Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Appi, tooge mind maa peale!

hm 11. juuli 2016, kl 19.18
.. Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tegelikult on siin, Delfis, ju sama lugu. Kasutaja
> nime taga võib olla kes iganes ja see rohkem niisa
> ma auru väljalaskmise koht või igavuse peletamisek
> s. Kui kellelegi meeldid, siis see küsib kontaktid
> üsna ruttu.

Aga kui ei ole registreeritud kasutaja ja keegi tunneb su ära iga kord kui midagi kirjutad? Kuidas teine suvaline kasutaja saab teada kes oled? Kuna ka mina teadsin kellega kirjutan siis tahtsin näha mida see inimene päriselt ette võtab või kuidas käitub. Kuna midagi ei juhtunud siis oli asi selge minu jaoks.

to hm 11. juuli 2016, kl 19.43
Asi on selles, et sulle kui registreerimata kasutajale ainult NÄIB siin, et keegi su ära tunneb, kui kirjutad. Tegelikult ei saagi teine suvaline kasutaja kuidagi teada, kes sa oled. Ülimalt suure tõenäosusega sa kõigest ARVASID, kellega kirjutad, mitte ei teadnud, ning seetõttu ei saa sa tolle inimese (päriselt) ettevõtmiste ja käitumise kohta sel kombel mingeid järeldusi teha. Järelikult: kui ka (päriselt) midagi ei juhtunud, ei saa see asi sinu jaoks selge olla.

hm 11. juuli 2016, kl 19.49
Ma juhuslikult tean ikkagi.

to hm 11. juuli 2016, kl 20.12
Ei tea, kuidas sa saad seda teada? Kas istusite tolle inimesega päriselt kõrvuti arvuti taha ning ta näitas sulle ette read, mis olid (tema enda väitel) tema kirjutatud? Või oled harrastanud ebaseaduslikku jälitustegevust ja kuidagi tema ip-aadressi välja uurinud? Kui oled, siis kuidas kavatsed seda talle põhjendada? Kui mitte, siis sa ikkagi ainult arvad.

hm 11. juuli 2016, kl 20.39
Mul oleks samad küsimused:) Jälitamisega ma ei tegele. Vastuse ütleksin ainult sellele samale inimesele:)

Alu 11. juuli 2016, kl 23.02
Mis selles siit kellegi teadmises siis niiväga peaks olema. Tean siit ka mõnda, olen neid näinud nendega kirjutanud. Pole nagu eriline sensatsioon ega aja juubeldama, et nää, see ja too, keda tean, kirjutas seda või teist. No big deal.

hm 12. juuli 2016, kl 06.00
Alukene ega selles teadmises polegi midagi. Ma pole mingi selgeltnägija et teaksin iga sõna taga olevat inimest. Ainult mõnda postitust või teemat tean. Mul pole ühtegi halba sõna kellegi kohta öelda ja ei välista midagi.

ja veel 12. juuli 2016, kl 06.20
et teema oli ju sellest et inimesed on rumalad ja usuvad kõike mis internetis keegi kirjutab. Ma tahan öelda et osa siiski mõtleb ka enne vikerkaarel kõndimist ja õhulosside ehitamist. Mis ei tähenda et ma seda teinud poleks.:)

Alu 12. juuli 2016, kl 11.34
Algselt on vist enamus heausklikud ja tahtlikud. Tagasilöökide peale selgub, kaua keegi selleks jääb.
Ainult see nimetu jälitusmaanias hullumueelne siin usub, et tema poolt siia kylvatav toob talle soovitava kätte ja siia muutusi:D

Alu 12. juuli 2016, kl 18.33
minu möga tunneb ju kergesti ära. lisaks kirjutan heh. ( punktiga) alt kah.
mugavyspagulase imal värk.
saab naisi kah teha.

Sid kirjutab nukatagant Punapea tekste.
oli vist keegi veel...
tegelt suva ju paksupersega vanmutid naguniii...

Alu 12. juuli 2016, kl 18.34
peegel peegeldab Makaaki, ei saa yle ega ymber. paneb noku kihelema.

eelmisele daunile 12. juuli 2016, kl 21.31
kõik vä?

Alu 12. juuli 2016, kl 23.27
eks ma vaatan siis rohkem sealt peeegli pealt, näeb pärakat ehk ka, kui keerata.

tele 21. juuli 2016, kl 09.41
Alu Kirjutas:
> Ainult see nimetu jälitusmaanias hullumueelne
> siin usub, et tema poolt siia kylvatav toob tall
> e soovitava kätte ja siia muutusi:D

Noh, seda vist ei saa tahta, et siia muutusi tuleks, aga mingid asjad võiks ju lõppeda, eriti kui pole mingit põhjust:)
Lisa postitus
Autor:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!