ei ta oli brasiillane ikka ka välimusest sai seda aru (tõmmum nahk, tumedad krussis juuksed, pruunid silmad, tattoo vasakul õlal ja rindkerel, sellist veidi tõmmumat meest kutsutakse brasiilias "moreno"). Igatahes jah rääkis mulle nutulugusid kuidas tal raha pole, peab nuudleid sööma ja enda peput ajalehega pühkima, sest WC paberi jaoks raha pole ja peab elama Majaka tänaval Tallinnas ühises korteris väikses toas koos mingite türgi meestega. Elab seal siiani (2022 mais tutvusin temaga). Kuna töötab IT alal, kus Eestis on palgad suured, küsisin kuidas saab nii olla, et tal raha pole. Ta ütles, et tal on vanemad vaesed ja enamus palgast saadab emale, isale ja õdele Brasiilias. Väga imelik, tundus, et nurus nagu minult raha ja tahtis kaastunnet tekitada minus samas ise hoidis raha agaralt kokku sh käis riides mitte väga hästi. Ei teagi kas rääkis tõtt või valetas, või äkki otsis sugar mama`t. Tutvusime Tinderis ja ta siiani ka 2022 elab Tallinnas ja käib Casa de Baille`s tantsimas, võimalik, et otsib uusi lolle keda ära meelitada. Väga suur cassanova oli, oskab naistega flirtida, komplimente teha, kuid oli omakasu peal ilmselgelt väljas ja tegelikkuses inimeses sügavust ja sisu polnud (ka vestlused temaga olid pinnapealsed ja igavad, huvitus ainult seksist ja enda välimusest, naisele aga tähelepanu pöörata ei oskanud sh see intiimsuse teema temaga polnud üldse hea, ei saa aru kust tuleb jutt, et seks Brasiilia mehega on vapustav- mul küll see kogemus temaga oli vastupidine). Väga isekas inimene ja teaga kohtumisel oli näha, et väga imetles enda välimust. Mulle ta igatahes mingit turvatunnet, armastust ja lähedust pakkuda ei osanud, finantsiliselt ka oli kitsi (ei tea kas ka päriselt polnud raha või valetas) ja lõpetasin selle jama ära, seda enam, et ta oli 39 aastane st minust 8 aastat vanem (samas käitumiselt tundus nö alaarenenud st poisike). Minu üks halvimaid ja ka kummalisemaid kogemusi meestega, sellist ei soovita küll kellegile. Sisutühi cassanova. Kirjutasin selle teksti siia, et juhuks kui keegi veel Tinderdab ja selle isendi sealt leiab või kohtub Tallinnas sellisega, soovitan naistele soojalt (võibolla ka meestele, sest mine tea, Brasiilias on ju kõik okei sh tean, et seal on meeste seas biseksuaalsus rohkem tolereeritud kui Eestis sh rääkis see tüüp ja üks teine tuttav Brasiilllane ka, et isegi seksimine tänaval on Brasiilias täitsa okei ja keegi ei vaata sellele viltu)- hoidke eemale, kui te just oma rahast ilma ei taha jääda ja sellise peale asjatult aega raisata. Päikest Teile ja hoidke, asutage end!
Toimetatud 1 kord(a). Viimati Celine 12.08.2022 11.11.