Feministi nurgake
Pikkus:(
K 24. märts 2008, kl 20.35 |
Olen koguaeg olnud pikka kasvu neiu, kuskil 176 cm hetkel siis. Ei ole oma pikkuse pärast kunagi põdenud, lihtsalt pole mõelnud sellele. Olen selline modellimõõtu kehaga ning mulle nagu meeldinud. Viimasel ajal olen aga hakanud põdema. Ma ei tea, varem nagu ei tundnud ma et ma pikk olen. Enamusest ehk pikem, aga endale tundusin selline ok :D
Nüüd tunnen ennast elevandina. Tegelikult ka, selline tunne, et kõik vaatavad koguaeg. Kõigist olen kuidagi suurem, ei puutu enam selliste naisterahvastega kokku, kes kuskil 175 kanti on. Kõik ümberringi 160-nega midagi. Hakkan vaatama, et isegi enamus meestest kuidagi pikem. Ma ei tea kas see on mõtlemises kinni?? Varem nagu ei tundunud asi mulle nii hull. Nyyd aga pidevalt mõtlen, tahaks 5 sendimeetrit ära anda kellelegi:(
Lohutan ennast koguaeg sellega, et kenad modellid kõik sellised ja endaga rahul. Siin Missi Laurad ja Liis Lassid ja Anu Saagimid kõik pikad ja megarahul, aga mina tunnen ennast elevandina:(
Nüüd tunnen ennast elevandina. Tegelikult ka, selline tunne, et kõik vaatavad koguaeg. Kõigist olen kuidagi suurem, ei puutu enam selliste naisterahvastega kokku, kes kuskil 175 kanti on. Kõik ümberringi 160-nega midagi. Hakkan vaatama, et isegi enamus meestest kuidagi pikem. Ma ei tea kas see on mõtlemises kinni?? Varem nagu ei tundunud asi mulle nii hull. Nyyd aga pidevalt mõtlen, tahaks 5 sendimeetrit ära anda kellelegi:(
Lohutan ennast koguaeg sellega, et kenad modellid kõik sellised ja endaga rahul. Siin Missi Laurad ja Liis Lassid ja Anu Saagimid kõik pikad ja megarahul, aga mina tunnen ennast elevandina:(
endeL 24. märts 2008, kl 20.40 |
ära muretse 24. märts 2008, kl 20.42 |
´K 24. märts 2008, kl 20.51 |
eks ole 24. märts 2008, kl 20.51 |
jj 24. märts 2008, kl 20.52 |
tore 24. märts 2008, kl 20.54 |
timeout 24. märts 2008, kl 21.00 |
kas vahetasid töökohta või läksid alles peale kooli tööle? üldiselt noorem rahvas on pikem ja vanemad e.siis eakamad naesterahvad ja ka mehed tegelikult, lühemat kasvu sinuga võrreldes. 176 pole tänapäeval naise kohta mingi kasv, noore naise kohta siis. praeguse hetke 40+ on muidugi enamus seal 165-e kanti, nii et säti võimalusel end nooremasse kollektiivi ja kui ei õnnestu, siis lepi olukorraga - kuna ilmselt segab see praegu vaid sind mitte noid teisi. Kujutan ette, et nt. 160-nene naine igatseks 5-te sentimeetrit juurde oma pikkusele, st. tal tegemist rohkem oma pikkuse üle põdemisega kui et sinu oma peale mõelda
3ed3e 24. märts 2008, kl 21.11 |
ma olen 173 ja tunnen ennast ka isegi pikana tihti
kuid ära põe , pikad naised on ilusad
mis siis et ümberringi on väiksemad teised , endale undub jah et oled suur , kuid kokkuvõttes ei ole see midagi nii suur number :)
on ju ka 180seid ja edasi
naudi oma pikkust :)niipaljud käivad kontsadega et ka nii pikk olla
kuid ära põe , pikad naised on ilusad
mis siis et ümberringi on väiksemad teised , endale undub jah et oled suur , kuid kokkuvõttes ei ole see midagi nii suur number :)
on ju ka 180seid ja edasi
naudi oma pikkust :)niipaljud käivad kontsadega et ka nii pikk olla
ang 24. märts 2008, kl 21.12 |
ära muretse 24. märts 2008, kl 21.13 |
Pikku 24. märts 2008, kl 21.15 |
jama 24. märts 2008, kl 21.16 |
ma 168 ja mul sõbranna 154 või 155 umb, ma tunnen ennast ka tema kõrval jõle pikana :D
a samas kui mõni pikem sõbranna siis tunnen junnina:P
nii et oleneb seltskonnast.
