Jah, tean ka vanemat, soliidset, jõukat ja samas ka intelligentset meest, kes nö voolis naise enda käe järgi.. ja enam teda see resultaat ei rahulda, sest naine ongi oma rolli nii sisse elanud, et ei taha nt lastest midagi kuulda, ei kokka ja keeda ise, ajab vaid äri. Ja mees kahetseb, oi kuidas kahetseb.. seega alati ei saa mõelda hetkevajadustele, vaid et kas see inimene ka nt 10 aasta pärast sellisena meeldib või mitte. Vajadused ja ootused partnerile on siis ju hoopis teised..
Minu mees on mulle öelnud, et talle tohutult meeldib, et ma ei püüa teda muuta, vaid võtan teda sellisena nagu olen. Ja kui ta mõne minu halva harjumuse (nt suitsetamine) kohal sõna võtab, siis hiljem on vabandanud, et ma oleks just nii nagu olen ja teda ju tegelikult ei häiri mitte miski minus ja ta ei taha mind muuta.
See oma käe järgi ringikasvatamine on levinud muide nii meeste kui naiste seas, et viia oma partner nii ideaalilähedale (oi kui egoistlik - MINU IDEAAL) kui võimalik. Teine inimene oleks siis nagu vaha, keda kunstnik kujuks voolib.