Kas kellelgi on kogemusi selle ankeedi täitmisest? Kas pohjenduseks piisab kui lyhidalt märkida enda turvalisuse tagamine voi tuleb lahti seletada ka asja tagamaad?
Mina ka naisterahvas aga samuti relvaomank kuigi juba 8 aastat. Taotlemisel pane kindlasti tähele et esitaksid taotluse kandmise ja omamise kohta. See tähendab, et võid ka oma relva kodust välja viia st. kaasas kanda. Ainult omamise puhul on sinu relv väljaspool sinu kodu illegaalne relv. Sul tuleb linnuke õigesse lahtrisse teha lihtsalt. Muidest oma kohaliku konstaabli käest pead ka vabas vormis kirja võtma, et ta lubab sul relva omada tema piirkonnas. Arstitõendid olid veel vajalikud, hunnik pilte, riigilõiv ja siis saad relvaloa millega saad relva ostma minna. Ostu puhul vaata kindlasti relv mida jõuad käsitleda. Kui oled nõrguke naisterahvas siis 9 mm püstolist sul vaevalt jõud üle käib. Minul ei käinud seepärast ostsin 7,25 mm. Tähtis on siis, et jaksaksid kiire liigutusega kelku tõmmata. Kui küsimusi veel küsi julgelt :)
Mul on niii hea meel, et sellised asjalikud vastused tulid:)) Kinnisvara on kyll olemas aga pole just miljoni eest. Kas selle väärtus on väga oluline? Tegelikult kysimusi on mul hirmus palju aga koiki neid ei ole vist motet siia yles riputada. Ja vaevalt, et neile koigile vastata viitsiksite:)
Ei ole fanatt :) Ja lihtsalt nalja pärast selle vastu huvi ei tunne vaid on tosised pohjused. Kohtus tunnistamise tagajärjed... Vajadusel peaks olema inimesel ikka mingi oigus ennast kaitsta. Aga ma toesti ei tea, mis nende jaoks see veenev argument on. Suusonalist ähvardust ei toesta keegi. Kas keegi oskaks veel midagi selle kinnisvara kohta täpsemalt öelda, kui määrav on selle rahaline väärtus?