pole hullu. mehed enamuses pikad, nii et ära põe. mõnele lühemale meeldibki hoopis pikem naine
ma vaatasin dokumentaali kus maailma pikimad inimesed olid, naine oli migadi üle 2m ja kihlatud
a samas kui mõni pikem sõbranna siis tunnen junnina:P
nii et oleneb seltskonnast.
pole hullu. mehed enamuses pikad, nii et ära põe. mõnele lühemale meeldibki hoopis pikem naine
ma vaatasin dokumentaali kus maailma pikimad inimesed olid, naine oli migadi üle 2m ja kihlatud
nummi 24. märts 2008, kl 21.18 |
K 24. märts 2008, kl 21.18 |
Läksin just kuu tagasi uude kollektiivi, see nagu süvendas seda tunnet, üldjuhul jah, seal veidi vanem rahvas naiste osas.
Mehed aga nooremad, aga kõik vaevu 175 cm, päris mitu alla 170, üks veel ekstra lyhike. See nagu syvendas ängi, nagu kõige pikem oleks yldse töö juures. Varem oli nii et mehi ikka oli pikemaid mu ümber.
Mehed aga nooremad, aga kõik vaevu 175 cm, päris mitu alla 170, üks veel ekstra lyhike. See nagu syvendas ängi, nagu kõige pikem oleks yldse töö juures. Varem oli nii et mehi ikka oli pikemaid mu ümber.
K 24. märts 2008, kl 21.20 |
kul 24. märts 2008, kl 21.23 |
ang 24. märts 2008, kl 21.28 |
K - muidugi istu, muidu minusugustel päkapikkudel jääb kael kangeks. :) Aga kui päris ausalt rääkida, siis ega ametialaselt kerge kyll alati pole, pikemaid voetakse toesti tosisemalt, aga ma olen onneks sellise tosise moega ja siis alluvad ikka kuulavad. :) Aga see-eest on KOIK mehed minust pikemad (nende egole kah hea, kui mingi minusugune mooda maja ringi tuiskab).
V 24. märts 2008, kl 21.47 |
No mina olen ka 175 cm pikk ja kannan eranditult kõrgeid kontsi lisaks. Mulle meeldib üle teiste kõrguda, see annab laheda üleolekutunde. Tore on mehele ülevalt alla vaadata, mitte vastupidi. Mulle meeldivad endast lühemad mehed, on vajadusel lihtne mööda kukalt anda, ei pea käe tõstmiseks eriti pingutama........ Pikk naine on igal juhul lahe olla. Ei ole näinud meest, kes vahemalt alakehani ei ulatuks, ihiiii......sealjuures voodis on kõik ühepikkused!
ära põe 24. märts 2008, kl 22.13 |
rebane 24. märts 2008, kl 22.14 |
naiska 24. märts 2008, kl 22.26 |
V-? 24. märts 2008, kl 22.31 |
chaty 24. märts 2008, kl 22.33 |
smurf 24. märts 2008, kl 22.51 |
Pole hullu, ma olen 178 ja ei nuta. Kunagi ammu, kui 170cm pikkusesse mehesse armunud olin, siis võibolla natukene, aga see läks õnneks üle.
Eks ta kergelt veider ole mitu cm lühemate meestega seistes vestelda või siis linnapeal 10cm lühemate naistega liikuda, kuid kindlasti on su ümber inimesi, kes on sinupikkused või sinust pikemad. Mul enamus sõbrannasid on ikka minu pikkuse kanti ja selle, et ma poesabas teistest pikem olen (kannan kontsasid harilikult, nii et lisa veel 5-7cm juurde), elan üle. Ükspäev nägin väga armast paari, kus tüdruk oli minust veel jupi pikem ja tal oli vääääääga kena kaaslane. See andis täitsa lootust.
Pikkadel on ainuke mure, et paksuks ei tohi minna. Muidu näeme küll välja nagu buldooserid (suured ja pikad) :)
Eks ta kergelt veider ole mitu cm lühemate meestega seistes vestelda või siis linnapeal 10cm lühemate naistega liikuda, kuid kindlasti on su ümber inimesi, kes on sinupikkused või sinust pikemad. Mul enamus sõbrannasid on ikka minu pikkuse kanti ja selle, et ma poesabas teistest pikem olen (kannan kontsasid harilikult, nii et lisa veel 5-7cm juurde), elan üle. Ükspäev nägin väga armast paari, kus tüdruk oli minust veel jupi pikem ja tal oli vääääääga kena kaaslane. See andis täitsa lootust.
Pikkadel on ainuke mure, et paksuks ei tohi minna. Muidu näeme küll välja nagu buldooserid (suured ja pikad) :)
K 24. märts 2008, kl 23.00 |
irw 24. märts 2008, kl 23.03 |
Lisa postitus