Feministi nurgake
Appi, tooge mind maa peale!
hm 11. juuli 2016, kl 19.18 |
.. Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tegelikult on siin, Delfis, ju sama lugu. Kasutaja
> nime taga võib olla kes iganes ja see rohkem niisa
> ma auru väljalaskmise koht või igavuse peletamisek
> s. Kui kellelegi meeldid, siis see küsib kontaktid
> üsna ruttu.
Aga kui ei ole registreeritud kasutaja ja keegi tunneb su ära iga kord kui midagi kirjutad? Kuidas teine suvaline kasutaja saab teada kes oled? Kuna ka mina teadsin kellega kirjutan siis tahtsin näha mida see inimene päriselt ette võtab või kuidas käitub. Kuna midagi ei juhtunud siis oli asi selge minu jaoks.
-------------------------------------------------------
> Tegelikult on siin, Delfis, ju sama lugu. Kasutaja
> nime taga võib olla kes iganes ja see rohkem niisa
> ma auru väljalaskmise koht või igavuse peletamisek
> s. Kui kellelegi meeldid, siis see küsib kontaktid
> üsna ruttu.
Aga kui ei ole registreeritud kasutaja ja keegi tunneb su ära iga kord kui midagi kirjutad? Kuidas teine suvaline kasutaja saab teada kes oled? Kuna ka mina teadsin kellega kirjutan siis tahtsin näha mida see inimene päriselt ette võtab või kuidas käitub. Kuna midagi ei juhtunud siis oli asi selge minu jaoks.
to hm 11. juuli 2016, kl 19.43 |
Asi on selles, et sulle kui registreerimata kasutajale ainult NÄIB siin, et keegi su ära tunneb, kui kirjutad. Tegelikult ei saagi teine suvaline kasutaja kuidagi teada, kes sa oled. Ülimalt suure tõenäosusega sa kõigest ARVASID, kellega kirjutad, mitte ei teadnud, ning seetõttu ei saa sa tolle inimese (päriselt) ettevõtmiste ja käitumise kohta sel kombel mingeid järeldusi teha. Järelikult: kui ka (päriselt) midagi ei juhtunud, ei saa see asi sinu jaoks selge olla.
to hm 11. juuli 2016, kl 20.12 |
Ei tea, kuidas sa saad seda teada? Kas istusite tolle inimesega päriselt kõrvuti arvuti taha ning ta näitas sulle ette read, mis olid (tema enda väitel) tema kirjutatud? Või oled harrastanud ebaseaduslikku jälitustegevust ja kuidagi tema ip-aadressi välja uurinud? Kui oled, siis kuidas kavatsed seda talle põhjendada? Kui mitte, siis sa ikkagi ainult arvad.
hm 11. juuli 2016, kl 20.39 |
Alu 11. juuli 2016, kl 23.02 |
hm 12. juuli 2016, kl 06.00 |
ja veel 12. juuli 2016, kl 06.20 |
Alu 12. juuli 2016, kl 11.34 |
Alu 12. juuli 2016, kl 18.33 |
Alu 12. juuli 2016, kl 18.34 |
Alu 12. juuli 2016, kl 23.27 |
tele 21. juuli 2016, kl 09.41 |
Lisa postitus