mina ei kritiseeri väikeserinnalisi,väikesed rinnad on ilusad,kõik loomulikud rinnad on ilusad.Kui rinnad tõesti hullult ripuvad saab need ju üle poole operatsioonidega tõsta.Silikoon pole vajalik.
Kas ma ütlesin et kõik saledad inimesed on anorektikud.Ei öelnud..Ma mõtlesingi päris anorektikuid ja inimesi kes pole anorektikud ja kaaluvad 40-55 kilo.Kui sina oled väga kõhna ja sööd hullumoodi siis see ongi viga,liiga palju süües muutub ainevahetus nii kiireks,et kogu energia läheb seedimisele,ja trenniga võetaksegi maha...Ma ei taha siin tarka panna,aga kui sa tõsiselt tahaksid suuremaks minna,siis sa peaksid võtma toidulisandeid mis sisaldavad rasva.
lisaks mainin veel seda,et kui asjadega kursis pole siis ei tasu siin väidelda.Britney spears on saanud vahepeal kax last,lisaks tal on väga raske periood elus-joob ja sööb rohkem.Tema rinnad on külll väga loomulikud,sest ta ise kah paksemaks läinud..ja kui keegi vastupidist arvab siis..mai tia lihtsalt mida öelda.
Selles nimekirjas ei saa küll kuidagi kahelda,et kas neil on või mitte.Kahju kui inimesed arvavad,et nad muutuvad mingiteks sex-goddessideks kui nad panevad need rehvid endale.Ja veel enam kui tegu on tantsijaga..see trinity oli ju varem nii kena nüüd ei taha kohe vaadatagi..Aga see teine aeroobikatreener(ei tea mis ta nimi on,pikkade tumedate juustega,reklaamis kana :P) tema on loomulik ja ilusa kehaga,temast tuleks eeskuju võtta.