Feministi nurgake
hüüdnimi/varjunimi/fooruminimi?
Muska 30. august 2002, kl 13.05 |
Millest on teil tulnud?Milliseid nimesid on teil olnud?
Minul on Muska alates 3 klassist olnud hüüdnimeks.Käisin muusikakoolis(muskas)ja ei saanud teistega tihti väljas hulkuda.Pidevalt oli põhjuseks muskasse minek.Nii ütles sõbranna ükskord pahaselt,et olen ise üks paras muska.Nii ta külge jäi.
Minul on Muska alates 3 klassist olnud hüüdnimeks.Käisin muusikakoolis(muskas)ja ei saanud teistega tihti väljas hulkuda.Pidevalt oli põhjuseks muskasse minek.Nii ütles sõbranna ükskord pahaselt,et olen ise üks paras muska.Nii ta külge jäi.
Yukiko 30. august 2002, kl 13.11 |
Lucy 30. august 2002, kl 13.16 |
anom 30. august 2002, kl 13.18 |
Undiin 30. august 2002, kl 13.20 |
peppe 30. august 2002, kl 13.25 |
krt 30. august 2002, kl 13.26 |
minu nimi on tulnud ajast, mil kallimaga teineteisele armsaid SMS-e saatsime, kuna asjaolude sunnil ei saanud koos viibida. et sõnum tuleks lühem, tegime ka nimed lühemaks :)
kuna viimasel ajal on foorumikülastajad aga hakanud kasutama seda väljendit rohkem hoopis teise sõna lühendina, iseäranis kommenteerija nime lahtris, siis kaalun praegu teisi nimevariante :(
kuna viimasel ajal on foorumikülastajad aga hakanud kasutama seda väljendit rohkem hoopis teise sõna lühendina, iseäranis kommenteerija nime lahtris, siis kaalun praegu teisi nimevariante :(
Fööniks 30. august 2002, kl 13.29 |
eneL 30. august 2002, kl 13.36 |
Tunnistan, et eneL on vaimuvaene nimi, aga kuna ma juba seda kasutama olen hakanud.. Teises foorumis on mu nimi veel vaimuvaesem :-)
Kuna mul on olemas lisahüüdnimed - arvutihiir ja ärtuemand (peamahalahenduste harrastamise pärast) - siis olen ka kaalunud nende nimede kasutuselevõttu. Aga eneL on lihtsalt harjumus.
Kuna mul on olemas lisahüüdnimed - arvutihiir ja ärtuemand (peamahalahenduste harrastamise pärast) - siis olen ka kaalunud nende nimede kasutuselevõttu. Aga eneL on lihtsalt harjumus.
perka 30. august 2002, kl 13.37 |
leena 30. august 2002, kl 13.40 |
Oi, Krt, ära kaalu, mulle küll läheb sinu nimi 100% peale. Fööniksiga nõus.
Aga minu enda fooruminimi...nojah alati on meeldinud see nimi. Isa ei lubanud mulle seda päriselt panna, et olevat vene nimi ja bla-bla-bla. Tegelt tuleb see oopis saksa nimest Magdaleena, aga ju oli siis minu isa vihast venelaste vastu nii pimestatud sel ajal. Nojah, seeaeg oli ka põhjust, aasta siis oli 1976.
Aga minu enda fooruminimi...nojah alati on meeldinud see nimi. Isa ei lubanud mulle seda päriselt panna, et olevat vene nimi ja bla-bla-bla. Tegelt tuleb see oopis saksa nimest Magdaleena, aga ju oli siis minu isa vihast venelaste vastu nii pimestatud sel ajal. Nojah, seeaeg oli ka põhjust, aasta siis oli 1976.
Laura 30. august 2002, kl 13.40 |
eneL 30. august 2002, kl 13.45 |
angelina 30. august 2002, kl 13.45 |
to:Kris 30. august 2002, kl 13.48 |
kas Kris on tüdruk või poiska? Välismaal vist Chris rohkem poisinimi, eestis pole nii kindel (Kris ju ka lühend Kristiinast jms ja tean ka ühte tüdruksoost inimest nimega Kris).
Küsin lihtsalt sellepärast, hästi ilus nimi ja mõtlen seda oma pojale panna, kui ta mul kunagi sündima peaks:)
Küsin lihtsalt sellepärast, hästi ilus nimi ja mõtlen seda oma pojale panna, kui ta mul kunagi sündima peaks:)
@man 30. august 2002, kl 13.50 |
Jazmine 30. august 2002, kl 14.03 |
Kris 30. august 2002, kl 14.09 |
pillerpall 30. august 2002, kl 14.17 |
hüüdnimesid on mul olnud samuti palju.....alates suslikust ja lõpetades nukukesega.....jutukates on mu nimeks tavaliselt naeratus, aga siin delfis kasutan just pillerpalli nime, kuna tundub selline lõbus ja teistest erinev olevat....aga kust see tuli? ei mäletagi enam....eks ta lihtsalt üks esimene pähekaranud nimi oli :)
sinilill 30. august 2002, kl 14.23 |
wo:man 30. august 2002, kl 14.25 |
Õnnelik 30. august 2002, kl 14.26 |
Mina võtsin oma nime oma üldisest hingeseisundist. Lihtsalt olen selline Õnnelik - isegi kui vahel kõik pikalt viltu veab, siis suures plaanis ei tohiks küll kurta. Keegi teine ka kirjutab selle nimega, aga kuna ta paneb nime alati väikse tähega ja meie mõtteviis on olnud suht-koht sarnane, siis ei lase end sellest häirida. Ja päriselus on mu hüüdnimed kõik nii lähedalt nimega seotud ja mind põhiliselt hellitusnimedega kutsutakse nii sõprade kui töökaaslaste poolt, siis ei taha neid foorumis kasutada. Kelle asi see on, et ma siin vahel suu lahti teen?
Aga pean tunnistama, et loen iga päev. Isegi nädalavahetusel kodus tuleb ette.
Aga pean tunnistama, et loen iga päev. Isegi nädalavahetusel kodus tuleb ette.
Leila 30. august 2002, kl 14.34 |
Tigr 30. august 2002, kl 14.34 |
Lounet 30. august 2002, kl 14.47 |
Feliks 30. august 2002, kl 14.53 |
Lisa postitus