Feministi nurgake
üks tualett uhkem kui teine
jõulupeotu 10. detsember 2002, kl 16.16 |
variant 10. detsember 2002, kl 16.20 |
Suusi 10. detsember 2002, kl 16.27 |
A 10. detsember 2002, kl 16.29 |
jõulupeotu 10. detsember 2002, kl 16.35 |
Ei tähtsusta üle. Meid on kokku 12 inimest ja nendest 6 naist. Praegu juba käib sellesisuline teema ringi. Varianti ei ole, et ei mäletata.
Sõbrannadelt laenamise variandid langevad ära, kuna olen neist oluliselt pikem.
...-le ütleks niipalju, et kes sa selline oled, et tuled mind nõmedaks sõimama? Mida sa tead minust ja keskkonnast, kus töötan?
Sõbrannadelt laenamise variandid langevad ära, kuna olen neist oluliselt pikem.
...-le ütleks niipalju, et kes sa selline oled, et tuled mind nõmedaks sõimama? Mida sa tead minust ja keskkonnast, kus töötan?
rosin 10. detsember 2002, kl 16.45 |
A 10. detsember 2002, kl 16.50 |
jõulupeotu 10. detsember 2002, kl 16.53 |
A 10. detsember 2002, kl 16.57 |
lohutaja 10. detsember 2002, kl 16.59 |
oled ikka kah .. kombineeri midagi kokku ... laena sõbranna käest mingi topp või korsett või ilus pluus ja pane väike must seelik või mustad püksid
mis number sa oled? ma annaks sulle oma kleidi, millega ma olen täpselt 2 korda käinud ... ja tundub ka hirmus vana ja kantud olevat :) seisab niisama
mis number sa oled? ma annaks sulle oma kleidi, millega ma olen täpselt 2 korda käinud ... ja tundub ka hirmus vana ja kantud olevat :) seisab niisama
jõulupeotu 10. detsember 2002, kl 17.05 |
lohutaja 10. detsember 2002, kl 17.08 |
Kats 10. detsember 2002, kl 17.16 |
ignorant 10. detsember 2002, kl 17.23 |
Mina kavatsen küll minna firma jõulupeole praktiliselt samas riietuses, milles eelmiselgi aastal, võibolla mõnd detaili pisut varieerides. Ostsin siis endale üsna kena ja korraliku piduliku kostüümi ja leian, et isegi kui raha jätkuks, oleks järgmise “tualeti” kappi seismaostmine selge raiskamine. Sest ega tänapäeval kohti, kuhu korralikus piduriides minna, õieti polegi, teatris-kontserdilgi ntx käiakse pigem igapäevariietuses...
Ja kui siis mõni “suurilmadaam”, kes iga aasta üha uuemas ja uhkemas esineb (leidub neid meiegi firmas) mõne omasugusega minu riietuse teemal soss-soss teeb, siis – no las klatšivad rahus, kui vaesekestel midagi huvitavamat arutada pole...
Ja üleüldse, kus see kirjas on, et samas riietuses ei tohi mitu korda järjest pidus käia? Krt, ise mõtleme endale mingid keerulised reeglid-piirangud välja ja hoiame siis nendest kümne küünega kinni, selmet asja külma kõhuga võtta!
Ja üleüldse, irooniliselt muiata ei tuleks mitte selle üle, kes endale piisavalt uhket tualetti ei suuda hankida, vaid hoopis selle üle, kes uhkeldab hirmkallites hilpudes, mis talle tegelikult üldse ei sobi. Ja selliseid pole mitte vähe, alates presidendi vastuvõtust ja lõpetades kasvõi firmapeoga.
Ja kui siis mõni “suurilmadaam”, kes iga aasta üha uuemas ja uhkemas esineb (leidub neid meiegi firmas) mõne omasugusega minu riietuse teemal soss-soss teeb, siis – no las klatšivad rahus, kui vaesekestel midagi huvitavamat arutada pole...
Ja üleüldse, kus see kirjas on, et samas riietuses ei tohi mitu korda järjest pidus käia? Krt, ise mõtleme endale mingid keerulised reeglid-piirangud välja ja hoiame siis nendest kümne küünega kinni, selmet asja külma kõhuga võtta!
