su kirjas kirjeldatu tundub mulle väga tuttav aga selle vahega ,et mina proovides elada "maailmaelu"tundsin koguaeg ,et teen valesti aga ega ma eriti ei mõelnud selle peale ka aga kui meelde tuli ,siis läks süda raskeks..
läks vist kuskil neli aastat mööda ja selle aja sees sai proovitud kõike,mis ennem nagu patuks sai peetud ,oma vanemate noomimist ma ei pannud millekski ,tegin neile ikka palju haiget oma tegudega:((
jõudsin vahepeal ka abielluda ja sündis laps,elu nagu läks väliselt hästi,armastav mees ja tore laps aga südames oli tühjus..
kuniks ükskord mu ema sõbranna(kristlane) küsis mu käest,et kas ta tohib mu elule õnnistust paluda ,ma ei julgenud nagu ei ka öelda (oleks ta küsinud,et kas ma tahan oma elu Jumalale anda, oleksin vist kohe lukku läinud aga Jumal andis talle tarkust küsida seda hoopis teisiti)ja siis see klõps must läbi käis,teadsin ,et nüüd on aeg mul tagasi tulla...vaikselt jätsin mõned asjad,mis polnud just kristlasele sobilikud,oma elust välja ja hakkasin jälle kirikus käima.
kutsusin ka oma meest kirikusse ja muudele kristlikele üritustele kaasa ja minu suureks imestuseks ta oli kohe asjaga nõus,kuigi ta ei olnud just puhta minevikuga..ja ateistlikust perest
ja siis sai ka tema päästetud:)))nüüd on sellest möödas üle kümne aasta ja võin öelda,et see otsus tookord oli ainuõige.
jah, oma vanemate usule ei saa toetuda,pead ikka ise otsustama..loodetavasti ei lähe sul selleks niikaua aega nagu mul..
tea ,et Jumal ootab sind..
ja hoolib sust väga.