Feministi nurgake
kuidas leida rikas mees?

noor naine 13. jaanuar 2006, kl 19.49
Jah..naistele meeldivad rikkad mehed, mis siin salata. rikkad, ilusad ja haritud,kes oskavad naist kohelda...sellised on parimad mehekandidaadid. kuidas saada rikastele meestele lähedamale? mida selleks tegema peaks? kõik väikesed nipid teretulnud.
võtke asja huumoriga ja moraalitsemiseks valige mõni teine teema!

kupi 13. jaanuar 2006, kl 20.16
no ma küsiks vastu, et kus te neid vaeseid lolle leiate-mulle nad küll kusagil ette ei satu!!!

nupi 13. jaanuar 2006, kl 20.21
mina tahan rikast, vana ja sudamerikkega.

milla 13. jaanuar 2006, kl 20.21
aga oleneb , milline sinu jaoks rikas on???

siin ma olen 13. jaanuar 2006, kl 20.27
rikas hea ja ilus mees. Tule siia, vaatame lähedalt.

ic 13. jaanuar 2006, kl 20.31
sa palju seebikaid vaadanud:P

õelusekott 13. jaanuar 2006, kl 20.31
kõigepealt on vaja leida töökoht, kus selliseid mehi kõige enam liigub. nt
nimeka hotelli administraator.
stjuuardess. (oluline millisel reidil lendad).
maakler. (oluline mida ja kus müüd)
nimeka kunstigalerii tibi.
arenda ise edasi.

vaene 13. jaanuar 2006, kl 20.50
vttu rsk prse tra küll!!!!!!
olen vaene
no ja siis
ikkagi than nikkkkkkkkuuuuu raibe litdsi kari!!!!!

oeh 13. jaanuar 2006, kl 20.54
kedagi puudutati nii valusasse kohta

kupi 13. jaanuar 2006, kl 20.54
to vaene: mis põed, nagunii valetad naiivsetele plikadele, et oled jube rikas :)))

oh&ah 13. jaanuar 2006, kl 21.10
tuleb ringi liikuda kohtades, kus liiguvad rikkad mehed.. ja sealjuures EI TOHI mitte mingil juhul jätta muljet, et oled "jahil".
a kus need kohad on? hea töökoht ongi vist kõige parem, kohtud ilusate-rikaste partneritega ja reisid palju (mul on selline töö - aga mul ka jälle mees olemas) ja kui ka meest ei leia, siis on sul vähemalt endal piisavalt raha - ehk siis ei olegi enam nii väga rikast meest vaja.

Belov 13. jaanuar 2006, kl 21.47
Wall Street`il mine jaluta

tamarisk 13. jaanuar 2006, kl 21.50
Ongitsemiseks tuleb kasutada eriti rasvast ussi!

Merike 13. jaanuar 2006, kl 22.30
see oleneb kõik juhusest, mina leidsin oma kallikese internetist ... ja jaa ärge imestage midagi.
On kena, heade kommetega ja mis peamine ka rikas ...
nii, et edu otsingul

mul on 13. jaanuar 2006, kl 22.45
...olemas selline mees nagu tahad, võta palun omale-ma tahan juba uut, lihtsalt ei viitsi jamada temaga-tahan endast vähemalt kümme aastat nooremat kutti:)) kui oled mu mehest huvitatud anna teada, organiseerin teile "juhusliku" kohtumise!!!

aga 13. jaanuar 2006, kl 23.02
mina tahan jälle miljonärist voodihaiget vanameest.

madis 13. jaanuar 2006, kl 23.04
Kas vaimne rikkus sobib?
Või lasterikkus?

Belov 13. jaanuar 2006, kl 23.06
Haiged moorid.Kas endal niipalju pead pole,et ise rikastuda.Ajukääbikud.

uu 13. jaanuar 2006, kl 23.07
nägin kord filmi,kus vaene vanatüdruk kogus terve aasta raha, et siis puhkusel nädalakese veeta rikaste sanatooriumis. Ta sebis seal muuseas rikka ja paksu veinikeldri omaniku ära. Nii et lootus ärgu sul kustugu:))))

aztek 13. jaanuar 2006, kl 23.30
pead hollywoodis peol käima ja riietuse kohustuslik element on mini nii, et tagumik välguks kergelt.
äkki õnnestub mõni narkodiiler v makarooni hoovi tõmmata.

mii 13. jaanuar 2006, kl 23.55
To Belov: hmm, minul ei ole nii palju pead, kuigi olen keskmise järgi ikka kõvasti üle keskmise :p Kole nii öelda, aga nii on. Äkki annad nõu? Ja igal juhul olen nõus ise pingutama selleks, et end elus paremini tunda.

alu 14. jaanuar 2006, kl 00.01
samamoodi võiks nt mõni opel ascona või daewoo tiko oma automõtetes ju unistada, et kuidas pääseks E.Siff'i või Luukase garaazi. sama tundub olema naise mõtetes-tahaks. mõtlemata sellele, et mida endal oleks sellele rikkale mehele pakkuda. suurt armastust, ainulaadset ja kordumatut? mehena kysiks, et kui suur on suur armastus.

ok, esialgu ehk siit või mõnelt lahkelt sõbrannalt saadud nipid, et mehe tähelepanu võita, aga edasi?:)

Belov 14. jaanuar 2006, kl 00.08
To mii.
Alustuseks loe raamatut "Raha"

ghjkl 14. jaanuar 2006, kl 05.59
Mine viska ristseliti Viru tänavale ja leiadki rikka mehe.

Liisu 14. jaanuar 2006, kl 07.59
tahaks ka miljardäri,vana ja suremas.
pakkumised oodatud!

pillollhelle 14. jaanuar 2006, kl 09.57
no kuda see oli, et kui tahad ohvitseriga abielus olla, siis alusta reamehest või miskit sellist. ehk siis astu ülikooli ja vali mõni helgem aju välja. võtab aega, aga tulevik saab kena olema. hiljem on kõik juba ära napsatud või saad vana ja kasutatud eksemplari.

ilus tüdruk 14. jaanuar 2006, kl 11.46
Hollywoodis nüüd küll rikkaid mehi ei ole. Ikka Bon-Bon ja Olümpsi diskoteek. Vaata kui sa oleksid väga ilus, siis sa ei tuleks küsima kuidas rikast meest leida, rikkad mehed tulevad ise su juurde. Aga kas rahakoti pärast tasub meest kannatada, see on omaette küsimus.

to ilus tüdruk 14. jaanuar 2006, kl 12.06
10 points! Lookulikul suhtuvad ka rikkad mehed "jahil" olevatesse naistesse kehvasti ja peavad neid litsakateks (mis on enamusel juhtudest tõsi).
Teemaalgataja vist ei viitsinud omal ajal koolis käia, et omandada mingi haridus ja ise hakkama saada:D Nüüd otsib rikast meest, kellele nukuks olla:D
Hale lausa!

heh 14. jaanuar 2006, kl 12.08
mul kirjutamisega raskusi. Et tähenärijaid ära hoida , parandan ennast ise, on loomulikult, mitte lookulikul:D

tuhkatriinu 14. jaanuar 2006, kl 12.51
soovitan minna riigikoge ette nimekirja tegema (just sealt saad rikka ja mõni on ka haritud). Nimekirja pane vaid need, kellel veel esimene naine- küll nad varsti vahetama hakkavad- siis ole sina käbe platsis. See on justkui kohustus vahetada vana uue vastu (nagu auto, pintsak ect)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!