Ja üleüldse, irooniliselt muiata ei tuleks mitte selle üle, kes endale piisavalt uhket tualetti ei suuda hankida, vaid hoopis selle üle, kes uhkeldab hirmkallites hilpudes, mis talle tegelikult üldse ei sobi. Ja selliseid pole mitte vähe, alates presidendi vastuvõtust ja lõpetades kasvõi firmapeoga.
doc 10. detsember 2002, kl 18.44 |
Ma 175 pikk, vedeleb üks maani, õlapaeltega, täitsa kobe kleit kapis, ise olen temaga ka paar aastat tööpidudel käinud ja nüüd polegi teist nagu kuhugi selga panna. Kott ja kingad (vist 40 v 41) on ka sobivad juures. Kui sul ikka häda väga suur, võin ka laenata (elan Nõmmel).
Aga seal Ravi tn kleidilaenutuses minu meelest kah ei võeta tagatisraha suurt. Ja laenuraha polnud ka palju.
Aga seal Ravi tn kleidilaenutuses minu meelest kah ei võeta tagatisraha suurt. Ja laenuraha polnud ka palju.
tibu 10. detsember 2002, kl 20.38 |
Minu jaoks pole tualett küll peol esmatähtis. Tuju on tähtsam. Kui ikka mingit pidutuju pole, jätan kasvõi mitu kuud oodatud peole minemata. Mida teised minu tualetist arvavad, see mulle tõesti korda ei lähe. Ausalt öelda ei mäleta ma ise küll, mis kellelgi teisel aasta tagasi seljas oli. Huvitavad kaaslased meenuvad millegi muu järgi... Igavaid ei mäleta nagunii.
lisaja 11. detsember 2002, kl 09.24 |
jopski 11. detsember 2002, kl 09.45 |
kah hädaline 11. detsember 2002, kl 09.58 |
aknapesija 11. detsember 2002, kl 10.03 |
kass 11. detsember 2002, kl 10.05 |
Õnnelik 11. detsember 2002, kl 10.58 |
Kui oled saatjaga, siis võin laenata tumesinist lahtise selja ja paljaste õlgadega maani sametkleiti. Näeb vapustav välja. Kuna pihikuosa on liibuv ja rinnahoidjat kanda ei saa, siis sobib suurusele 75-80A. Kui oled naisteseltskonnas, siis sellist tualetti muidugi kanda ei saa... Pikkus (sinu 180) muidu OK.
Anna teada, kui vaja.
Anna teada, kui vaja.
info 11. detsember 2002, kl 11.12 |
dere 11. detsember 2002, kl 14.05 |
Tere Jõulupeotu.
Minul vedeleb kapis must, hõbedaläikelised niidid sees, ilma varrukateta pahkluudeni keha järgiv kleit. Tagant väga pika lõhikuga ;) 178 cm pikkusele, 38 number, D rinnaümbermõõdule. Kui sellega mingi sall õlgadele võtta, siis on imeilus. Kui hästi pidulik, siis pikad kindad jne. Mõtle edasi.
Minul vedeleb kapis must, hõbedaläikelised niidid sees, ilma varrukateta pahkluudeni keha järgiv kleit. Tagant väga pika lõhikuga ;) 178 cm pikkusele, 38 number, D rinnaümbermõõdule. Kui sellega mingi sall õlgadele võtta, siis on imeilus. Kui hästi pidulik, siis pikad kindad jne. Mõtle edasi.
RIIN 11. detsember 2002, kl 15.11 |
võõras 11. detsember 2002, kl 16.16 |
female17 12. detsember 2002, kl 02.55 |
:-) 12. detsember 2002, kl 14.46 |
Appi, kas inimkond on tõesti niii mandunud, et foorumis tuleb kurta, et pole midagi selga panna, et peole minna ja siis lohutust oodata. Mina käin küll peol tuju pärast, mitte ennast näitamas ja teisi vaatamas. Mis firma see selline on, kus pidu toimub eliitrestos, 11-l on raha, et midagi selga panna ja 1 istub rahata ja nutab?
Lisa postitus