Feministi nurgake
Eesti linnad
maakas I-Virumaalt 24. august 2004, kl 15.17 |
Milline linn on teie meelest kõige parem?
Mu parim sõbranna elab Rakveres ja ta kiidab seda linna,üks sõbranna elab Tallinnas ja ta ei taha sealt ära kolida.Üks sõbranna elab Tartus ja ütleb,et Eesti ilusaim linn kust mitte iial ära ei läheks.Tahan ka linna elama asuda ja nüüd mõtlen,et milline oleks parem.
Mu parim sõbranna elab Rakveres ja ta kiidab seda linna,üks sõbranna elab Tallinnas ja ta ei taha sealt ära kolida.Üks sõbranna elab Tartus ja ütleb,et Eesti ilusaim linn kust mitte iial ära ei läheks.Tahan ka linna elama asuda ja nüüd mõtlen,et milline oleks parem.
maakas I-Virumaalt 24. august 2004, kl 15.33 |
Peab mõtlema ka korterite hindadele ja töökohale ka.See ei ole nii lihtne,et võtan kotid selga ja lähen.Nii raske on otsustada.Tuttavad ütlevad,et kodunt kaugele ei ole mõtet minna,sest mul tekib koduigatsus ja sugulased ka Ida ja Lääne-Virumaal.Tädi on mul 50 aastane elab Võrus ja nüüd mõtleb,et tahab oma lapsepõlve linna tagasi minna,sest lapsed suured ja oma elu peal.Kardan,et äkki ma ka hakkan igatsema kunagi tagasi.Äkki on Rakvere sel juhul parim variant.
Kas teie olete tundnud sellist tunnet nagu on koduigatsus?
Kas teie olete tundnud sellist tunnet nagu on koduigatsus?
pipi 24. august 2004, kl 15.36 |
Margit 24. august 2004, kl 15.36 |
sel juhul 24. august 2004, kl 15.44 |
,,, 24. august 2004, kl 16.21 |
Fake 24. august 2004, kl 16.22 |
endine pärnakas 24. august 2004, kl 16.47 |
Pärnu on suvel mõnus linn, missest et puhkajatest pungil. muul ajal aga minu jaoks elamiskõlbmatu - vastik väikekodanlikkus valitseb.
aga juba 10 aastat Tartus ning olen väga rahul - ilus, vaikne, roheline, inimsõbralik, lühikesed vahemaad ka jala käimiseks, öösel suht ohutu ringi käia. tuttavad, kes töö tõttu pidanud Tallinnasse kolima, tahavad külas käies ikka Tartusse tagasi elama. nii et tule Tartusse.
aga juba 10 aastat Tartus ning olen väga rahul - ilus, vaikne, roheline, inimsõbralik, lühikesed vahemaad ka jala käimiseks, öösel suht ohutu ringi käia. tuttavad, kes töö tõttu pidanud Tallinnasse kolima, tahavad külas käies ikka Tartusse tagasi elama. nii et tule Tartusse.
mann 24. august 2004, kl 16.58 |
Vot selle SINU LINNA pead sa küll ise leidma - aga katseta! Mina olen elanud Tallinnas ja Rakveres,aga iga kell maanduks ikka kodulinnas Pärnus, kui muid asjaolusid ei oleks. Tallinn ahvatles oma "kõikide võimaluste linnana",aga vot ei mahtunud ta minu südamesse. Elan küll Rakveres juba mõnda aega,aga minu linnaks ei saa ta vist kunagi..(??).Selle peab ära tundma.
maakas I-Virumaalt 24. august 2004, kl 18.05 |
plix 24. august 2004, kl 19.50 |
Masha 24. august 2004, kl 21.56 |
ma ka Rakverest, kaua siin elanud, aga millegipärast tunnen Tallinnas end paremini, sest seal on suuremad vahemaad, mulle vaja palju ruumi, aga jah, Rakveres on hea ennast alguses sisse seada, hüppelauaks suuremasse ellu on ta ikka väga ideaalne paik, siit lennanud Varekud ja Kenderid ja ma ei tea veel kes, ma pole mingi vaimuhiiglane ja kultuuriteadlane, ma pole süvenenud, noh, Gross on avastanud õiged majandusvalemid ja nuppu on rakverlasel ikka rohkem kui näiteks tartlasel (mitte solvuda), muidugi tallinlase avarale mõtlemisele jääb kõvasti alla, aga tugev keskklass tähendab minumeelest just rakverlast.
kristi 24. august 2004, kl 22.06 |
haapsalust 25. august 2004, kl 09.18 |
kummaline jah, et igal inimesel oma eelistus. Mina Haapsalust ei koliks iial Tartusse - kuiv ja tolmune linn. Suvel mitte mingil juhul, vajan mereõhku! Tallinn liiga suur ja saastatud, Pärnu väga kommertslik.
Rakvere kohta olen kuulnud vaid kiidusõnu - linn areneb. Vaatasin ka kinnisvara hindasid, aga hämmastuseks polegi sealkandis eriti kortereid müügil! Hinnad samad, mis Haapsalus.
Rakvere kohta olen kuulnud vaid kiidusõnu - linn areneb. Vaatasin ka kinnisvara hindasid, aga hämmastuseks polegi sealkandis eriti kortereid müügil! Hinnad samad, mis Haapsalus.
rakverest 25. august 2004, kl 09.29 |
Muska 25. august 2004, kl 15.06 |
Mu moa 06. mai 2022, kl 18.05 |
Agneke 23. juuni 2022, kl 08.05 |
Lisa postitus