Feministi nurgake
üks tualett uhkem kui teine
Teema algataja 12. detsember 2002, kl 15.01 |
Aitäh ka neile, kellel oli kindlasti vaja midagi halba öelda. Selgituseks siis niipalju, et jah, mina olen ainuke madalapalgaline. Olen sekretär, üksikema 2 lapsega. Teised on ärihaid. Meil pole rohkem palgatöötajaid.
Vabanda, :-), et oma meeletult mandunud olekuga su päeva ära rikkusin. Aga kas sul ei ole siis hea kõrvalt näha, et SINA oled ideaalne ja keegi on nii loll ja mandunud kuskil.
Ja ärge tulge mulle ajama, et ma pean sellest üle olema. Ma tean seda isegi. Ahh, ma ei taha enam siin rääkidagi. Kõigetargemaid on nii palju....
Vabanda, :-), et oma meeletult mandunud olekuga su päeva ära rikkusin. Aga kas sul ei ole siis hea kõrvalt näha, et SINA oled ideaalne ja keegi on nii loll ja mandunud kuskil.
Ja ärge tulge mulle ajama, et ma pean sellest üle olema. Ma tean seda isegi. Ahh, ma ei taha enam siin rääkidagi. Kõigetargemaid on nii palju....
:-) 12. detsember 2002, kl 15.06 |
Teema algataja 12. detsember 2002, kl 15.14 |
Mul on sügavalt ükskõik, mida sina sellest arvad.
Aga ettepanek oleks siis teha rubriik, kus oleks kõik kirjas, mida siin sünnib rääkida, mida mitte. Mis teemade ja mõtteavaldustega oled kangesti cool ja millistega klassifitseeritakse mandunuks. Usun, et ma pole ainuke, kellel siis vähe selgem siin opereerimine oleks.
Aga ettepanek oleks siis teha rubriik, kus oleks kõik kirjas, mida siin sünnib rääkida, mida mitte. Mis teemade ja mõtteavaldustega oled kangesti cool ja millistega klassifitseeritakse mandunuks. Usun, et ma pole ainuke, kellel siis vähe selgem siin opereerimine oleks.
:-) 12. detsember 2002, kl 15.25 |
Isegi tahaks vahel halada, kui kurb ja masendav kõik on, siis avastad, et tegelikult ei huvita see mitte kedagi. Sellistel hetkedel ütlen endale, et pea meeles, ilmas on inimestel palju suuremaid muresid kui sinu omad. Aga siinseid vastuseid lugedes tekkis hoopis mõte, et võiks ka kurta, et pole autot millega sõita. Ja vastused tuleksid, et oi, mul garaažis tutikas Lexus, millega paar korda sõitnud olen, kui vaja anna teada ;-)
Teema algataja 12. detsember 2002, kl 15.32 |
mari 12. detsember 2002, kl 20.11 |
Sitamaja 24. november 2022, kl 18.47 |
uuu olen lahe naisteka foorumi -autist- ja -äspi- ma spämmin sama sitta. 24. november 2022, kl 19.11 |
Lisa postitus