Feministi nurgake
mees keda tahan

incognito 06. märts 2005, kl 17.52
minu mees lendas uksest välja täpselt samasuguse himustava netisõbranna pärast -kuid mitte tema poole vaid omaette elama. mina seda pulli vahtida ei viitsinud, kuid tema "vabaduse saabudes" saatis oma silmarõõmu peatselt p*sse, kuna ei suutnud iseendale oma lollust andestada, ja ilmselt kuumad tunded seoses abielu lõppemisega kudagi kummaliselt lahtusid. kui pole vajadust varjata, kaob pool huvi kohe nelja tuule poole, ning jumaldav tibi siiski abikaasat ei asenda.

abielunaine 06. märts 2005, kl 18.18
Ühinen eelkõnelenuga.Minu mees (ikka veel),kes iial ühtegi
ilukirjanduslikku teost vabatahtlikult kätte ei võta,luges
öösel uneajast vanatüdruku ihalevat lembeluulet .Kui lõpuks uimasena voodisse kobis,käratas jõhkralt:"Mida sa jälle tahad?"
Lõppude lõpuks väsis vaene mees ise ära!

nii ja naa 06. märts 2005, kl 20.25
to 14:19! tänan psühhoanalüüsi eest, mis sellest, et veidi mööda, aga...küsimus ei ole nõrgas sisekontrollis.

nii ja naa 06. märts 2005, kl 20.59
pisike täpsustus veel, 14:19!
"sinusse on nagu sisse kodeeritud mingi sisemine tõrge, mis halvustab teisi inimesi" - peegeldusteooria ütleb, et selle tunned teise juures ära kui see sul endal olemas on.

to nii ja naa 06. märts 2005, kl 21.08
võta heaks! aga mulle meeldib, et asi lõpuni selge oleks. su enda lause ju viitab sellele nõrgale sisekontrollile või on veel muid variante?
sinu lause siis>"Teame teineteist piltide järgi ning oleme mõlemad kindlad, et kui kohtuksime, läheks me kirjasõprus üle millekski muuks..."

to nii ja naa 06. märts 2005, kl 21.14
peegeldusteooria pole ainuke seletus minu kommile, võimalus on ka sinu tekstist nii aru saada, nagu sa sellel välja paista ise lased...

nii ja naa 06. märts 2005, kl 21.30
Kullapai, oleme ikka sinuga parajad vaidlejad/tähenärijad! Äratuntav keemia ei ole nõrk sisekontroll!
Teeme parem rahu!!!

to nii ja naa 06. märts 2005, kl 21.33
olgu ö.....:)

küllalt vana 06. märts 2005, kl 21.53
mehed on ennegi kurtnud teistele kui vilets elu oma naisega,läheb siis isane koju ja oh sa mu meie,kallis naisuke kuidas ma küll sind armastan jne.VOT NII.need on mehed kes tahavad ,et neid haletsetaks.

Sandra 07. märts 2005, kl 09.06
Kallis naisuke!Kas oled noor siis otsi õiget. Kui palju sul aastaid on ,et abielu meest jahid.Kui oled 35-40 vahel siis raske küll vaba ja vallalist otsida -aga see abielumees ei ole ka õnn.lahutatutega sama teema Ikka mingi kiiks küljes,sest miks lahutus üldse toimus.Parem vaata nooremat sel juhul Ole tubli

EI ME ETTE TEA. 07. märts 2005, kl 11.06
Ei mõista üldse neid tänapäeva neide. Minu kaasa, kui oli vaba ja vallaline, siis ei kõlband plikadele aga nüüd, kui juba 3,2a kooselu tükivad ise küljealla. Meeski imestab, eks nad näevadki, asjalik ja hoolitsev. Ei karda, et läheb aga valus ka. Saadetakse sõnumeid,helistatakse, kui trehvan ise vastama, siis öeldakse: Kes sina ka oled, ah söögi ja pesupesija. No miks, kas tõesti tuntakse rõõmu, teistele kaikaid kodaratesse pildumisega. Ärge tehke nii, kui ei taha et teilegi tehakse. Mingisugune austuski peaks abielude vastu olema.

keegi 07. märts 2005, kl 15.39
ei maksa võõrast tahta, ükskord võib ringiga endale tagasi tulla.
Abielumehe juttu, kui paha ta naine on ja kui raske tal on ja ainult laste nimel ta veel koos jne. ei maksa 100%-lise tõena võtta. See jutt on ju ullikeste püüdmiseks, püütaval läheb süda haledaks ja tekib kaastunne, misjärel osutubki kergeks saagiks. Armumine tuleb kiiresti ja nii piinlebki see ullike armuvalus, kui mees rõõmsalt oma pere seltsis viibib. Vähe on neid, kes vabatahtlikult oma perest uue naise kasuks loobuvad. Ja needki, kes loobuvad, pole suur osa teinud seda vabatahtlikult, vaid vanal naisel on kannatus katkenud ja ta on ise mehele ust näidanud.
Armuke on niikaua ihaldusväärne ja huvitav, kuni ta on armuke, kellega kohtutakse ainult heas tujus ja lõbu eesmärgil, kelle suhtes ei ole kohustusi ja argimuresid, on ainult killuke naudingut igapäevaelus. uueks naiseks saades salapära ja uudsus kaob ja asemele tuleb seesama argipäevarutiin ja -mured, mis praeguse naisega. Seega, milleks siis uus naine, kui üks juba on. Piisab ju ainult kõrvalsuhtest abielu kõrvale, nö. vahelduseks natuke vürtsi tavapärasele toidule.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!