ja kes keelab mul ringi tõmmata. Elan üksi, omal otsusel ja tõmban ringi omal otsusel ja pea igal võimalusel, või tahtmisel. Kellel sellega mure võiks olla - ainult sellel, kes ise ka tahab, aga ei leia võimalusi...
Pigem näen, et sul on mure kriitikale reageerimises. Mina näiteks julgen kõigile ütelda, et lähen ringi tõmbama, kui lähen. Ja vajan meest/kaaslast, kui vajan, pole eriline patt ju.
Loodus on nii säädnud, kõiksugu püramiididki selle kohta joonistatud, mida inimene vajab ja mis järjekorras.
Ja kui keegi pahaks paneb, siis mina veidi itsitan selle peale ja (veidi kritiseerija üle lisakski) - antud näitel, a la: "oihh, kõik naised koju, uksed lukku ja kööki (ja valiks just sellise asja, mida kritiseerija hetk tagasi tegi..sarkastiline tean, aga ärgu toppigu oma nina teiste asjadesse, elagu oma elu...)
Sest, kes on ütleja, et see mida kritiseerija teeb on õigem ajakasutus? Tema oma on temale õigem ja sinu oma on sinule õigem...
Ja vabad inimesed: kõik rohkem ringi tõmbama, siis on kritiseerimise isu väiksem! Rahulolev inimene on teistega ka rahulolev ja tal pole tarvis nende kallal kaagutada, mida on õige teha ja mida mitte!