Minul tekkis küsimus, milliseid portaale kasutasid? Olen ise pea pool aastakest otsimas ja mõnes portaalis kontod olemas, kuid tagasiside on suht nullilähedane. Mulle ei meeldi end üles haipida, aus kirjeldus + pilt on kõik, mis ma suutsin välja mõelda:). Kes tahab, see uurib edasi.
Paariga olen kokku ka saanud, esimene valmistas pettumuse - piisas naerust, et põgeneda:). Ilmselt minu kiiks, kui sädet ei teki ja miski ikka väga häirib, siis pole mõtet edasi suhelda. Pärast tunnistas mees ise, et tegelikult ei huvitu ta püsisuhtest (kuigi portaalis oli määrang "püsisuhe", milleks on vaja valetada?). Mees polnud minu tüüp, samas mulle meeldis tema ausus. Teine oli tore poiss aga natuke noor ja meil oli liiga erinev taust, et oleks mõtet olnud edasi suhelda.
Mis mind imestama paneb, on nägude kordumine portaalist portaali. Mõnda mäletan 7a tagusest netikogemusest juba. Elustiil?! või mis see on, ei tea...
Jah, võib ju öelda, et kõrge enesehinnag ja ebareaalne minapilt ja mis kõik veel. Samas ma pole teismeline, et niisama aega viita ja partnereid testida. Tahaks ikkagi midagi ilusat ja kindlalt, muu jama peale ei raatsi oma aega raisata. Ma olen märganud ka, et sügavamate vaimsete huvidega tegelased vist sellistesse paikadesse ei satu. Aga just nendest ma tunnen vahel puudust. Ärimees võib ju huvitav isiksus olla aga reeglina selleks, et kuskile Eestis jõuda, tuleb hullult rabada ja isiklik areng jääb seetõttu ühekülgseks. Võimalik, et on erandeid, mina pole neid kahjuks kohanud.
Ma ei põe üksiolemise pärast, mul on huvitav elu ja omad hobid. Aga vahel on see miski puudu, noh:). Sellepärast ma siis portaalidesse aeg-ajalt satun aga hingesugulase otsa pole veel sattunud.