Sa ei saa midagi teada, kui number pole avalik ja omaniku loal avalikuks tehtud. Igaüks saab osta ühekordseks kasutammiseks mingi suva sim.kaardi numbriga ja neid ei tuvasta ka keegi.
Kui see number on kuskil avalikus ruumis figureerinud, siis google otsinguga võib tulla välja ka salastatud ja kaardinumbreid, kui mitte omanikku, siis mingi teema, kus ta läbi käis kunagi.
Näiteks võtad numbri ja toksid ta otsinguribasse ja jätab tühiku ja pärast tühikut kirjutad erinevad märksõnu ja vaatad, mida ja kas annab üldse. Kui annab, annab kohe esimestel lehtedel infot. Näiteks 50xxxxx tallinn, või 50 xxxxx pärnu, 50xxxxxx otsin tööd, 50xxxxxx sex, 50xxxxx pakun, 50xxxxx telefon, 50xxxxxxx müüa, 50xxxxxxx ostan, jne jne. Kui selle numbriga on kunagi lähiminevikus midagi otsitud, tutvutud, müüdud, pakutud, kuulutatud, siis see välja ka tuleb. Iseasi, kui see oli üheks korraks ja peale seda visati nr minema. Aga mingi niidiotsa võib see ikkagi anda.
Peale selle lüüa otsingusse sama nr ja lisade ette eesti riigi kood 372, ka nii võib anda tulemuse.
Mul endal on 15 a olnud üks number. Kui minu nr pannaotsingusse, siis tuleb ühel naistelehel 10 a tagune kuulutuse info, kus ma müüd ühte diivanit, erilist infot see ei anna, aga selles vestluses huvilistega käib läbi minu elupiirkond, linn, kusma seda müün. Umbes, et müün ja teine küsib, kus kandis olen ja mina vastan, et Põlvas (näiteks). Rohkem minu numbri kohta netis infot pole.
Kui ma sisetan oma venna mobiili, siis üks, mis kõigepealt tuleb, on tutvuseotsing kindelsuhe.ee või mis ta oligi lehel. KUnagi lolli peaga tegi, otsides seda tema kuulutust enam näha pole, aga viide selle numbri seotusest tolle lehega on olemas.