Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Delfirahva iseloomustus...

vaatleja 21. detsember 2003, kl 21.45
mõningase vaatlemise tulemusena tean nüüd,et enamik(mitte kõik) siinolijatest oli ka tänase saate miljonärimäng publik.publik saates vastas väga veendunult küsimusele, miskes on batist, et see on usklik.irw. sama siin.enamik räägivad tähtsa näoga asjadest, millest sittagi ei tea ja aru ei saa.ja jummala veendunud oma õiguses.mõtlen hirmuga,et mõni siiras ja rumal küsija järsku võtabki neid nõuandeid kuulda.

ämber 21. detsember 2003, kl 21.55
Poleemika "Religiooniõpetus koolidesse" kannab siis vilja :)) Või on kõrvakuulmisega probleeme? Teadupärast on tervishoiuga nii nagu ta on.

kas 21. detsember 2003, kl 22.04
...see on provokatsioon? Või arvad nii? Mis on "õigus"? Mis on "nõuanne"?Kas peaks siinset tõsiselt võtma? Kas peaks siinset naljana võtma? Kuidas peaks sinu "õigusesse" ja teemasse suhtuma? Kas üldse peaks? Kas üldse siin olla? Või mitte olla? Kas tahtsid ennast tõsta teadmisega, mis on batist?(seda teavad osad unepealt)Kas sinu vaatlus on "õige"? Kes on hindaja?(peale sinu?)See on foorum? Kas näed ka näoilmeid kirjutatu taga? jne...

m&m 21. detsember 2003, kl 22.10
Vaatleja tahab tüli norida,tundub olema pahas tujus teine.

vaatleja 21. detsember 2003, kl 22.12
..on tegelt lausa lustikummut.irf.nalja ülearugi.

hah 21. detsember 2003, kl 22.17
miks arvad, et inimesed vaid SIIN targa näoga lollusi räägivad?
nad teevad seda kogu aeg, kõikjal, ka riigikogus näit...
ja alati leidub lolle, kes oma peaga ei viitsi mõelda ning räägitavat puhta kullana võtavad.

tal 21. detsember 2003, kl 22.18
...vist igav olla?

ämber 21. detsember 2003, kl 22.19
Äbi-äbi, miks sa siis valetasid, et oled hirmust hullumas. Vt. oma esimest kirja.
No tõeline naerupall!

vaatleja 21. detsember 2003, kl 22.26
to ämber

hirmust hulludes ma tavaliselt naerangi.kas teid siis vahel ei hämmasta rumaluse kontsentratisoon?mind veel hämmastab.
hakka või ennast targaks pidama.irw.

l 21. detsember 2003, kl 22.28
batist või babtist? Mida sa konkreetselt teada tahad?

ämber 21. detsember 2003, kl 22.41
Kust maailmast sa küll pärit oled? Tere tulemast reaalsusesse! Mitte kõik ei ole sündinud targaks. Ma ise arvan, et nii mõnegi rumaluse taga on verinoorus ja loodan, et aastad õpetavad. Rumal on hoopis end targaks pidada.

to ämber 21. detsember 2003, kl 22.53
just.rumal on targaks pidada.loe enamikke komme.üldised tobetõed vürstitatud énda elukogemusega.eriti palju lolle nõuandeid jagavad vanemd,põhjendades, mina tean,olen üle elanud.
kivinenud arusaamad.mõtlemisvõimetus.muutumisvõimetus.mina ja minu kogemused on terve maailm.sallimatus.keegi põhjendas homode olemasoleu vallasemadega,ka meeste ehtimist sellega.ja jubedaim,temaga ollakse nõus ja ta on autoriteet.põrgut.

suur küsimus 21. detsember 2003, kl 22.54
Kas sa oled Indrek või?

vaatleja 21. detsember 2003, kl 23.00
..irvitab täiega.tänan komplimendi eest.mina ja Indrek??!!muhhahaaa....

suur küsimus 21. detsember 2003, kl 23.07
Võta heaks. Kompliment?

ämber 21. detsember 2003, kl 23.08

Kui palju me oma maailmast siin lühikestes kommides ikka lahti rääkida suudame? Ühte lauset võib tõlgendada nii mitut moodi, kui on selle lugejaid. Sellepärast ei maksagi kõike liiga südamesse võtta. Veel rumalam on suurele auditooriumile näkku lükata, et ta on loll. Lollid sellest ütlemisest targaks ei saa ja targad saavad ise aru millised on mängureeglid.
Selles olen küll sinuga nõus, et sallimatust on palju. Kurb.

vaatleja 21. detsember 2003, kl 23.08
to suur küsimus

see oli irooniline lause.

lugeja 21. detsember 2003, kl 23.10
jälle see tuttav muhhhahhhaaa....
ühes kohas pandi sind juba paika. tulid lisa norima? :))

vaatleja 21. detsember 2003, kl 23.12
to lugeja

kus see koht on,kus mind paika pandi?tahaks ka teada.läheks lööks veidi lamenti.

lugeja 21. detsember 2003, kl 23.19
no perekoolis ikka, kus mujal :))

to lugeja... 21. detsember 2003, kl 23.25
ajad naerma.ei ole midagi lihtsamat kui kasutada paljudele omaseid väljendeid.ole nüüd vähemalt nii tark ja tee teene ja ära hakka seda vaest perekooli muhhahaad süüdistama minu ülbuses või talumatuses.

