Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Naistele, meeste kohta, kes te olete meestes pettunud

soodake 21. detsember 2004, kl 18.29
Logan, mina arvan, et abielu peavad mõlemad pooled tahtma mängida.....ja see mäng on auhinda väärt vaid siis, kui osapooled on need ÕIGED....nagu piigagi kirjutas...lihtsalt ja vabalt tuleb see, kes lihtsalt ja vabalt on see, kellega on lihtne ja vaba olla ja tahad mängida ausat mängu....ja tema mängib ka!:)))))

kairit 21. detsember 2004, kl 18.33
Minu arust oled sa tohutult vastik inimene- külm kalkuleeriv ja salakaval nagu piiga ütles. Ja see, et sa mehe naisele teatavaks tegid, ei olnud ideena heategu sellele naisele, vaid idee seisnes selles, et mehele kätte maksta, et viimane oma naist maha ei jätnud !

sa oled kibestunud, et sind maha jäeti , nõustun ka kõigi kirjutajatega, kes sinus haiget inimest näevad (loe:haiget meditsiinilises mõttes, mitte sõimuna)

to Logan 21. detsember 2004, kl 18.54
Oh mis veider heietus. Ja mida juttu, mees pettis sind (armukest) oma naisega? Sa käi kuskil luksepa juures ära ja lase kontrollida, ega sul kuskilt kruvid ei logise!

yeah to Logan 21. detsember 2004, kl 19.07
Ühtin piiga ja kairiti arvamusega sinu kohta. Sa oled ju ikka harukordselt eriline tõbras. Koge selle sitakeeramise juures nimetad ennast veel heaks? Minu tutvusringkonnas ma ei tea ühtegi nii jubeda suhtumisega kibestunud inimest.

Teema kohta ka, sa võid olla 100% kindel, et saad selle mehe endale, nagu lubasid, aga see tundub küll ülimalt ebatõenäoline. Ma ei tea selle mehe tausta ja valikuid, aga kui näiteks oletamegi, et selle mehe pere-elu hakkas mingi põhjusel niigi lagunema, siis pärast sellist seatempu oled sina küll viimane inimene, keda see mees oma naiseks tahaks. Kui ta suhe oma naisega laguneb (sinu pärast või muudel põhjustel), siis mees teab ju su tegelikku õelat palet ja käib sust nii suure kaarega mööda kui võimalik. Loodan, et ka kõik teised mehed, sest nii halba inimest pole ükski normaalne mees ära teeninud.

kivi noormees 21. detsember 2004, kl 21.32
mina ei suuda kedagi armastada pärast esimesi purunemisi ja pettumusi . seega ma peaksin siis vabaks inimeseks jääma .
siiski ma soovitan naistel kerjata armastust
isegi siis kui inimestel on kõik hästi leiavad nad probleeme , mille kaudu endale häda kaela tõmmata

kati 21. detsember 2004, kl 21.36
Oeh, Logan, ma küll ei tea kes sa oled aga tundub et minu saatusekaaslane. Võib-olla on meid palju...
Igatahes nii tuttav oli kogu su jutt ja kõik need mõtted. Hetkeks mõtlesin isegi, et keegi kirjutab minu eest:)- kiirelt tabasin, et see on võimatu:).
Kunagi kirjutasin ka siia oma mõtteid teatud teemast, siis aga tabasin kui mõttetu see on, kuna sain samasuguse hävitava hinnangu osaliseks. Vahel aga on lihtsalt midagi hingel mida tahaks välja öelda - ükskõik kellele! kasvõi virtuaalsesse keskkonda välja karjuda!!! Tundub, et kogu see rahvas kes siin käib on ise ideaalsed inimesed ja teavad alati mis õige, mis vale.
Igatahes...kui tahad neid nõmedikke kommijaid kiruda, või südant puistata, siis võid julgelt minu e-posti kasutada! Hoiame kokku!

keegi 21. detsember 2004, kl 22.11
to kati
igal inimesel võibki sarnaseid olukordi tekkida nagu Loganil ja ka õelaid kavatsusi ja veendumus, et mina olen see õige sellele ja usaldus kellegi mehe vastu jne jne jne
aga kallis kati loe ka sina ridade vahelt, siis saad aru mida objektiivne rahvas hukka mõistis-küsimus ei ole moraalis ega inimlikes eksimustes, vaid küsimus on milleskis muus ja ma loodan et ta sa ikka ei ole Logani hingekaaslane kui nati süübid?

tm 22. detsember 2004, kl 00.47
Iga elukogemus teeb meid targemaks ja oleme väärt just selliseid nagu saame - vahel ei ole me paremate jaoks veel valmis ja oleme alustanud suhet ebaõigetel alustel!See ei ole
halbadele meestele mitte õigustuseks,vaid peame oma lähtekohad ümber hindama ja korrektuurid tegema!Valinud oleme ikkagi ju ise,mis sest,et valesti!Ja selleks,et uuesti ämbrisse ei astuks,peabki pisut analüüsima!Edu kõigile,kes nõus natuke mõtlema ja järeldusi tegema!Kes aga ei viitsi - siis head järgmist ämbrit,kui see sinu valik on!

