Pole sa Logan midagi nii sinisilmne õrnake.Suht külm kalkuleerija ja tõsiselt salakaval vastik väike urgitseja.
ma ei saa aru kus võtab inimene õiguse teiste elu suunata,õpetada(ütlesid selle mehe naisele et olid ta abikaasa armuke...ma arvan see oleks siiski selle mehe otsus seda teha)
Sa võid ju 100%kindel ola et ta tuleb sinu juurde...aga kindlasti mitte suurest armastusest :))))) see paistab ka olevat 100%kindel.Ta tuleb longates sinujuurde kui oma naine ta välja viskab.Ja võid samamoodi 100%kindel olla et õige pea oled SINA selle naise rollis.....ehk sisi mehel on armuke,kellega ta RÄÄGIB rohkem kui sinuga...:))))Või sa loodad et mees muutub sinu pärast?Ma palun luba naerda sel juhul(möh-möh-möh:DDD)
Ja kallike sa tõesti usud siis neid abielumeeste jutte et oma naine on loll paks ja kole aga vaata sina oled mul ikka hingesugulane,,vaata sinuga saab kõigest rääkida,jne blää-blää-bläää....selles suhtes pole sa mitte naiivitar aga puhtarumal ju!!!!!vana sa oled?20 väääääää????
Niipalju elukogemust võiks nagu olla ikka,enne kui teiste ja enda elu @!#$ keerama jooksed.
Sa pole vist kellegagi koos olnud ega kedagi armastanud.S.t armumisest eriti kaugele sus suhted pole aarenenud..vähemalt õiges suunas.Muuseas armastus koosnbki väga paljus kohusetundest ja harjumusest...mis tekitavad turvatunde ja õnne.Muidugi palju muud ka....aga need on olulised komponendid.
ikkagi naljakas-mees lubas 5aasta pärast lahku minna!!!:DDDDDDnaera pooleks.Kle seee on liba teema...ei ole sellist naist olemas...ei ole....