mh 21. detsember 2003, kl 23.37
arutlused arutlusteks. aga nõme ja vastik on see, et ka konkreetsete küsimuste peale (nt kus ... koht asub, mis ... seadus ... kohta ütleb, kuidas ... sõna eesti keeles kirjutatakse jne) reageerivad kogu aeg need, kes asjast mõhkugi ei tea. ja on oma tarkuses üliveendunud.
või siis veel naljakam, algatatakse nt teema: "õppige ometi ükskõord ära, et banngoogid kirjutatakse b-ga!!!"
nii et ettevaatust tõesti siinse info uskumisel.

lugeja 21. detsember 2003, kl 23.41
ei süüdista ma kedagi.
nii tark ma vähemalt olen. sama soovitan sullegi.

nonehh 21. detsember 2003, kl 23.53
egas delfis kerge olla pole(just nagu tööl kohe)aeg tiksub.kas kasulikult? kas bannkook polegi siis õige?:P

agny 21. detsember 2003, kl 23.57
huvitav - kuidas vaatleja teab - et ta vaatleb - kui ta väga hästi vaatleks siis ta näeks, et vaatlemise taga on vaatlejate /(elulised/isiklikud)kogemused.
Kui ta aga ei suudaks ekraani vaadelda siis ta ei suudaks vaagida - siin - et enamus on rumalusega löödud - ehk me kõik võiks minna pigem kõrtsi ärplema - kui et klaviatuuri klõbistama.

Kui ta suudaks veidigi vaagida siis ta võiks aru saada, et erinevatel vaagijatel on erinevad nägemused ja kui teatud hilisemad uurimused väidavad, et ahviliik ei arenenud inimeseks mitte peale kirve kätte võtmist ja tööle asumist - vaid peale liha söömist, mis pidavat inimliiki muutma vihaseks ja ärrituvaks kui keegi möönab midagi teisti kui vaatleja ego suudab enda jaoks vaagida.

loodan - et sai piisavalt absurdne selleks - et üldse midagi öelda - millest ma mitte essugi aru ei saa.!?

vix 22. detsember 2003, kl 00.00
Ega siis kõigi kohta ka ei saa nii öelda. Ja üldse igaühel on oma aravamus ja aruasaamine asjadest.Ja kas siis see, et püütakse teisi aidata,on halb? Mina küll mingit tähtsat ja tarka nägu siin ei tee, ütlen lihtsalt asju, mida enese arust tean ja võib-olla aiatavad need teisigi.

mia6 22. detsember 2003, kl 05.23
to ämber

Kullakene,kogemusi ongi saadud ju läbi aegade ja kõigil rahvastel läbi vanemate inimeste.
Ise vanema inimesena ,ka siin kommentaarides ütlen kah mõnikord omateada targa sõna sekka.
Tundub nii,et meil,siin netis oletegi teie,armsad sõnavõtjad ,need kõige suuremad tegijad.Samas on ju keegi teid ka kasvatanud.Nendele aga jätkub teil ainult rämedaid sõnu ja teravusi.Loomulikult ka ilusat siit lugenud vanemate kohta.
Kõige hullem ongi,et pall käib ainult ühte väravasseja sellepärasr ainult,et seal lihtsalt pole väravavahti.Neti maailmas küll vanemad inimesed ennast kaitsta saa,sest pole neil arvuteid.Loomulikult arvuti on uus asi ja ka mina kartsin temale kaua läheneda ja siianigi hirm mõnda käsku täita.Nüüd on ta mu hea sõbrake ja koos teiega,kallikesed.
Nii nagu on palju erinevaid noori on ka palju erinevaid vanu ja kõiki ei saa ühe mütsi alla asetada.Ka mulle ei ole kunagi,ei noorena ega nüüdki meeldinud virisevad ja alati mossitavad mutikesed.Aeg alalt tuleb ka minul nendega kätŠi ette,kuid ümber neid ei saa ka teha.
Idamaade rahvaste juures on vanemate inimeste austamine kõige kõrgemal kohal ja vanarahva tarkused samuti.
Ka ise olen meelde jätnud väga palju õpetusi emalt,kelle matsin just aasta tagasi 85 aastasena.Nüüd on nii kahju,et rohkem ei osanud küsida.Küsiks,aga pole enam,kelleltki.
Ise armastan küll noori väga ja mu sõbrad peamiselt noored ja vahvad neiud ja noormehed.Ka teiega ei taha siin arvutimaailmas eriti ragistada,kuid mõnikord annaks küll mõnele kommijale "tappa".
Niisiis,katsuge ikka meid taluda sellistena ja küll me ükskord tasapisi ka sinna puust kasti kobime.Seniks aga tSekkan siin ja kogun teie antud tarkuseterakesi samuti tera haaval.
Teile kõigile ainult head soovides.

vaatleja2 22. detsember 2003, kl 07.32
siin on mõnelgi vaatlejal õigus, asjalikud teemad ei leia eriti kommeteerimist, neist libisetakse kiiresti üle.siin olijaist on enamik noored, kel elukogemusi vähem.aga samas tahab mõni 20a. olla suur ekspert, viidates oma arvukatele suhetele.nii see elu on, kõik on oma tarkuses veendunud.ka mina vahel.

Norija 22. detsember 2003, kl 09.17
Mõne koha pealt on vaatlejal õigus. Nimelt selle koha pealt, et internetist või muul moel tasuta saadud nõuannet ei maksa viimase tõena võtta. Oma mõistust tuleb kasutada ka kallilt kinni makstud arstide ja advokaatide korral, ammugi siis tasuta saadud targa nõuande korral.

liis 22. detsember 2003, kl 09.28
Delfi on minu jaoks eelkõige auru väljalaskmise koht, hea kui teised ka miskit arvavad minu probleemist.
Lisa postitus
Autor:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!