjaviisist umbes
> -täpselt aru, missugusesse ajastusse üks või teine
> kirjapilt sobib.

Good for you! Mõnes eriti usklikus USA osariigis aetakse sellist iba veel praegugi.

Mul ei tulnud hetkekski mõtet, e
> t tegu võiks olla mingi tänapäevase kirjatükiga. S
> ina aga oled pahane, et juures pole täpset daatumi
> t.

See, et ma olen pahane, on sinu ettekujutuse vili. See kirjatükk pandi üles espetsiaalselt sinu tarvis vist?

> Ja kas lihtinimesel on erilist vahet, ka
> s mingi vahend on leiutatud või mitte, kui see tal
> le kättesaadav pole?

Sellele oskab lihtinimene kõige paremini ise vastata, näiteks 27 lapse, kellest 19 jäid ellu, ema - jumal andis näed. Minu point oli, et asjad olid olemas ja kättesaamatud mitte sellepärast, et neid polnud olemas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!