Feministi nurgake
SILIKOONIMAMMAD :))
ssss 15. august 2007, kl 15.37 |
ha ha haaa, naiivitarid 15. august 2007, kl 15.44 |
.... 15. august 2007, kl 15.50 |
. 15. august 2007, kl 16.01 |
Photoshop on küll väga hale vabandus. Võta Britney lauluvideod varasemad vidod välja ja vaata, vahe on meeletu. No ei kasva inimesel rinnad A st kuni C ni niisama, nagu seen peale vihma :)) Leppige siis sellega et kellegil silikoonid on. Muideks Britneyl ilusad loomulikud, mitte nagu meie Eesti kuulsustel, juubeee
. 15. august 2007, kl 16.02 |
katt 15. august 2007, kl 16.03 |
..... 15. august 2007, kl 16.18 |
katt 15. august 2007, kl 16.29 |
75b 15. august 2007, kl 16.39 |
heh 15. august 2007, kl 16.52 |
soovitan teil vaadata dr 90210...teie unelmad ilusatest silikoonidest purunevad.. :P
seal saates oli üks teismeliseohtu tüdruk kes tegeles surfamisega ja siis pani endale c-korvi ja siis üks rind jäi viltu..aga see pidi taanduma..igastahes ta tegi seda selleks et saada kohtunikelt paremaid tulemusi..aga jah...see ameerika värk on küll kohutav.
seal saates oli üks teismeliseohtu tüdruk kes tegeles surfamisega ja siis pani endale c-korvi ja siis üks rind jäi viltu..aga see pidi taanduma..igastahes ta tegi seda selleks et saada kohtunikelt paremaid tulemusi..aga jah...see ameerika värk on küll kohutav.
üks mees 15. august 2007, kl 17.41 |
nujaa.. 15. august 2007, kl 18.00 |
kats 15. august 2007, kl 22.40 |
zzz 16. august 2007, kl 07.03 |
aga printni oli ju üsna õrnas eas kui esimesed videod tehti, mingi 17 vist? mu meelest sellises vanuses võivad täiesti vabalt üsna suured muutused naise kehas toimuda, sealhulgas rinnapartii suurenemine. mul oli ka pubekana A-korv, nüüd C, ja pole miskit silikooni, hormoonid ja naiselike vormide tekkimine on oma töö teinud. ahsoo ja inese silikooni ma tõesti ei usu, temal on minu meelest alati olnud täitsa arvestatav partii, ta lihtsalt pole seda kunagi spetsiaalselt eksponeerinud, riietuses on see ju ka kinni, ta on suht tagasihoidlikku stiili eelistanud. kusjuures ma pole kummagi laulja fänn, lihtsalt arutlen siin. see esimene toodud nimekiri on muidugi tõene ma usun. üldiselt pole mul ka silikoonide vastu midagi kui nad on mõistliku suurusega ja loomulikumad valitud, mul oma tutvusringkonnas on paaril inimesel üsna kenad, kui ei teaks ei oskaks kahtlustada. sellised silmtorkavalt ebaloomulikud pallikesed mulle ka ei meeldi.
lugeja 16. august 2007, kl 09.28 |
kah üks lugeja 16. august 2007, kl 17.16 |
lugeja 16. august 2007, kl 17.36 |
Naise enda ja teiste vaatajate jaoks liiga väike. Me oleme kõik ju näinud kasvõi spordiklubi riietusruumis praktiliselt olematu rinnaga naisi ( on 1 nibu ja mingit rasvkudet selle ümber eriti mitte), ei ole ju kena vaatepilt.
Haige psüühikaga oled hoopis sina, kui ei suuda mõista, et enese paremaks muutmise soov on inimlik (samahästi võiks küsida, miks te juuksuris käite, end meigite, hambasse plomme lasete panna vms).Kui naine tunneb end silikoonrinnaga paremini(riided istuvad seljas paremini ja keha tundub naiselikum), no kelle asi see möliseda on?
Näited 1 tulp rinnad:
http://www.christinasclinic.com/index.php?path_id=159
Haige psüühikaga oled hoopis sina, kui ei suuda mõista, et enese paremaks muutmise soov on inimlik (samahästi võiks küsida, miks te juuksuris käite, end meigite, hambasse plomme lasete panna vms).Kui naine tunneb end silikoonrinnaga paremini(riided istuvad seljas paremini ja keha tundub naiselikum), no kelle asi see möliseda on?
Näited 1 tulp rinnad:
http://www.christinasclinic.com/index.php?path_id=159
Žumaff 12. märts 2023, kl 00.03 |
Lisa postitus