Nujah..ma ka siis läbi käinud tee otsimast tutvust internetist.
ja tulemus..sestap siin tahangi teite käest nõu küsida,et kas ainult minul säärane arvamine on tekkinud.
Olen hea kirjutaja,olen seda juba kooliajast,kirjandeid kribides,sellealaseid võistlusi võitnud ja üldse.Ka mitte enam esimese faasi elukogemuses ega rumaluses.Noh,vaba hetkel,huvi nagu oleks.Kirjutame siis.Esimene grupp on halajad..kel elu viltu läinud ja kes pole juhtunust grammigi targemaks saanud vaid otsivad neti kaudu neid,keda siis oma härda jutuga veel härdamaks teha ja oma elu "solgiämber"neile täiega kaela valada..A la,et naised ikka mõistavad..Mõni kindlasti ja halelgi hakkab.Aga mina see polnud.Siis on n.n."kepimehed",kes panevad kõike mis liigub ja soe on,Arvan,et ka vihmausse.Liigub ja on soe.Tingimused ju olemas.Kui säärase kätte saaks,siis selgub,et ta on kahel jalal kõndiv kompleks ja tal ei seisa üldse.Ei sooja,külma,ega mitte kelle-millegi peale.Pole küll trehvunksi üritanud,kuid suhtlejana olen neilt selle infi ise välja peilinud.Et on probleem.
Siis on "kõiketeadjad",kel arvamus olemas turu-,kosmose-ja süvamereuuringute küsimuses..Targutajad.Öelda nagu tahaks aga peale sooja õhu(mis läbi neti ju aimatav ainult)ei tule midagi.Ego on taevani.Tegin,nägin,võitsin.Ja kujutan juba vaimusilmas ette King-Kongi moodi vastu rinda rusikaid taguvat meeshiiglast..Ehhe..Jälle tabad end mõttelt,et jah..oma juttudes oleme kõik peaosas..
Siis on piduloomad.oh,tule neiuke,viin sind sinna-tänna-kolmandasse kohta..Ja jälle.Tegelikus elus on ta poole tunniga "londi likku"pannud ja purjus kut prussakas..ja rääkida temaga peale ilma(kuskuures eilse,mis täna oli)pole kedagist..
Siis on ärimehed.Vot mul on firma,olen see ja teine,kuulun sinna ja tänna..Rind uhkusest ja optimismist punnis..Aa sa ise,tahan küsida..kes sa oled?Kas sul on olnud aega oma sinna-tänna kuulumise juures ka iseendaga tegeleda?Ja kui teda vaatad,siis ilmselgelt pole..Sest tähtis olemine võtab ju nii palju aega ja on sigaväsitav..
ja siis on veel äpud..Et tule ja võta mind ja vormi mind.Ja ütle,kuhu läheme,kohe läheme ja teeme.Mida ostame,mida tahad.Kohe ostame kõike..Kui ütled.Teeme,oleme,magama..kui ainult mind juhatad..Aga oma arvamus?Mis see on..näen vastusest kohmetust..Väkk...
Või olen mina vale..
Äkki olengi.Seda võimalust ei tohi eirata...