Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Delfirahva iseloomustus...

aqua 22. detsember 2003, kl 09.42
Kellele ei meeldi, see ei pea siin ka olema ega igal teemal midagi arvama. Alati on olnud inimesi, kellel oma arvamus ja tahe seda ka väljendada. Ega absoluutsele tõele pretendeeri keegi.
Miale! Sa oled üks kihvt tädi!

Eff 22. detsember 2003, kl 10.30
..ic...ärge jah uskuge,mis siin räägitakse...nett ju inimeste lollitamiseks mõeldudki ju...aga no muidugi tore,kui siin ka targemaid leidub...:)

ämber 22. detsember 2003, kl 10.56
to mia6
Ilmselt pühendasid sa oma pika jutu autorile, kes kirjutas
to ämber 22:53.
Miks vaatleja üldse tuli välja sellise kirjaga? Ilmselt on ka tema mingi teema püstitanud ja täiesti ebaadekvaatseid kommentaare lugema pidanud, mis ei vastanud tema ootustele ning teinud järelduse, et delfirahvas on...
Tulnud siin välja sellise üldistusega, näitas et pole ise ka kuigi tasemel. Empaatiavõimet vähevõitu?
Või nagu me kõik, tuli auru välja laskma:))

mia6 22. detsember 2003, kl 13.56
Siin igat sorti ämbreid,et ei saa vahel arugi missugusesse astud.Vahel astud koguni mõlema jalaga,aga see minu kiri oli küll sellele 22.53 pühendatud,kuid luban ka teistel lugeda.
Päris vahva mõnikord siin kaasa rääkida.Mul juba võrdlemisi paks nahk ka kasvanud, tänu siin surfamistele

Sullegi midagi,ämber:

Väike tõestisündinud nali suvest,seoses ämbritega.Tulin kiiruga toast/suvilas/ja et mitte ringiga trepist,vaid otse.Terassi küljelt hüppasin ja loomulikult,kuhu? Ämbrisse - naaber oli sinna unustanud.Teate kui raske oli jalga ämbrist välja kangutada.Mul pisike jalg ja kohe põhjas kinni.Üksjagu tirimist oli küll,kuid naersin südamest.

to aqua 22. detsember 2003, kl 14.34
Suur tänu nii ilusa komplimendi eest,kulub ju üks kiitus mutikesele ära küll ja püüan edaspidigi kihvt tädi olla ja mõnikord siin ka malakat vibutada.Muidu lähete veel ülekäte,mul.
Sulle aga minu mõttelised südamesoojad kallistused.mia6

tädi(hundi omanik) 22. detsember 2003, kl 16.01
He-hee, olen kuulnud lugu, et keegi kitsa puusaga inimene kukkus ämbrisse istuma, olevat olnud väga raske välja saada...

JG 22. detsember 2003, kl 16.36
Kui keegi siia oma murest kirjutab, siis vaevalt ta mingit "eksperthinnangut" ootab. Selleks on olemas professionaalid. Pigem tahetakse teada, mida arvab asjast keegi teine, luust ja lihast inimene.

just just 22. detsember 2003, kl 16.50
Luust ja lihast ja igal mingit öelda........Pole siia mingeid papist poisse kuivikuid vaja.Ega siia eksperte eriti kipugi tulema.

BB to to ämber 22. detsember 2003, kl 20.37
Kasva veidike,saa vanemaks,küll siis näed,kuidas su enda elutõed kolinal purunevad.Teame omast käest,kõik me oleme noored olnud ja ainult iseennast targaks pidanud.Ja tavaliselt on siis juba hilja,kui seda taipama hakkad,mida vanemal generatsioonil öelda on.Kahjuks peab igaüks seetõttu oma naha peal järgi proovima nii hea kui halva,ei võta teistelt õppust keegi.Noored ei saagi vanu mõista,sest just eriti neil endil on oma kivinenud elutõed ja põikpäine must-valge suhtumine,mis hakkavab muutuma siis,kui tuleb ise raskusi ja kaotusi taluda.Vanainimeste tõdede kohta ütleksin,et need on pigem mitte kivinenud,vaid elu jooksul tõestust leidnud ja seetõttu kinnistunud.Loe veel tähelepanelikult,mida mia6 kirjutab.Ega ilmaasjata ei öelda,et "elame-näeme".Kahju,kui keegi vanas eas arvaks asjadest täpselt sama,mis ta noorena arvas.See tähendaks,et elu on valesti elatud,arengut polegi olnud.

ISELITS 02. mai 2025, kl 16.59
Meil on
mongoli mõistus
venelase tööarmastus
juudi ausus
aga peaks olema
Jaapanlaste tarkus ja usinus
hiinlase tööarmastaus
talupoja mõistus
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!