Niisiis kallid eesti emad ja tublid perenaised - Paul tahab omale pizzat teha, aga hästi ei oska.
Retseptid on kuivad ja ühesõnalised. Misasi on keskmine kuumus ahjus? Kui kästakse koort panna, siis millist, mis %-ga? Kurat sest hiina keelest aru saab!
Noh, mingi pizzapõhjapulbri ostsin, et veega segada. Tea - kas aitab teha?
ja kas ma siis singid - värgid panen kohe sinna istuma või kunagi hiljem? kaua sellega aega läheb?
Muidugi võin ka osta või tellida, aga olen juba suur "poiss", tahan ise proovida.
Aega asja hukakeerata ka veel on - poed lahti, saab hädapärast midagi muud tuua.
See kuradi tainas on kuidagi vedel.kas küpsedes läheb kobedamaks?
kööginurgas ilmselt jäängi ootama, seal puhta proffid koos.
On kellelgi aega seletada?