Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Pikkus:(

k 24. märts 2008, kl 23.14
Lohutuseks:
mina 178 cm pikk, mees kas sama või paar senti lühem.
Eluaeg pikad kavalerid olnud, aga see, keda armastan ja kellega elan, osutus "lühikeseks".
No mis teha, ega armastus küsi!
Ja vähe ma nooruses oma pikkust ei põdenud...
Aga mis teha - teisel on pikk kael, teisel suur jalanummer, teisel tönts sõrm, teisel iso isu...
Kõik on individuaalsed.
Pikkuse vahet põetakse ikka pigem nooruses.
Vanemas eas pole see näitaja, kuigi lapsepõlves seatud iidolid olid ju super!
Vaadake ringi - mees kilu, naine pirukas, siis vanemad inimesed. Ja kes põeb? Ei keegi!
Teemaalgataja - täiuslikkus on vaid unistustes!

kriips 24. märts 2008, kl 23.24
olen 168 ja eranditult kannan kõrgeid tikk-kontsi. Ehk annad oma 5 cm mulle?
Sellest järelda seda, et alati on inimesi, kes endas millegagi rahul ei ole. Võta asja rahulikult, pole sa nii pikk midagi, ma kontsadel sinuga ühe pikkune või isegi pikem. Aga jah, pika mehe napsasin su eest ära küll, sorry.

.. 25. märts 2008, kl 05.59
no ei ytleks, et eesti noored tydrukud eriti pikad oleks. tänaval enamasti ikka lühemad. alla 1.70 ma mõtlen.
võib-olla kõik pikemad modellina maailma läinud.

aga jah, sõltub inimestest, kellega parasjagu koos oled. 10 ja enam cm lühemate ja vastupidi ka pikemate seltskonnas natuke ebamugav.

kuid tuleb tunnistada, et kui keegi on pikem, siis nagu eriti ei häiri ja ei panegi tähele. kui aga kõvasti lyhemad, siis tekib tõesti imelik hiiglase tunne. või nagu ema lapsega :)

ei tunne vajadust teistest üle olla, nii et enesetunnet see ei tõsta (nagu mõnel eelkirjutajal).

ahaa 25. märts 2008, kl 08.32
Ma 174 ja alati kõrge konts all. Naiste kohta ei oska midagi öelda, aga tänapäeva mehed tunduvad kõik kääbused olema. Naljalt endast pikemat meest ei kohta. Samas kontserditel on hea, kui esiritta ei saa, siis kaugemalt näeb kah üle teiste peade vabalt.

mina ka 25. märts 2008, kl 08.50
Kulla tüdruk, mina olen näiteks 182 cm pikk naisterahvas ja kui juhtusin alles hiljuti trammis sõitma avastasin, et olen kõige pikem inimene seal. Isegi miehed kõik miehed olid nii lühikesed, et vaatasid mulle alt ülesse. Mina ennaste sellest häirida ei lasknud ja seisin rahus edasi... las koerad hauguvad aga karavan läheb ikke edasi.
Pikk naine on minu arust kena, (pole midagi mul ka lühikeste naise vastu)sest meile on antud ilusad pikad pikad jalad ju !!!

Briis 25. märts 2008, kl 08.59
Issand küll, otsi endale mõni tõsisem mure, ausõna. 176 nüüd ei ole küll absoluutselt mingi kolge, kõige mõnusam pikkus. Modelli jaoks oled veel lühike. Ma ise 174 ja pole elus selline mõtegi pähe tulnud, et mehed oleksid liiga lühikesed v kääbused? Või et mina oleksin liiga pikk?? Käin ka alati kõrgemate kontsadega, aga sellegipoolest pole iial tundunud, et kõrgun vabalt üle teiste peade vms., nagu siin keegi ülalpool kirjeldas. Kui mehi ei leidu ja ise endale ebameeldiv torn tundud, siis on asi ikka tegelikult muudes isiksuslikes kompleksides kui pikkuses, mida enamus inimesi kadetseksid!

jupike 25. märts 2008, kl 09.01
Ma olen 181 ja natuke peale kõrge.
Vaid kaks naist mu lähedases suhtlusringis on minust lühemad. Kõik mehed on pikemad.
Peol on kohati naljakas küll kõrguda mehega üle teiste. Kui päris aus olla, siis ilma paha tagamõtteta tuleb kooli disko tunne natuke.

Muidugi mul on ka palju sõbrannasid, kes on märgatavalt lühemad, nii et lühikesed minus mingit negatiivset emotsiooni ei tekita.
Aga mul meeles ühe mu töökaaslase lause, et enamus mehed ei saa mulle kunagi alt üles vaadata ega midagi labast kommenteerida :)

Loomulikult tänaval vaadatakse, kui ma kontsa alla panen, ma ei pea selleks isegi kleiti või seelikut kandma (ja oh seda tralli, mis veel siis lahti läheb).

Minu jaoks pole pikkus 98% ajast probleem, v.a kui ma pea ära löön või pean kõvasti kummardama, et sosistada midagi.
Ja lisaks tean ma, et teise inimese pikk olemine on vaid sellele probleem, kes ise enda kasvuga rahul ei ole või mingeid komplekse peab... nii et see väga ei morjenda.

haa-haa 25. märts 2008, kl 15.10
Isver-susver. Mina 177 ja tunnen ennast ilusalt. Täpselt paras pikkus. Imelik, et põed. Väga imelik.

174 25. märts 2008, kl 15.12
Mul ema alati naeris, et mul on hea silmanägemine, leian kõik papinaelad üles. Mulle lihtsalt meeldivad minuga ühepikkused mehed. Kannan ka kõrgeid kontsaga kingi ja ei tunne end ebamugavalt. Sõbranna on mul 180 ja tema peiks oli 173 ja siis kolmekesi läksime välja ja meie olime nagu turvamehed:) Mees aga nautis, sest talle meeldivad pikad naised. Muide Prantslastele meeldivad ka pikad naised, ise nad on parajad jupid...

Mutant 31. märts 2025, kl 17.49
https://reporter.kanal2.ee/8139615/londonis-kohtusid-maailma-pikim-ja-luhim-naine
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!