H 22. detsember 2004, kl 08.18
ja lendas karvu, sulgi ja tutte, oh kuis lendas..............

m27 22. detsember 2004, kl 13.40
väga lahe lugemine oli :)
lugedes ja mõeldes enda juhtumiste peale ütleks, et enamik naisi ei suuda meeste maailamast ikka üldse aru saada. Ainus mõistlik inimene on siin piiga nimeline, kes ei üritagi seda teha. Kahju muidugi hingevalu käes kannatajatele aga võtke lohutuseks teadmine, et "inimene areneb hädas"... olgu ta või 30 Nii et saage rohkem haiget ja laske lihtsalt tarkusel endasse voolata. Uskuge või mitte, et maailm avardub ja lõpuks olete võimeline ennast pea igas olukorras õnnelikuna tndma.

oioioi to m27 22. detsember 2004, kl 15.43
Sul on jumala õige jutt. Mina just tegelen selle hädaarenemisega ja maailm muudkui avardub. Raske on, aga tulen toime.

LOGAN 23. detsember 2004, kl 17.26
Lahe on lugeda, kui enda kohta kuidas sind kirutakse. Ütleks nendele kirujatele naistele, et lollid olete kui petistest mehi kaitsete. Ja ise oleksin ülimalt tänulik mõnele naisele, kse teataks et minu mees juba 2 aastat temaga kõrvalt paneb. Ar´van, et selline inimene tahtis lihtsalt mu silmi avada ja kõik. Ei elaks sellise mehega ise iilagi edasi. Ja antud situatsioonis tead piiga, kse sa oled sa oled ise üks kibestunud ja kunagi ehk keegi pani kõrvalt sinu mehega üldse ja seetõttu sa nii tige oledki.
Mina rääkisin selle mehe naisele just seetõttu ette, et sain aru, et seda meest ma endale ei soovi. Öeldakse teeb ühele naisele nii, siis teeb ka teisele. Nii, et ei sooviks endale meest, kes mulle nii teeks. Ja see kas see mees kaarega minust mööda käib, siis selles sa eksid peale seda etterääkimist oma naisega, me suhtleme temaga ikka edasi, aga see selleks. Asi on nimelt selles, et mina ei soovi sellise mehega enam suhelda. Mul on küllalt kõrge enesehinnang. Ja see, et ta elab oma naisega siis ma muuseas tahan et ta seda teeks ma soovin isegi et ta ona naist veel paljude teistega ka petaks. Ma ütleks et mul on hea meel et keegi hoiab endale petisest meest. Mina see igaljuhul ei ole. Ja miks ma olin nii kindel et ta minu juurde tuleb, aga ikka seetõttu, et ta ei armasta oma naist juba ammu. Aga enam ei armasta mina seda meest, kuna ta suutis teha mõlemale naisele väga haiget. Ja kui te tõesti oskate ridade vahelt lugeda, siis tuleb välja et te ei osanud mitte sittagi lugeda. Mõni oskas, aga ülejäänud nüüd küll ei osanud. Ja sina oioioi arvan, et sa oled meessoost kirjutaja.
Ja kui aus olla, siis võin 100% kindel olla et see mees otsib tõesti ise mind ülesse, aga ainult armastuse pärast Ja kaares ringiga käia ma juba talle soovitasin. See mees andestas mulle absoluutselt kõik etterääkimised oma naisele, kui aus olla. Ja andestas seetõttu, et ta ei suuda mind vihata ja vihane olla ja seda põhjusel, et tal endal on tunded. ja kui te arvate et ma olen loll ja paha siis olen ainult aus. Ja sellisele mehele annan ainult ise jalaga @!#$, kuna ma ise ei taha teda enam. Ma arvasin, kui teda armastama hakkasin, et ta on hea, aga ta ei olnud seda.
See on samahea, et hakkad armastama mõrtsukat, aga talle ei ole otsaette kirjutatud, et ta on mõrtsukas. Ja pärast tunnetest ülesaamine võtab tõesti jah aega, et armusid valesse mehesse. Mul on hea meel, et ta naine teda ikka veel vaatamata kõigele tahab, küll ta armastab ikka seda meest, eks rahvas!!!
Mul tekib ainult küsimus:" Kas on üldse võimalik ARMASTADA sellist inimest tõeliselt, kes sind tõeliselt ei armasta?"
ARMASTUS on mõlemapoole tunne. Ja see armastustunne kaob, kui sa saad aru, et tegu on olnud halva inimesega, kse lihtsalt oskas head nägu näidata vastavalt olukorrale. Aga siin selle juhtumi korral nagu olen eelnevalt maininud näitab kõike aeg, ainult et mina olen kõigest aru saanud ja mina ei sooviks enda kõrvale kogu eluks sellist inimest.

Ja kes te siin sõimate siis arvan et teid endeid on petetud

oioioi 23. detsember 2004, kl 23.28
Olen täitsa kindlalt naissoost.
Lisa postitus
Autor:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!